mervişim yok öyle bişe olmadı canım gelecekmiş gibi geliyo ama bilmiyorum hayırlısı bakalım
iyiyim canım ben, misafir agırlıyorum cuma geceden beri en erken 2de yattım, bu ay ovulasyon da haybeye gittivalla iyiyiz ayşe sen nasılsın
sineeeem var mı ki acaba kız bebişmervişim yok öyle bişe olmadı canım gelecekmiş gibi geliyo ama bilmiyorum hayırlısı bakalım
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)[/QUOT
benide eklermisin listeye canım...26 temmuz adetim...
canıııım sen güzel yaaa allah kavuştursun, güle güle gitsinler, seni çok iyi anlıyorum, uzakta kalmak zor ama canlar saolsun:)günaydın canlarım..geçmişi okudum anca yaaa...
cuma gelemedim çünkü ablamlar geldi antalyadan onlarla bizim yazlığa gittik..kocişte izin aldı 1 gün..hafta sonum çok güzeldi yani..yoruldum ama değdi valla...sabahta yolcu ettim onları..napalım yolcu yolunda gerekmiş((
cetrefilim gelmiş nihayet dayanamamış...hem dönüşü de pek muhteşem olmuş...babydol ler falan...yerim kız seni :)))
...
canıııım sen güzel yaaa allah kavuştursun, güle güle gitsinler, seni çok iyi anlıyorum, uzakta kalmak zor ama canlar saolsun:)
ben de döndüm ebet, babydollumu da giydim de esas bugün koparcam olayı, ağdaya gidecem de:kedi:
ama tam sincap aradık dün, misafirler gezmeye cıkmıslardı, aksam 7 gibi, oyh tam koydum yastıgı belime, kapı caldı, basıldık:roflol: kalkmak zorunda kaldım gitti sincaplarnaniknanik
ay canım kıyamam çok kötü olmuş....:)) olsun giden gitmiştir zaten...biliyosun 1 tenesi yetiyor :)))))
günaydınn canlarımmm..adaşım evet bakalım ne dicek doktorumuz öncelikle sağlıklı oldugunu öğreneyimmm hayırlısıylaa..
yasemin o sendrom bende hergün varrkaydirigubbakcemile3
sehercim ayşeciiim sizede kocamann öpücüüük
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
yerim ben senin listeni, benden de sana öpücük,
ne güzel kalabalıklaşıyoruz, kademe atlarız inşallah şu listede:roflol:
valla yasemincim hayırlısı olsun, senle aynı gün bir sonraki adetimiz, bakalım olcez miCADIARZU
sincap arıycaz diye taklalar atıyoruz evde:roflol: öyle birşey ki cumadan emremin cerrahpaşadan okul arkadası geldi, cumartesi benim mardinden öğretmen arkadasım geldi, pazar sabah ikimizin de ortak arkadaşlar var, istanbuldan onlar geldi:roflol: hepsi yatılı, neyse birini dün gönderdik, kaldı üçççç, ama 16sında da bir çift daha gelecek onlar da bizi arabayla alıp antalyaya gececez, yani bu ovulasyondan umut yok:smiley-cool:
valla yasemincim hayırlısı olsun, senle aynı gün bir sonraki adetimiz, bakalım olcez miCADIARZU
sincap arıycaz diye taklalar atıyoruz evde:roflol: öyle birşey ki cumadan emremin cerrahpaşadan okul arkadası geldi, cumartesi benim mardinden öğretmen arkadasım geldi, pazar sabah ikimizin de ortak arkadaşlar var, istanbuldan onlar geldi:roflol: hepsi yatılı, neyse birini dün gönderdik, kaldı üçççç, ama 16sında da bir çift daha gelecek onlar da bizi arabayla alıp antalyaya gececez, yani bu ovulasyondan umut yok:smiley-cool:
günaydın kızlar
allah kolaylık versin sana canım yaa..olsun misafir evin bereketidir :)) canım ben korunuyorum dr um en az 3 ay desede ben 5-6 düşünmüyorum kolay değil yaşadıklarım çünkü...onun için sana iyi sincap aramalar tatlım bizim sincabımız tatilde :)))
ay kızlar salak gibiyim...hala yorgunluk var üstümde....bişeyler yiyip yatayım...gene gelrim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?