hoş geldin pınar
pınaaarrr yavruuuummmmmm kuzuummmmmmm lülülülülülüüüüüüüüüüüüüü hoşgeldin.
allaha şükürler olsunn sehercimm allah razı olsunn sendende:Saruboceq:
canım bende 1 kere yaşadım inşallah sanada bidaha yaşatmazz
geldiiiiiiiimmmm işteee. ben merve :1hug: cnm kaçıncı günündesin
amiiiiin hadiii bismillahhhhhh diyerek sincap ara hee bide sabaha kadar yat kalkmadan yerimseniben
slm cnmmm benimm ne zaman renkli çekimin
allaha şükürler olsunn sehercimm allah razı olsunn sendende:Saruboceq:
canım bende 1 kere yaşadım inşallah sanada bidaha yaşatmazz
geldiiiiiiiimmmm işteee. ben merve :1hug: cnm kaçıncı günündesin
amiiiiin hadiii bismillahhhhhh diyerek sincap ara hee bide sabaha kadar yat kalkmadan yerimseniben
slm cnmmm benimm ne zaman renkli çekimin
hoş buldum canlarımm, nasılsınız bakalım? neler kaynatıosunuz öyle?? havalardan bunaldım bi sürü ütüm var kızlar ama sıcaktan yapamıyorum, farklı bi yöntemi var mı ütü yapmanın hihoyyytŞeniz
var canım hemen sölim kıyafetleri yatağın altına ser otur üstüne gelen misafirleride oturt üstlerine ütülenir.(abimin yöntemi):roflol::roflol:
ekle kız ne çekiniosun hepimiz hem cinsizzkaydirigubbakcemile3hahahaha:roflol::roflol::dance: ben bunu daha önce neden düşünemedimkiii deneyeceğim
bu arada tatilde çekindiğim göbüşlü bi fotom var eklemeyi düşündüm ama bikinili olduğum için çekindim (hafifmeşrep)
gülsüm daha var söliyem mi ama gülmek yokkaydirigubbakcemile3mervişim tavsiyelerine uyacam.merviş karışıma devam etsemmi en son bu sabah yedim.bal aldım dün.
hoşgeldin bende esra adetime10 gün kaldı 3 temmuz çatlatma iğnesi vurdurdum yeterlimi bu bilgiler
ekle kız ne çekiniosun hepimiz hem cinsizzkaydirigubbakcemile3
gülsüm daha var söliyem mi ama gülmek yokkaydirigubbakcemile3
esra cnm ya yok malesef çok geç başlamışsın ölçmeye adetin ilk günü başlasaydın daha net olurdu ölçüm değerlerine göre ne zaman çatlamış bakardım :gitme:
ayşeciiiiiim maşallahhhh maşalllahhh allahım sizi nazarlardan korusunnn herkes dua okusun bugünde :Saruboceq::Saruboceq:
mervem aşkolsun söle ya ne gülmesi valla amuda kalkmak bile komik gelmez bana.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?