İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervişim yok öyle bişe olmadı canım gelecekmiş gibi geliyo ama bilmiyorum hayırlısı bakalım

günaydın canlarım..geçmişi okudum anca yaaa...
cuma gelemedim çünkü ablamlar geldi antalyadan onlarla bizim yazlığa gittik..kocişte izin aldı 1 gün..hafta sonum çok güzeldi yani..yoruldum ama değdi valla...sabahta yolcu ettim onları..napalım yolcu yolunda gerekmiş ((
şimdi gelelim sizlere...
seherim daha doğurmadım anacım...yazlıkta herkes benden telaşlı bişey olcak diye..valla allaha emanetiz...öle güzel yüzüyom geziyom ki...daha da niyetim yok doğurmaya :))) şaka tabi..rabbim hayırlı zamanda versin inşallah...
ayşem paşasının fotosunu koymuş...rabbim baht açıklığı ve sağlık versn inşallah..allah nazarlardan saklasın..güle güle büyüt meleğini...
cetrefilim gelmiş nihayet dayanamamış...hem dönüşü de pek muhteşem olmuş...babydol ler falan...yerim kız seni :)))
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş onlarda...tanışırız elbet...
beyzacım bebenin iyi olmasına çok sevindim hayatım...yat dinlen bolca...
zuzu sinem ve şebom...aşılamalarınız tutsun inşallah canlarım...melekleriniz gelsin tez vakitte...dualarım sizinle...
adaşım sende yarın dr dasın...cinsini belli etsin daaa artık yaramaz kuzu...
ve bütün güzel arkadaşlarım...hepiniz iyisiniz inşallah...güzel bi hafta olsun güzellikler dolsun hayatımıza...

günaydın canlarım...nasılsınız? benden iyilik..iş yerindeyim malum pazartesi sendromu açılırım birazdan...sizden naber...

canıııım sen güzel yaaa allah kavuştursun, güle güle gitsinler, seni çok iyi anlıyorum, uzakta kalmak zor ama canlar saolsun:)
ben de döndüm ebet, babydollumu da giydim de esas bugün koparcam olayı, ağdaya gidecem de:kedi:
ama tam sincap aradık dün, misafirler gezmeye cıkmıslardı, aksam 7 gibi, oyh tam koydum yastıgı belime, kapı caldı, basıldık:roflol: kalkmak zorunda kaldım gitti sincaplarnaniknanik

ay canım kıyamam çok kötü olmuş....:)) olsun giden gitmiştir zaten...biliyosun 1 tenesi yetiyor :)))))

günaydınn canlarımmm..adaşım evet bakalım ne dicek doktorumuz öncelikle sağlıklı oldugunu öğreneyimmm hayırlısıylaa..

yasemin o sendrom bende hergün varrkaydirigubbakcemile3

sehercim ayşeciiim sizede kocamann öpücüüük

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

ay canım kıyamam çok kötü olmuş....:)) olsun giden gitmiştir zaten...biliyosun 1 tenesi yetiyor :)))))

valla yasemincim hayırlısı olsun, senle aynı gün bir sonraki adetimiz, bakalım olcez miCADIARZU
sincap arıycaz diye taklalar atıyoruz evde:roflol: öyle birşey ki cumadan emremin cerrahpaşadan okul arkadası geldi, cumartesi benim mardinden öğretmen arkadasım geldi, pazar sabah ikimizin de ortak arkadaşlar var, istanbuldan onlar geldi:roflol: hepsi yatılı, neyse birini dün gönderdik, kaldı üçççç, ama 16sında da bir çift daha gelecek onlar da bizi arabayla alıp antalyaya gececez, yani bu ovulasyondan umut yok:smiley-cool:

yerim ben senin listeni, benden de sana öpücük,
ne güzel kalabalıklaşıyoruz, kademe atlarız inşallah şu listede:roflol:

yerim ben senin listeni, benden de sana öpücük,
ne güzel kalabalıklaşıyoruz, kademe atlarız inşallah şu listede:roflol:

kız iki dur anacımm ne bu hız ne bu gezmeee aboooo bu karışıklıkta harbi nası yapacan bebee.. farketmeden gelsin konsunn inşallahhh sanaaaa kelebeğinnnnnndelikafadulden
listeee cidden kalabalıklaşıo inşallahh pembelerr mavilerr artsınnnnnnnn :lepi:

allah kolaylık versin sana canım yaa..olsun misafir evin bereketidir :)) canım ben korunuyorum dr um en az 3 ay desede ben 5-6 düşünmüyorum kolay değil yaşadıklarım çünkü...onun için sana iyi sincap aramalar tatlım bizim sincabımız tatilde :)))

ay kızlar salak gibiyim...hala yorgunluk var üstümde....bişeyler yiyip yatayım...gene gelrim...

cnm sen şimdi böle düşünüosundur banada doktor 2 ay demişti bende aman yok bidaha düşünmem demiştim ama 2 ay nası geçti bende bilemedim hemen geçsede bidaha düşünsem demiştim arayıı uzatma cnm sonra soğursun tahlillerin araştırmaların oluodu dimi onlar bir bitsin bakalım inşallah rabbim bidaha yaşatmaz acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…