İnatla bir gün ANNE olacağım !

alın foto, bu düğünde beni çekip de msnden gönderenlerin valla kusura bakmayın gülsüüüüm mervem bana ne dedi bak baş yavru kurt oldum naaaber oynak beyindelikafadulden:roflol:

çok net belli değil ama hoş bir hatunsun....maşallah diyelimde nazar değmesin...

hoşgeldin Aslıcım, nasılsın, oy yerim senin sıpanı ben kocaman olmuş maşallaaah allahım esirgesin tüm bebişlerimiziii

aslı derken banamı dedin yoksam aslıdan alıntı yapacakdındaa yalnışlıkla benden mi alıntı yaptın bak şebbo bile demiş esma yer seni diye pınar geliyom haaa
kaç kurtar kendini benden olacaklardan korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo :lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemus
şaka bir yana hamişlikden şaşırdın demi canımmmmmmmmmmm sen bide doğur hiç aklın kalmayacakkk nanak gibi oluyosunbeynin dönüyo uyu kalk uyu kalk:kedi:

kız hakkaten aklını alıoo ya insanın unutur oldummm bendeekaydirigubbakcemile3 benim aklım bebemee gitsinn zekiii olsunn..

yasemin sen kaç yaşındasın cnm ?

kızlar hamileleikte annelerin beyni küçülürmüş ve unutkanlık buna bağlı olurmuş aklına bişey takmaması için allahın bir lütfu bence...

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi
kız nereyee erkendeeennn
kızlar hamileleikte annelerin beyni küçülürmüş ve unutkanlık buna bağlı olurmuş aklına bişey takmaması için allahın bir lütfu bence...

ciddii misinn süpermişş hakkaten herşey aslında allah tarafından düşünülüoda biz bilemiyoruz kıymetini

aslı iyi mehmetcanı buyutuyo gunduz fazla giremiyo genelde gece uğruyo ufaklık durmuyo herhalde şebocum
gören konuşan olursa çok selam söyleyin benden emi

şebnemciğim (alabama) hoş bulduk canım....:))
:)a.s.

şebocum hoşgeldin valla çalışmalara bismillahla başladık desem yalan olur unuttuk çünkü:roflol::roflol: ama bundan sonra her iş besmele ile inşallah.
valla çıtırım hamişim mervem kızcak bana ama bazen bende unutuyorum :1no2:

şeboo tatilde 18i sabah olimpostayız allahtan bişii çıkmazsa, 5 gün orda kalcaz, ordan izmiiiiir

ay hatırladım şimdi çok unutkanım ben ya yaşlandım iyice

:roflol::roflol:

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi
güle güleee:a015:

ayşemm maşaAllah Alperen oğluşumuza Allah analı babalı büyütsün inş tüm güzel günleri beraber göstersin size

bana gelince bugün dr gittim bebiş büyümüş teyzeleriiiii içerdeki kanama biraz daha var ama eskisine nazaran daha az onlar da gelir zamanla dedi dr amcamız bu arada 10 günlük rapor verdi yine evdeyim yani yata yata biyerimizde büyümüyo ama neyseee

öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmediğiz içinnn sizi çoooook seviyorum dualarım sizinlee

derim şebom dememmi beyzacım şükür gözün aydın canım bebiş iyiyimiş benim tospam uyandı kızlar ben ona gidiyorum

ayşecim alpereni gördüm maşallah oğluşuna cnm büyüsünde kocaman olsun inşallah anasının kuzusu
Beyzacım çok sevindim cnm darısı benimde başıma bende perşembe günü gidicem bakalım bebek ne durumda

bende birazdan çıkacağım kızlar hepiniz çok samimi ve içtensiniz sevdim sizleri...dr umuz bakalım neler diyecek...öpüyorum hepinizi....

canım konuşamadık sabah tekrar tebrik edeyim seni özel olarak önceden yazdım ama arada kaynamasın çok sevindim senin adına uzun bekleyişlerden sonra bebişine kavuşacaksın inşallah. kaydirigubbakcemile5 allah kucağına almayı misler gibi koklamayı kısmet etsin canım benim

sağol şebocum Allah sizlere de en yakın zamanda nasip eder inşallah cnm . Hala inanamıyorum doktora gidim tekrar göreyim ancak anlayabileceğim sanırım sürekli testlerime bakıyorum hamile olduğumu hatırlamak için

yaaa bugün herkes cabuk kactı :a015:e haftasonu da kimse olmaz, bunalımdan yeni çıktım uleeem yalnız bırakılır mı hiçdelikafadulden
taze hamiş mervem göbüşünü koy da görelim bir ara,

kıdemli hamiş merve de bugün uğramadı, öptüm onu da

asişcim güzel günlerini görelim hep birlikte inşallah, hakikaten burda bize umut oluyo sizin güzel haberleriniz

beyzacım dularımız seninle canım, hiç bişii olmuycak bebişine, kanaman da durmuş çok şükür, bak tosunum büyüyo içinde maşallah

şebocum o kadar gönülden diliyorum ki verdiğin emekler boşa çıkmasın inşallah rahel emel de sen de hemen döl tutun inşallah:roflol:

gülsüm benim kafa arkadaşım, topiğin neşesi, allah emeklerini boşa çıkarmasın canım benim, iyi pişpirik oynamalarsırnaşık şey

aylin de benim gibi küsmüş, o da toparlar gelir, burası bağımlılık yapıyo valla bırakılmıyorsunuz, aylincim aslında hayatımızı bebek merkezli yaptık, bu bizim elimizde, atlat gel, kafa karışıyo tabi

güzel adaşıııım güzel paşamızın güzel annesi, maşallah, kırkbir kere maşallah
razişcim de ev bakıyomuş, hayırlı olsun canım, bebekli belikli oturmayı nasip etsin
rabbim:Saruboceq:

sehercim pamuk kızın hep sağlıklı olsun, kocişin yola gelsin inşallah, güçlü kızsın sen, herşeyin üstesinden gelirsin allahın izniyle:hooray:

badegül de bayağıdır yok, umarım herşey yolundadır güzel hamiş, sen de benim umudumsun, sağlıklıca kucagına al da fotolarını görelim kuzunun inşallah

veee pınarcım esmacım bebeleriniz sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah

unuttugum varsa affola, kızlar çok sey sorup söylemek istiyorum da anca bu kadar oldu, bir hafta uzak kalınca birikiyo tabi. öptüm hepçiğinizikaydirigubbakcemile3

hee bu arada kompedan açıldı sivasa, iç giyim magazası, bööle kocaman, çok katlı, babydoll nedir sayenizde öğrendim v:kedi:e kompedandan aldım çok şükür
emremin aklını da aldım, ayıp yatakta olurmuş evet:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 deliii kız ayşeee güldürdün gene kızz koyucam evet göbişii bakın bakalım çıkmış mı diye iyi tatiller herkeseee çoook öpüyorummmmmmmm..

kesinlikle bağımlılık yapıoooo bırakılmıoo hafta sonu bile boşluk hissediyorum:gitme:

kırmızıı alsaydınn kızzzz naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…