İnatla bir gün ANNE olacağım !

ne kadar hızlısınız kızlar bi saat bakmasam kaç sayfa ilerliyosunuz ama elpereni gördüm maşallah ayşe kuzuna allah nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömür versin

hoşgeldin Aslıcım, nasılsın, oy yerim senin sıpanı ben kocaman olmuş maşallaaah allahım esirgesin tüm bebişlerimiziii

canım her gün yapmana gerek yok bence gün aşırı öneriyor dr lar...bi yerde okumuştum her gün yapıncada sperm kalitesi düşebiliyormuş...zaten yumurta 24-48 saat sperm 48-72 saat yaşadığı için her halukarda spermle karşılaşır yumurtacıklar :))

valla benım kıcını kaldıramıyodu içerdeyken pınarcım şimdide tam tersi zıpa bizde düzen oturdu doktorum doğdundan beri gunduz seste aydınlıkta gece karanlık ve seside yatır gece gunduzu ayırsın dedi 40 gunde alıştı şimdi akşam 8 de yatar sabah 5 yada6 kalkar 7 ye kadar oynaşır 7 de yatar 8 de kalkar 9a kadar oyun ister yada 9.3 a sonra yatar 1o da kalkar 11.3 banyo yada 11 sonra yatar saat 3 e yada 2 ye kadar sonra ayakta 5 e kadar ara ara uyur saat 9 en gec uyumuş tabi 2 saatte bir mama saati yanlız gezmeye gıdınce duzen kalmıyo saıptıyo

maşallah bebeklerinize kızlar hepsi çok tatlı rabbim sizlere bağışlasın...en kısa zamanda evlat hasreti çeken bizlerede nasip etsin...

mervecim ofiste adam akıllı fotom yok da izin alıp kaçacam birazdan eve gidince foto göndereyim size de nereye koycam anacım fotoyu, burda avatara mı? msnden mi? oyh ben sizi çok özlemişim bir sürü şey söylemek istiyorum

anaam yani desene benim sıpa karnımda durmuyo ama çıkınca sakin bişi olabilir yane öyle mii?? ay bunu duyduğuma çok sevindim bir de saat başı kalkmak zor oluyodur sana oynaş yat oynaş yat, emzir falan.. anne olunca hepsi kolay geliyo insana hele de bebişi yapmka için uğraşınca anne yüreği işte her bişeyi yapıyor söylenmedeeen, allahım nazardan saklasın birtaneem

sen varya harbi bi fırlamasın takıl kafana göre tatile nereye gidiyodun sen ayşeee

selam arkadaşlar..bende geldim aranıza kabul ederseniz...anne olmak isteyen yüregi buruk ve 2 kere meleğini kaybetmiş içi acıyan bir anne adayı olarak...(
hoşgeldin bakalım bende şebnemmmm

Merhaba kizlarrrr... :))

sende hoşgeldin wildcherry ben şebnem tanışalım

kızlar bu arada ben çatlatma iğnemide oldum.rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.
hadi hayırlısı inşalllah olcak bu iş sıkı çalışıyon dimi şekercim

amiin amiin

merve hanımla tanışamadık bir türlü

benlede tanışmadın ama diceksin ki yoksun sen kimsin ben şebnem canım hoşgeldin

hoşgeldin pınarcım tabi ben yoktum dimi bende hoşgeldim :)

oleeeeyyyyyyyyyyyyy maşallah senin kuzuna ayşem allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun maşallah maşallah maşallah

ayşeeem yiğenimizi allah esirgesin tüm hayırsızlıklardaaaaan, tu tu tu tuuuuuuuu 41 kere maşallaaaah. iyi olmanıza çook sevindim birtaneeeeem, allahım bizlere de o günleri yaşatsın insallaaaah

aminnnnnnnnn

hoşgeldin Aslıcım, nasılsın, oy yerim senin sıpanı ben kocaman olmuş maşallaaah allahım esirgesin tüm bebişlerimiziii

aslı mı eyvah esma yicek seni valla bu arada benim aslıdan hiç haberim yok haberi olan var mı nasıllar mış???

valla bilemem pınar azıtık olmasında canım zor mor ilk ay zor sonra alışıyosun huyuna suyuna düzeni oturtunca tabi kimse burnunu sokmassa amin canım allahım sanada ilk ay için güç kuvvet ve sabır versin

aslı iyi mehmetcanı buyutuyo gunduz fazla giremiyo genelde gece uğruyo ufaklık durmuyo herhalde şebocum

aman ayşem koy bişi beya ne takıyon bızım sanki güzel fotomuzmu vardı koyuyoz işte

şebocum hoşgeldin valla çalışmalara bismillahla başladık desem yalan olur unuttuk çünkü:roflol::roflol: ama bundan sonra her iş besmele ile inşallah.

olsunn kız sen göster gül yüzünüüü yeter bizeee heryerden olurr...söle söle dök içinii bu topik olmaz sensizzz baş yavru kurttt
şebocum hoşgeldin valla çalışmalara bismillahla başladık desem yalan olur unuttuk çünkü:roflol::roflol: ama bundan sonra her iş besmele ile inşallah.

hee evet bide en önemli noktaa besmelesiz olmaaaazz mazallah ben ilkinde hiç çekmemiştim besmele sonrada öğrendim

şeboo tatilde 18i sabah olimpostayız allahtan bişii çıkmazsa, 5 gün orda kalcaz, ordan izmiiiiir

evet mervişim besmelesiz olmaz hep çekerdikte akşam unuttuk işte.:kedi:

olsunn kız sen göster gül yüzünüüü yeter bizeee heryerden olurr...söle söle dök içinii bu topik olmaz sensizzz baş yavru kurttt

alın foto, bu düğünde beni çekip de msnden gönderenlerin valla kusura bakmayın gülsüüüüm mervem bana ne dedi bak baş yavru kurt oldum naaaber oynak beyindelikafadulden:roflol:

alın foto, bu düğünde beni çekip de msnden gönderenlerin valla kusura bakmayın gülsüüüüm mervem bana ne dedi bak baş yavru kurt oldum naaaber oynak beyindelikafadulden:roflol:

tamam işte benim baş yavru kurdumda.bana hakaretmi ettin sen banamı öle geldi. oynak beyin nedemek:roflol::roflol:

tabiii kızz gülsümün gönlünde nerdesin bilmem amaaa:roflol: süper cnm görmüş olduk senii şeker kızsın sendeee Şeniz
şeboo tatilde 18i sabah olimpostayız allahtan bişii çıkmazsa, 5 gün orda kalcaz, ordan izmiiiiir

bizde kocişlee olimposaa gitmiştikkk süpeerr deniziiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…