İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız
gülsüm fındık koyda yatağa sincabı çabuk bulursun o zaman opuyorumnanaktan

gülsümcüm engin tecrübelerinden yararlanmam gerekiyor...canim siz yumurtladiginizi nasil anliyorsunuz??? yaa..ben hiçbirsey anlamiyorum (

canım ya estağfirullah ne engin tecrübesi.canım ben yumurta takibi yaptırıyorum normalde bende anlamıyorum ama arkadaşlar akıntılarından anlıyolarmış.akıntı yumurta akı gibi gelirmiş arkadaşlar yanlışsam bilen düzeltsin.

gulsum hadi hayırlısı bakalım sincap aramaya başlayın artık ozaman

başladıkseherim akşam başladık önce sincap aradık sonra acuk tartıştık ben duygu sömürüsü yaptım koçişe ağladım kaydirigubbakcemile3 sonra sarıldı bana uyuduk:kedi::asigim:

hoş bulduk çok teşekkür ederim ilginiz için...

yumurtlama konusunda evet akıntı olur ama bu akıntı iki parmak arasında uzayan bir akıntıdır...normal günlerdeki akıntımız uzamaz kopar hemen...buradanda ayırabilirsiniz...adet sonrası zaten yumurtlamaya kadar kuru günler olur sonra yumurtlamayla ıslak günler sonra tekrar kuru ve adet gerçekleşir...inşallah yardımcı olabilmişimdir...

gunaydın esracım hoş geldin
amandiyim gülsüm gözünü sevem bu ara tartışmayın bak bebiş zamanı
bende banyo faslını atlattım her gunku gibi kuzuyu yıkadım doyurdum yatırdım bakalımakşam çocuk benle yeryatanda yattı sıcaktan

valla burada yazisan herkes eminim ki bana göre tecrübelidir..geçenlerde ilk üye olup da araniza girdigim de söyle bir göz attim dialoglara, bunlar hangi dili konusuyor acaba diye içimden gecmedi desem yalan olur :)))kafamçokkarıştı

nevgül hayırlısı olsun inşallah hakkında ve meleğine kavuşurusn en kısa zamanda...hiç gebelik yaşadın mı...

evet gayet güzel anlattın eline sağlık.opuyorumnanaktan

hoşbulduuk maaşşallah çok ii annelik yapıon tebrik ederim

sende hoş geldin ozaman canım hem sitemize hem topiğimize....

hoşbuldum canım hayırlı olur inşallah bu seferki iğnelerin bende bi yandan ateş ölçme yöntemini deniim dedim dünden yazmaya başladım 36,8 dün bugün 36,5

teşekkür ederim inşallah hayırlı olur.ateş ölçmeden sorumlu devlet bakanımız topik sahibi sayın mervee hanım yardımcı olur sana canım.

süpermis bu...tesekkürler...simdi akinti kovalamaca basliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…