seher bence kocana küsme normalmiş gibi davran.o özleyipte gelmicekmi yanına.ha gelincede de şuan yorgunum seninle ilgilenemeyecem.
:kedi: alkisalkisalkis iyi fikirde sucunu anlamaz ki çünkü ona göre ilgiilenıyo olur akşam sıcaktı salonda yer yatağında yattım bı o oda serın klıma acamadığım için selenden bı baktım o da yatmış normalde yatmaz tabı yerde değil koltukta sabahta yanımda buldum uyanınca sucunu kabul etmez yani
herkese iyi günlerrrr...benim aksam yemegi vaktim geldi...en kisa zamanda görüsmek ümidiyle...
yaaa ben burdayım da derdim eksik olur mu, bi arkadaş oturdu yanıma yapıştı
slm canlarım
allaha şükürler olsunn sehercimm allah razı olsunn sendende:Saruboceq:etmezmıyım allah isteyen herkese versin rabbım çok buyuk doğuma gıderken bile ettim hep allahıma doğumdan bi geldim merviş hamiş ardıdan beyzam ardından asiye şimdide sıra sizlerde
canım bende 1 kere yaşadım inşallah sanada bidaha yaşatmazzkızlar ben 2 kez 8 haftalık meleklerimi kalp durması nedeniyle kaybettim ve kürtaj oldum...26 haziranda küretaj oldum en son...şimdi bekliyoruz ve araştırmalara başladık sebebini...dün pıhtılaşma sonuçlarım çıktı onlar normal...bakalım diğerleri nasıl olacak akşamad dr kontrolüm var bakalım neler diyecek...aranızda benim gibi olan var mı...yardımcı olursanız çok sevinirim....
geldiiiiiiiimmmm işteee. ben merve :1hug: cnm kaçıncı günündesinhoşbuldum canım hayırlı olur inşallah bu seferki iğnelerin bende bi yandan ateş ölçme yöntemini deniim dedim dünden yazmaya başladım 36,8 dün bugün 36,5
amiiiiin hadiii bismillahhhhhh diyerek sincap ara hee bide sabaha kadar yat kalkmadan yerimsenibenkızlar bu arada ben çatlatma iğnemide oldum.rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.
slm cnmmm benimm ne zaman renkli çekiminslm canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?