İnatla bir gün ANNE olacağım !

seher bence kocana küsme normalmiş gibi davran.o özleyipte gelmicekmi yanına.ha gelincede de şuan yorgunum seninle ilgilenemeyecem.

:kedi: alkisalkisalkis iyi fikirde sucunu anlamaz ki çünkü ona göre ilgiilenıyo olur akşam sıcaktı salonda yer yatağında yattım bı o oda serın klıma acamadığım için selenden bı baktım o da yatmış normalde yatmaz tabı yerde değil koltukta sabahta yanımda buldum uyanınca sucunu kabul etmez yani

ısrar edecektir sende dersin ısrar etme verdiğin sözü tut öle gel yanıma.lmaz:

afiyet olsun kızlar seherim benimde bebişin kalp atışı alınmadığı için kürtaj olmuştum canım

allah verecekse acısını yaşatmadan sağlılı ve hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere amin :Saruboceq:

ya kızlar göğüslerim çok ağrıyo ve şiştiler hamiş olanlar böyle bir belirti varmıydı sizde adetime 2 gün var

etmezmıyım allah isteyen herkese versin rabbım çok buyuk doğuma gıderken bile ettim hep allahıma doğumdan bi geldim merviş hamiş ardıdan beyzam ardından asiye şimdide sıra sizlerde
allaha şükürler olsunn sehercimm allah razı olsunn sendende:Saruboceq:
canım bende 1 kere yaşadım inşallah sanada bidaha yaşatmazz
hoşbuldum canım hayırlı olur inşallah bu seferki iğnelerin bende bi yandan ateş ölçme yöntemini deniim dedim dünden yazmaya başladım 36,8 dün bugün 36,5
geldiiiiiiiimmmm işteee. ben merve :1hug: cnm kaçıncı günündesin
kızlar bu arada ben çatlatma iğnemide oldum.rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.
amiiiiin hadiii bismillahhhhhh diyerek sincap ara hee bide sabaha kadar yat kalkmadan yerimseniben
slm cnmmm benimm ne zaman renkli çekimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…