İnatla bir gün ANNE olacağım !

kırmızı almadım da bööle morlu lilalı çiçekli çoook güzel, yani en azından emrem için

eh kız ayşe allah senı emi babydol muş
e napıyım seherim yaaa kombinezonu bile zor öğrenmişken dantelli çamaşırı dükkanlarda elime alamazken tutturdu kızlar burda babydollda babydoll anam dedim neymiş bu kiii abaaavv:roflol::roflol:
ben de seni öptüm mervecim, iyi tatilleropuyorumnanaktan

kırmızı almadım da bööle morlu lilalı çiçekli çoook güzel, yani en azından emrem için
ayrıca da eşşek kocacım acıldı, diyo ben siyah severim:tomato: ulem dedim şimdiye kadar niye söylemedin istemedin böööle bişey, ben de emre hafif der diye davranmamıştım hiç böyle şeylerelmaz:

kızım iş yoğunluğu nedeniyle arada giriyorum ne yapim ancak uyarabildim seni ama geç kalmışım neyse başa gelen çekilir di mi ayşecim

neyse bende kaçim bari kızlr benim randevu günüm perşembeye alındı yarında tahlillerimi yaptırıcam hayırlısı ile inşallah . öptüm hepiciğinizi. Kendinize iyi bakın iyi tatiller....

gunaydınlar hatular kız mervecım 2 akşam senı doğum ypmış gördum hayır olsun

KIZLAR BAK SONRA GELMıYORSUN DıYORSUNUZ GELıYORUM AMA NERDESıNıZ HANı VERıN CEVAP BAKALIM..... lmaz: :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 CADIARZU lülülülülülü laelaelaelaelae şakkıdı sengözlerimebaksanab

kızlar herkese merhaba
önce ayşecim hayırlısı olsun kuzun güle güle büyüsün sağlıklı mutlu uzunnnnnnnnn upuzuuuun ömrü olsun bebişinin inşalah
alabama şebo kız seni gördüm gecmişe bakarken kız cok özledim ben seni
pınarımmmmmmmm napıyon buluşalım yaaaaaaa kızlar biz pınarla buluştuk cok tatlı cok keşke hep beraber br araya gelebilsek
sehercim esmam asişim razişim mervişkom emoşummmmmmm aylincimm gülşencim zeytin hanımcımmmmmm unuttum galiba birilerini yaahuuu hepinizi cok özledim
biz taşındık evimize ama adsl yok hala nete giremiyorum dışarı cıktık öyle yazıyorum simdi salı günü kontrolum var cuma günü transferim olucak inşallahhh hem cok merak ediyorum hemde cok korkuyorummm kızlar inşallah güzel olucak herşey..
hepnizi cok öptüm herhalde bi süre daha giremiycem nete cooooooooooookkkkkkkkkkkk öptümmmmmmm bacılar yeğenlerine selammm öpün ısırın benim icin

canım valla bende seni çok özledim kızlara soruyorum haberlerini alıyorum. bende senin için dua ediyorum merak etme allahın izniyle bebişin bu ay yerleşcek bizde çok sevincezzemuszemus

amin hayatım aminnnnn o güzel sevinçleri bizim de yaşamamızı allah kısmet etcek inşallah. sen şimdi bu sevinçlerin keyfini yaşa hayatım allahın izniyle herşey yolunda gidecekinşallah.

günaydın kızlar nasılsınız canlarım pzts. sendromu yaşıyorum gece 2 de kalktım bidahada yatamadım yaaaa
ben adet olmadım c.tesi gece leke geldi tamam yarın olurum dedim sabah baktım bişe yok dün gecede biraz pembemsi leke gelsi sabah baktım gene bişe yok anlamadım yaw
zuzum inş. transferin iyi geçecek korkma kendini rahat bırak 2 tane gelecek meleğin senin

günaydıııın kızlaaar sinem gelmiş canım yaaa çok özledik seni hayırlısıyla güzel haberlerinide alıcaz cnmm....

sinem sana daha öncedende böle olmuş muydu? hayır olsn bakalımm..

inşallahh bu hafta güzellll haberlerrr alırız.

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…