İnatla bir gün ANNE olacağım !

Aylincim tuvalete geçip banyodan sonra gelene gerek yok gözüküyo cnm tabi biraz dolaşıp banyo yapcan ki varsa bişey aksın diye.

kızlar pzt. görüşürüüz, öpüldünüz tek tek,iyi tatillerŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz....................................

Teşekkürler beyzacım sağol canım bilgilendirdiğin için
Ayşecim inşallah bebek hediyesi verirsin eşine.

reca ederim kızlar ne demek bu tarz sorularınızı cevaplarını biliyorsam eğer zevkle cevaplarım (sitenizin hocası :roflol:)

sağol cnm benim
Sehercim haber edersin bize haberimiz yokken doğurma kıs
Aylincim iyi tatiller cnm

herkesee iiiii tatillerrr inşallah pazartesi hem aylinden hemde ayşeden güzel haberler alırız:)

ee kızlar, herkese selam, bugün kimseler ugramamıs, ben hala adet olmadım bu arada haber vereyim dedim, gelişmelerden haberdar ederim.
(cetrefilli haber servisi sundu)

Haklısın emel
ama ben o sitemi özellikle şebneme yapmıştım sanırım yalnıiş yazdım gerçi belirtmiştim özellikle şebnem için olduğunu ama sizler üzerinize alındıysanız sadece SİZLERDEN ÖZÜR DİLERİM
ama diğer arkadaş yani ŞEBNEM hanım beklemesin benden
kazen tabiiki kimden bahsedildiğini bilecek adminatör bende burdan yazarım bahsedilen kişi nasip adındaki kullanıcı
Neyse tekrar üzerinize alınmayın laflarım size değil
ben büyüklüğümü bilirim hata yaptıysamda özür dilemesinide tekrar özür dilerim sizlerden

ee kızlar, herkese selam, bugün kimseler ugramamıs, ben hala adet olmadım bu arada haber vereyim dedim, gelişmelerden haberdar ederim.

oooooooleyyyyy oley oleyyyyy hadiii canımm inşallahhh bebiişşş geliyodurkaydirigubbakcemile5 bu haber servisiniii çok sevdim her daim bekleriz güzel haberlerikaydirigubbakcemile3

:dance::dance: kızım merakettim seni cumadan beri dua ediyorum sana inşallah dualarımız kabul olurda rahim filmi çekilmekten kurtulursun rabbim bebişini vesile gönderir.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…