hoşbulduuk maaşşallah çok ii annelik yapıon tebrik ederim
süpermis bu...tesekkürler...simdi akinti kovalamaca basliyor :))
gunaydın esracım hoş geldin
amandiyim gülsüm gözünü sevem bu ara tartışmayın bak bebiş zamanı
bende banyo faslını atlattım her gunku gibi kuzuyu yıkadım doyurdum yatırdım bakalımakşam çocuk benle yeryatanda yattı sıcaktan
nevgül hayırlısı olsun inşallah hakkında ve meleğine kavuşurusn en kısa zamanda...hiç gebelik yaşadın mı...
amiin amiinsağol canım darısı sizlerin başına sizlerinde güzel annelik yaptığı günleri görelim cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah:Saruboceq:
teşekkür ederim inşallah hayırlı olur.ateş ölçmeden sorumlu devlet bakanımız topik sahibi sayın mervee hanım yardımcı olur sana canım.
seher bu sefer suç benim di:kedi: pişman oldum sonra tabi.sabahta özür diledim.gece demişti zaten ulen ben affediyom da sen ne inat bişeysin.:roflol: şuan problem yok canım şükür tam gaz çalışacaz inşallah.
amiiiiiiiiiiiinnnnnnn hepimiz kavuşalım inşallah.yok hiç gebelik yaşamadım.
aman çalışın canım :)) bak iğnede vurunmuşsun boşa gitmesin canım.....stres yok üzüntü yok ona göre :)))
kk haber ajansı bildirdikız ben özet gecem hemen sana ayşe erken doğurdu gecen hafta cuma :) ikiside iyi şükür salıyı bekleyemedi asişi biliyosun zate şebocumda asılama tedavisi olcak allahın izniyle gülsümün ymoşlar buyuyo bu sy olmassa ara vericek 1 ay rahim filmi için öektircek sende sonra aylinde bizi terkedenler arasına katıldı bakalım o ne kadar dayanıacak hamiş sandıydı kendini ama değilmiş test pozitif çıkmış doktora falan gitti arada girer yazar bize inşallah sende ne var ne yok anlat bakalım
inşallah canım benim, inşallahçetrefilli ayşe geldin miiii aferimmmmm ben son dakika golü atcam hehheh -tatlicadiarzu- 90+kaç olur bilmem artık
iyi olmaya calısıyorum canım yaa sen nasılsın?slm ayşem nasılsın tatil iyi gelecek inş. sana
ya benim hiç halim yok adet olmadan önce belirti yaşayanınız var mı varsa neeee
merviş asiş yeni hamişsiniz yakın tarih hadi bana söyleyinnn
valla kocaya üzülcek halim yoktu, yıktım geçtim önüme ne geldiyse:) sen de git de kafanı dinle be güzelim,arada bi kaçmak lazımtamam ayşem düzelteyim sen yeterki istee..rahatladın mı ağalyıp ağlayıp kuzuuuu kocişine yazık kız ama sende haklısın valla hepsi gelince üst üste tatil bende istiyorum ya bi belli olsada gitsemmm bende seninle hemen hemen aynı zamanlarda ama 1 hafta veriolar malesefki burda..
sinemcim yok cnm ya bende hiiiç belirti olmadıki regl bekliodumm
ooyyyy güzel gülsümüm saol canım benim, aman tek sen bi da kavga etme de ben de desteklemeyeyim:)günaydıııııııınnnnn yavru kurtlarım.ayşem gelmiş hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin sensiz olmaz burası beni tek anlayan sensin.kayganadan şikayet edince bana destek kim olacak.opuyorumnanaktan
kızlar ben 2 kez 8 haftalık meleklerimi kalp durması nedeniyle kaybettim ve kürtaj oldum...26 haziranda küretaj oldum en son...şimdi bekliyoruz ve araştırmalara başladık sebebini...dün pıhtılaşma sonuçlarım çıktı onlar normal...bakalım diğerleri nasıl olacak akşamad dr kontrolüm var bakalım neler diyecek...aranızda benim gibi olan var mı...yardımcı olursanız çok sevinirim....
yasemıncim merveyle asişte bebeklerini kaybetti kalp durmasından ama bak şimdi ikiside hamile onlar gelince konuşursunuz canım
inşallah bi tane yaşarsın tam yaşarsın canım...meleklere kavuşup geri kaybetmek çok zor allah kimseye yaşatmasın....
kk haber ajansı bildirdi
inşallah canım benim, inşallah
iyi olmaya calısıyorum canım yaa sen nasılsın?
valla kocaya üzülcek halim yoktu, yıktım geçtim önüme ne geldiyse:) sen de git de kafanı dinle be güzelim,arada bi kaçmak lazım
ooyyyy güzel gülsümüm saol canım benim, aman tek sen bi da kavga etme de ben de desteklemeyeyim:)
yasemincim hani derler ya hersey de bir hayir vardir diye...umarim yüce rabbim hayirlisiyla senide kavusturacaktir yavrularina...gönlünü herzaman ferah tut!!!
etmezmıyım allah isteyen herkese versin rabbım çok buyuk doğuma gıderken bile ettim hep allahıma doğumdan bi geldim merviş hamiş ardıdan beyzam ardından asiye şimdide sıra sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?