İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoş geldin pınar

pınaaarrr yavruuuummmmmm kuzuummmmmmm lülülülülülüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldin.

hoş buldum canlarımm, nasılsınız bakalım? neler kaynatıosunuz öyle?? havalardan bunaldım bi sürü ütüm var kızlar ama sıcaktan yapamıyorum, farklı bi yöntemi var mı ütü yapmanın hihoyyytŞeniz

hoşgeldin bende esra adetime10 gün kaldı 3 temmuz çatlatma iğnesi vurdurdum yeterlimi bu bilgiler

mervişim tavsiyelerine uyacam.merviş karışıma devam etsemmi en son bu sabah yedim.bal aldım dün.

var canım hemen sölim kıyafetleri yatağın altına ser otur üstüne gelen misafirleride oturt üstlerine ütülenir.(abimin yöntemi):roflol::roflol:

ooo aslıııımız, mervemiz, ayşemiz de sitede online görünüyoo, slm kızlaaaar nasılsınızzz?
AYŞEEEE nasıl oldun cnm tebrik ediyorum tekrar tekrer, alperenimiz nasııll?

ben geldimmmmm:lepi:
nasılsınız canlarımmm
asişim dün gece girdim baktım mervemin listesine biri eklenmişşşşş kimsede haber vermiyor haaklava:klava:insan böyle bir haberi vermemezlik yaparmı dimiiii çok sevindim canımm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla büyütesin inşallahhhhh
delikafaduldenzemuszemusmafoldumben
:teytey::dance:alkisalkisalkis
:1hug:a.s.:içelim:
geç olsunda güç olmasın demişler dimiiiiiiiiii
diğerleriiii başka haber varsa özet geçin bi zahmet pilizz geçmiş okuyamam şimdi bebişi olan meşgul bi anneyim bennnn:dilcikar:darısı hepinizin başınaaaaa:1hug:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlarımm hepiniz öpüldünüz mucukss mucuksssŞenizŞeniz
unutmadan buda yeğeninizzzzzzz
]

var canım hemen sölim kıyafetleri yatağın altına ser otur üstüne gelen misafirleride oturt üstlerine ütülenir.(abimin yöntemi):roflol::roflol:

hahahaha:roflol::roflol::dance: ben bunu daha önce neden düşünemedimkiii deneyeceğim

bu arada tatilde çekindiğim göbüşlü bi fotom var eklemeyi düşündüm ama bikinili olduğum için çekindim (hafifmeşrep)

ayşeeem yiğenimizi allah esirgesin tüm hayırsızlıklardaaaaan, tu tu tu tuuuuuuuu 41 kere maşallaaaah. iyi olmanıza çook sevindim birtaneeeeem, allahım bizlere de o günleri yaşatsın insallaaaah

ekle kız ne çekiniosun hepimiz hem cinsizzkaydirigubbakcemile3
mervişim tavsiyelerine uyacam.merviş karışıma devam etsemmi en son bu sabah yedim.bal aldım dün.
gülsüm daha var söliyem mi ama gülmek yokkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bende esra adetime10 gün kaldı 3 temmuz çatlatma iğnesi vurdurdum yeterlimi bu bilgiler

esra cnm ya yok malesef çok geç başlamışsın ölçmeye adetin ilk günü başlasaydın daha net olurdu ölçüm değerlerine göre ne zaman çatlamış bakardım :gitme:

ayşeciiiiiim maşallahhhh maşalllahhh allahım sizi nazarlardan korusunnn herkes dua okusun bugünde :Saruboceq::Saruboceq:

mervem aşkolsun söle ya ne gülmesi valla amuda kalkmak bile komik gelmez bana.kaydirigubbakcemile5

kızlar raziş bu hafta sonu yok ev bakmaya gidiyomuş nazilliye dun evdeymiş elktrk kıseik girememiş nete akşamda mısafırı varmış hepinize selam söledi

merhaba kızlar bi arada uğrim dedim Ayşecim (myhope) sağolasın cnm benim valla heyecanlıyım hala cnm benim senin doğum yaptığın gün öğrendim cnm ikimiz içinde iyi bir gün oldu
Alperenin nasıl cnm ağlıyo minik kuzun
Kızlar bizim işyerinde işler başıma kaldı bide cuma ya baya yoğunum ptesi düzelecek inşallah müdürüm geliyo sorumluluğum azalacak. öptüm sizi tekrar

mervem aşkolsun söle ya ne gülmesi valla amuda kalkmak bile komik gelmez bana.kaydirigubbakcemile5

tamam ben kendi yaptıklarımı söliyemm ozaman..şimdi malum olaydan sonra ;

1- belinin altına iki tane yastık koyup havada ayaklarını bi yana açıp kapatıyosun yaklaşık 15 dk biz buna artema diyoruzz :roflol: aç kapa artemaaa
2- sorasındada sağ tarafına yatıp ayaklarını göbeğine çekip uyuyosun sabahta banyo yapıyosun tabii bunlara ek olarak pozisyon öle olmalı ki dışarı çıkmaya fırsatları olmasın sperm kardeşlerin birde eşin hemen geri çekmesinn amanınn çoook utandımm

ayşeeem adaşım, allah analı babalı büyütsün, ben bugün öğrendim doğum yaptıgını, oyyy maşallah kuzuna, çok çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra herşey çok güzel olacak:)

merveeeee niye yan yatıp uyuyosun ki ben de sırtüstü yatıp bel agrısından sabaha kadar kıvranıyodum:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…