İnatla bir gün ANNE olacağım !

seher bu sefer suç benim di:kedi: pişman oldum sonra tabi.sabahta özür diledim.gece demişti zaten ulen ben affediyom da sen ne inat bişeysin.:roflol: şuan problem yok canım şükür tam gaz çalışacaz inşallah.

kızlar ben 2 kez 8 haftalık meleklerimi kalp durması nedeniyle kaybettim ve kürtaj oldum...26 haziranda küretaj oldum en son...şimdi bekliyoruz ve araştırmalara başladık sebebini...dün pıhtılaşma sonuçlarım çıktı onlar normal...bakalım diğerleri nasıl olacak akşamad dr kontrolüm var bakalım neler diyecek...aranızda benim gibi olan var mı...yardımcı olursanız çok sevinirim....

sağol canım darısı sizlerin başına sizlerinde güzel annelik yaptığı günleri görelim cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah:Saruboceq:
amiin amiin
teşekkür ederim inşallah hayırlı olur.ateş ölçmeden sorumlu devlet bakanımız topik sahibi sayın mervee hanım yardımcı olur sana canım.

merve hanımla tanışamadık bir türlü

aman çalışın canım :)) bak iğnede vurunmuşsun boşa gitmesin canım.....stres yok üzüntü yok ona göre :)))

valla bende herhalde hafta başı edicem kız sözünde durmuyo gene benımkı duruyoda az kusucem o olucak bakalım son 3 gunu bakalım gidişat aynıysa pazaretsiden itibaren kusum onla

yasemıncim merveyle asişte bebeklerini kaybetti kalp durmasından ama bak şimdi ikiside hamile onlar gelince konuşursunuz canım

kk haber ajansı bildirdi

çetrefilli ayşe geldin miiii aferimmmmm ben son dakika golü atcam hehheh -tatlicadiarzu- 90+kaç olur bilmem artık
inşallah canım benim, inşallah
slm ayşem nasılsın tatil iyi gelecek inş. sana
ya benim hiç halim yok adet olmadan önce belirti yaşayanınız var mı varsa neeee
merviş asiş yeni hamişsiniz yakın tarih hadi bana söyleyinnn
iyi olmaya calısıyorum canım yaa sen nasılsın?

valla kocaya üzülcek halim yoktu, yıktım geçtim önüme ne geldiyse:) sen de git de kafanı dinle be güzelim,arada bi kaçmak lazım

günaydıııııııınnnnn yavru kurtlarım.ayşem gelmiş hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin sensiz olmaz burası beni tek anlayan sensin.kayganadan şikayet edince bana destek kim olacak.opuyorumnanaktan
ooyyyy güzel gülsümüm saol canım benim, aman tek sen bi da kavga etme de ben de desteklemeyeyim:)

yasemincim hani derler ya hersey de bir hayir vardir diye...umarim yüce rabbim hayirlisiyla senide kavusturacaktir yavrularina...gönlünü herzaman ferah tut!!!

yasemıncim merveyle asişte bebeklerini kaybetti kalp durmasından ama bak şimdi ikiside hamile onlar gelince konuşursunuz canım

teşekkürler canım...tamam denk gelirse konuşuruz ...maşallah bebeğin çok tatlı allah sana bağışlasın...dua et bizlere annelerin duası kabul olur....

canım benim kuzuuuuummmm :1hug:

etmezmıyım allah isteyen herkese versin rabbım çok buyuk doğuma gıderken bile ettim hep allahıma doğumdan bi geldim merviş hamiş ardıdan beyzam ardından asiye şimdide sıra sizlerde

seher bence kocana küsme normalmiş gibi davran.o özleyipte gelmicekmi yanına.ha gelincede de şuan yorgunum seninle ilgilenemeyecem.

yasemincim hani derler ya hersey de bir hayir vardir diye...umarim yüce rabbim hayirlisiyla senide kavusturacaktir yavrularina...gönlünü herzaman ferah tut!!!

hep öyle avutuyoruz kendimizi..bu dünyadaki sınavımız galiba bu diye düşünüyoruz...inşallah alnımzın akıyla atlatırız bu sınavıda...

etmezmıyım allah isteyen herkese versin rabbım çok buyuk doğuma gıderken bile ettim hep allahıma doğumdan bi geldim merviş hamiş ardıdan beyzam ardından asiye şimdide sıra sizlerde

inşallah canım allah razı olsun senden....bal damlıyor ağzından opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…