e napıyım seherim yaaa kombinezonu bile zor öğrenmişken dantelli çamaşırı dükkanlarda elime alamazken tutturdu kızlar burda babydollda babydolleh kız ayşe allah senı emi babydol muş
ben de seni öptüm mervecim, iyi tatilleropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 deliii kız ayşeee güldürdün gene kızz koyucam evet göbişii bakın bakalım çıkmış mı diye iyi tatiller herkeseee çoook öpüyorummmmmmmm..
kesinlikle bağımlılık yapıoooo bırakılmıoo hafta sonu bile boşluk hissediyorum:gitme:
ayrıca da eşşek kocacım acıldı, diyo ben siyah severim:tomato: ulem dedim şimdiye kadar niye söylemedin istemedin böööle bişey, ben de emre hafif der diye davranmamıştım hiç böyle şeylerekırmızı almadım da bööle morlu lilalı çiçekli çoook güzel, yani en azından emrem için
ayşe alemsin ya iyi bari aman dikkatli ol giyince ha evde kovalamaca oynarsınız sonra
kızlar herkese merhaba
önce ayşecim hayırlısı olsun kuzun güle güle büyüsün sağlıklı mutlu uzunnnnnnnnn upuzuuuun ömrü olsun bebişinin inşalah
alabama şebo kız seni gördüm gecmişe bakarken kız cok özledim ben seni
pınarımmmmmmmm napıyon buluşalım yaaaaaaa kızlar biz pınarla buluştuk cok tatlı cok keşke hep beraber br araya gelebilsek
sehercim esmam asişim razişim mervişkom emoşummmmmmm aylincimm gülşencim zeytin hanımcımmmmmm unuttum galiba birilerini yaahuuu hepinizi cok özledim
biz taşındık evimize ama adsl yok hala nete giremiyorum dışarı cıktık öyle yazıyorum simdi salı günü kontrolum var cuma günü transferim olucak inşallahhh hem cok merak ediyorum hemde cok korkuyorummm kızlar inşallah güzel olucak herşey..
hepnizi cok öptüm herhalde bi süre daha giremiycem nete cooooooooooookkkkkkkkkkkk öptümmmmmmm bacılar yeğenlerine selammm öpün ısırın benim icin
amin hayatım aminnnnn o güzel sevinçleri bizim de yaşamamızı allah kısmet etcek inşallah. sen şimdi bu sevinçlerin keyfini yaşa hayatım allahın izniyle herşey yolunda gidecekinşallah.sağol şebocum Allah sizlere de en yakın zamanda nasip eder inşallah cnm . Hala inanamıyorum doktora gidim tekrar göreyim ancak anlayabileceğim sanırım sürekli testlerime bakıyorum hamile olduğumu hatırlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?