İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım çok sağol şeriatta utanma olmaz ne yapalım lazım bize bu bilgiler:1hug:

:roflol::roflol: allahım yaa bayılıyom bu kıza.:1hug:

ya ne gülüyosun yaaa, bel fıtığı var bende, dümdüz yatıyorum, emre sarılıyo olmuyo, ben sarılıyorum olmuyo, ulem diyorum sincap aradıktan sonra sarılıp yatamıyoruz bile, cenine kurban olayım yahu:roflol: hemen deneme yapmalı bügün görüyo musun bir yan yatmaya bakıyomuş bu işkaydirigubbakcemile5 acaba ben sağa mı yatsam sola mı? ayh yaaa bu hafta ovulasyonum ve hep misafir olacak evdekaydirigubbakcemile3

yaaa bişii sorcam şimdi benim doktor yıllık izinde, yumurta takibi yatar bu ay, şimdi gün aşırı yapsam, akıntıyı görünce de bismillah diyip hergün mü uf yaaa:bbo:

evet evet sen akıntıyı gördünmü saldır:roflol:

valla garantiye almak için 2 güne bi yap akıntın çok olunca da hergün yap bacım dediğin gibi alkisalkisalkis

sağa dedik yaa kızz :roflol: hee bende günaşırı derimm şekercim buay boşver yumurta takibini sen takıl günaşırı kafana göreee :teytey:

allahım kurtar bizi bu gülünç durumlardan.eehıımm eehııımm ciddi olalım ayşe bende gün aşırı derim ama akıntıyı gördüğü gün ve ondan sonraki günü kaçırma derim.

beyza bugün doktora gidicekti biraz daha bekliyem gelmezse mesaj atıcamm bu arada aklıma geldi söliyem dedim:)

ne kadar hızlısınız kızlar bi saat bakmasam kaç sayfa ilerliyosunuz ama elpereni gördüm maşallah ayşe kuzuna allah nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…