hayır canım yapman gerekmiyor yine ilmihalden bir bilgi gusül abdesten sonra şehvetle gelmeyen akıntı abdest gerektirmez
sanada ıyı tatıller canımherkesee iiiii tatillerrr inşallah pazartesi hem aylinden hemde ayşeden güzel haberler alırız:)
ee kızlar, herkese selam, bugün kimseler ugramamıs, ben hala adet olmadım bu arada haber vereyim dedim, gelişmelerden haberdar ederim.
(cetrefilli haber servisi sundu)
Kızlar selam... Umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün biraz farklı işlerim var kusura bakmayın..O nedenle gelemiyorum.. Yalnız değinmeden geçmek istemediğim bir konu var :
Nasip; Kendini aklamak istemene hak veriyorum.. Yalnız kimse seni, senın düşündüğün şekilde karalamadı ki sen böyle tepki veriyorsun. Kazen hangi nickten bahsettiğimizi nerden biliyor ben onuda anlamış değilim.. Sorun senın birkaç nick ile dolaşıp dolaşmaman değil. Bu senın en doğal hakkın..Buna kimsenın söyleyeceği birşey yok..Sen savunmanı farklı şekilde yapsaydın herşey daha güzel olacaktı. Benım için hangi nick ile girmiş yada girmemişsin önemli değil..Burdaysan bizimlşe yazışıyor isen benım için bu yeterlidir. Yalnız sen öyle bir savunma yaptınki.Ben kendi adıma konuşayım çok kırıldım. Allahın bize bebek nasip etmediği için vermediğini ileri sürdün.. Yarın kime ne olacağı belli olmaz..Bence aklanmayı bir kenara bırak bu sözün için özür dile.....Amacım kimseyi kırmak ya da kimsenın avukatlığını yapmak değil. Ben şahsıma senden bu özrü bekliyorum..Olayların içinde olmadığım halde daha doğrusu kimse bu olayın içinde değilken sen bir cümlen ile hepimizi bu olaya çektin...
ee kızlar, herkese selam, bugün kimseler ugramamıs, ben hala adet olmadım bu arada haber vereyim dedim, gelişmelerden haberdar ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?