ne kadar hızlısınız kızlar bi saat bakmasam kaç sayfa ilerliyosunuz ama elpereni gördüm maşallah ayşe kuzuna allah nazarlardan saklasın sağlıklı uzun ömür versin
ya ne gülüyosun yaaa, bel fıtığı var bende, dümdüz yatıyorum, emre sarılıyo olmuyo, ben sarılıyorum olmuyo, ulem diyorum sincap aradıktan sonra sarılıp yatamıyoruz bile, cenine kurban olayım yahu:roflol: hemen deneme yapmalı bügüngörüyo musun bir yan yatmaya bakıyomuş bu işkaydirigubbakcemile5 acaba ben sağa mı yatsam sola mı? ayh yaaa bu hafta ovulasyonum ve hep misafir olacak evdekaydirigubbakcemile3
yaaa bişii sorcam şimdi benim doktor yıllık izinde, yumurta takibi yatar bu ay, şimdi gün aşırı yapsam, akıntıyı görünce de bismillah diyip hergün mü uf yaaa:bbo:
valla benım kıcını kaldıramıyodu içerdeyken pınarcım şimdide tam tersi zıpa bizde düzen oturdu doktorum doğdundan beri gunduz seste aydınlıkta gece karanlık ve seside yatır gece gunduzu ayırsın dedi 40 gunde alıştı şimdi akşam 8 de yatar sabah 5 yada6 kalkar 7 ye kadar oynaşır 7 de yatar 8 de kalkar 9a kadar oyun ister yada 9.3 a sonra yatar 1o da kalkar 11.3 banyo yada 11 sonra yatar saat 3 e yada 2 ye kadar sonra ayakta 5 e kadar ara ara uyur saat 9 en gec uyumuş tabi 2 saatte bir mama saati yanlız gezmeye gıdınce duzen kalmıyo saıptıyo
ben bir hafta naaptım,
akşamları evde pasta börek yaptım habire, sivas bile çok sıcak, kimseyle görüşmedim, ama geçen hafta bugün falan fenaydım, o kadar çok ağladım ki, ağlamaktan migrenim tuttu, emrem ağrı kesici iğne yaptı, bir de güzel kavga ettik defalarca kez, nefret ediyorum senden diye kaç kez bagırdımo da bana bağırdı, yok olmak istiyodum yaaa çok sıkıldım, düşünün kızlar, ameliyattan geldim, sustum, bir sürü misafir dert sıkıntı, maddi manevi, emremin annesinin saçmalamaları, ders çalışmalar, evin hali, ya kaşımı bıyıgımı alacak mecalim kalmamıştı ve iyi patladım en sonunda ((
şimdi 19undan bir arkadaşın düğünü var, onun için istanbuldan misafirler geliyo, bizde de kalan olacak, ve biz 17sinde yolcuyuz inşallah, o yüzden arkadaşlar küsüyo, valla benim kimse için sivasa 2 gün daha tahammül edecek halim yok, zaten iznim 15 gün, onun 2 gününü bir düğün için bekleyemem, bir yandan annem de tatil yapamadı, onu ben hep bi yerlere götürürdüm, yani anlıycanız kafaya taktım taktım taktım.... deliriyordum yemin ederim, habire ağladım, herşeye, en sonunda pazar günü kıcıma motorumu taktım, camlar perdeler duvarlar her yeri herşeyi temizledim, halıları da yıkatmaya verdim:) ev hala dandini, ben yazlık şortlara falan bakıp mutlu oluyorum
evet deliyim ben
hoşgeldin bakalım bende şebnemmmmselam arkadaşlar..bende geldim aranıza kabul ederseniz...anne olmak isteyen yüregi buruk ve 2 kere meleğini kaybetmiş içi acıyan bir anne adayı olarak...(
Merhaba kizlarrrr... :))
hadi hayırlısı inşalllah olcak bu iş sıkı çalışıyon dimi şekercimkızlar bu arada ben çatlatma iğnemide oldum.rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.
amiin amiin
merve hanımla tanışamadık bir türlü
hoşgeldin pınarcım tabi ben yoktum dimi bende hoşgeldim :)slm canlarım
ben geldimmmmm:lepi:
nasılsınız canlarımmm
asişim dün gece girdim baktım mervemin listesine biri eklenmişşşşş kimsede haber vermiyor haaklava: klava:insan böyle bir haberi vermemezlik yaparmı dimiiii çok sevindim canımm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla büyütesin inşallahhhhh
delikafaduldenzemuszemusmafoldumben
:teytey::dance:alkisalkisalkis
:1hug:a.s.:içelim:
geç olsunda güç olmasın demişler dimiiiiiiiiii
diğerleriiii başka haber varsa özet geçin bi zahmet pilizz geçmiş okuyamam şimdi bebişi olan meşgul bi anneyim bennnn:dilcikar:darısı hepinizin başınaaaaa:1hug:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlarımm hepiniz öpüldünüz mucukss mucuksssŞenizŞeniz
unutmadan buda yeğeninizzzzzzz
]
ayşeeem yiğenimizi allah esirgesin tüm hayırsızlıklardaaaaan, tu tu tu tuuuuuuuu 41 kere maşallaaaah. iyi olmanıza çook sevindim birtaneeeeem, allahım bizlere de o günleri yaşatsın insallaaaah
hoşgeldin Aslıcım, nasılsın, oy yerim senin sıpanı ben kocaman olmuş maşallaaah allahım esirgesin tüm bebişlerimiziii
olsunn kız sen göster gül yüzünüüü yeter bizeee heryerden olurr...söle söle dök içinii bu topik olmaz sensizzz baş yavru kurtttmervecim ofiste adam akıllı fotom yok da izin alıp kaçacam birazdan eve gidince foto göndereyim size de nereye koycam anacım fotoyu, burda avatara mı? msnden mi? oyh ben sizi çok özlemişim bir sürü şey söylemek istiyorum
şebocum hoşgeldin valla çalışmalara bismillahla başladık desem yalan olur unuttuk çünkü:roflol::roflol: ama bundan sonra her iş besmele ile inşallah.
olsunn kız sen göster gül yüzünüüü yeter bizeee heryerden olurr...söle söle dök içinii bu topik olmaz sensizzz baş yavru kurttt
hee evet bide en önemli noktaa besmelesiz olmaaaazz mazallah ben ilkinde hiç çekmemiştim besmele sonrada öğrendim
olsunn kız sen göster gül yüzünüüü yeter bizeee heryerden olurr...söle söle dök içinii bu topik olmaz sensizzz baş yavru kurttt
alın foto, bu düğünde beni çekip de msnden gönderenlerin valla kusura bakmayıngülsüüüüm mervem bana ne dedi bak baş yavru kurt oldum naaaber oynak beyin delikafadulden:roflol:
tabiii kızz gülsümün gönlünde nerdesin bilmem amaaa:roflol: süper cnm görmüş olduk senii şeker kızsın sendeee Şenizalın foto, bu düğünde beni çekip de msnden gönderenlerin valla kusura bakmayıngülsüüüüm mervem bana ne dedi bak baş yavru kurt oldum naaaber oynak beyin delikafadulden:roflol:
şeboo tatilde 18i sabah olimpostayız allahtan bişii çıkmazsa, 5 gün orda kalcaz, ordan izmiiiiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?