alın foto, bu düğünde beni çekip de msnden gönderenlerin valla kusura bakmayıngülsüüüüm mervem bana ne dedi bak baş yavru kurt oldum naaaber oynak beyin delikafadulden:roflol:
hoşgeldin Aslıcım, nasılsın, oy yerim senin sıpanı ben kocaman olmuş maşallaaah allahım esirgesin tüm bebişlerimiziii
kız hakkaten aklını alıoo ya insanın unutur oldummm bendeekaydirigubbakcemile3 benim aklım bebemee gitsinn zekiii olsunn..
yasemin sen kaç yaşındasın cnm ?
kız nereyee erkendeeennnkızlar ben çıkıyorum öptüm sizi
kızlar hamileleikte annelerin beyni küçülürmüş ve unutkanlık buna bağlı olurmuş aklına bişey takmaması için allahın bir lütfu bence...
gören konuşan olursa çok selam söyleyin benden emiaslı iyi mehmetcanı buyutuyo gunduz fazla giremiyo genelde gece uğruyo ufaklık durmuyo herhalde şebocum
:)a.s.şebnemciğim (alabama) hoş bulduk canım....:))
valla çıtırım hamişim mervem kızcak bana ama bazen bende unutuyorum :1no2:şebocum hoşgeldin valla çalışmalara bismillahla başladık desem yalan olur unuttuk çünkü:roflol::roflol: ama bundan sonra her iş besmele ile inşallah.
şeboo tatilde 18i sabah olimpostayız allahtan bişii çıkmazsa, 5 gün orda kalcaz, ordan izmiiiiir
:roflol::roflol:aslı derken banamı dedin yoksam aslıdan alıntı yapacakdındaa yalnışlıkla benden mi alıntı yaptın bak şebbo bile demiş esma yer seni diye pınar geliyom haaa
kaç kurtar kendini benden olacaklardan korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo :lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemus
şaka bir yana hamişlikden şaşırdın demi canımmmmmmmmmmm sen bide doğur hiç aklın kalmayacakkk nanak gibi oluyosunbeynin dönüyo uyu kalk uyu kalk:kedi:
güle güleee:a015:kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi
ayşecim alpereni gördüm maşallah oğluşuna cnm büyüsünde kocaman olsun inşallah anasının kuzusu
Beyzacım çok sevindim cnm darısı benimde başıma bende perşembe günü gidicem bakalım bebek ne durumda
hee bu arada kompedan açıldı sivasa, iç giyim magazası, bööle kocaman, çok katlı, babydoll nedir sayenizde öğrendim v:kedi:e kompedandan aldım çok şükür
emremin aklını da aldım, ayıp yatakta olurmuş evet:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?