tamam ben kendi yaptıklarımı söliyemm ozaman..şimdi malum olaydan sonra ;
1- belinin altına iki tane yastık koyup havada ayaklarını bi yana açıp kapatıyosun yaklaşık 15 dk biz buna artema diyoruzz :roflol: aç kapa artemaaa
2- sorasındada sağ tarafına yatıp ayaklarını göbeğine çekip uyuyosun sabahta banyo yapıyosun tabii bunlara ek olarak pozisyon öle olmalı ki dışarı çıkmaya fırsatları olmasın sperm kardeşlerin birde eşin hemen geri çekmesinnamanınn çoook utandımm
merveeeee niye yan yatıp uyuyosun ki ben de sırtüstü yatıp bel agrısından sabaha kadar kıvranıyodum:)))))
canım çok sağol şeriatta utanma olmaz ne yapalım lazım bize bu bilgiler:1hug:
merveeeee niye yan yatıp uyuyosun ki ben de sırtüstü yatıp bel agrısından sabaha kadar kıvranıyodum:)))))
ya kızlar göğüslerim çok ağrıyo ve şiştiler hamiş olanlar böyle bir belirti varmıydı sizde adetime 2 gün var
:roflol::roflol: allahım yaa bayılıyom bu kıza.:1hug:
ya ne gülüyosun yaaa, bel fıtığı var bende, dümdüz yatıyorum, emre sarılıyo olmuyo, ben sarılıyorum olmuyo, ulem diyorum sincap aradıktan sonra sarılıp yatamıyoruz bile, cenine kurban olayım yahu:roflol: hemen deneme yapmalı bügüngörüyo musun bir yan yatmaya bakıyomuş bu işkaydirigubbakcemile5 acaba ben sağa mı yatsam sola mı? ayh yaaa bu hafta ovulasyonum ve hep misafir olacak evdekaydirigubbakcemile3
yaaa bişii sorcam şimdi benim doktor yıllık izinde, yumurta takibi yatar bu ay, şimdi gün aşırı yapsam, akıntıyı görünce de bismillah diyip hergün mü uf yaaa:bbo:
ya ne gülüyosun yaaa, bel fıtığı var bende, dümdüz yatıyorum, emre sarılıyo olmuyo, ben sarılıyorum olmuyo, ulem diyorum sincap aradıktan sonra sarılıp yatamıyoruz bile, cenine kurban olayım yahu:roflol: hemen deneme yapmalı bügüngörüyo musun bir yan yatmaya bakıyomuş bu işkaydirigubbakcemile5 acaba ben sağa mı yatsam sola mı? ayh yaaa bu hafta ovulasyonum ve hep misafir olacak evdekaydirigubbakcemile3
yaaa bişii sorcam şimdi benim doktor yıllık izinde, yumurta takibi yatar bu ay, şimdi gün aşırı yapsam, akıntıyı görünce de bismillah diyip hergün mü uf yaaa:bbo:
gun aşırı derım ben ayşecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?