İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
ben iyiyim ctesi kan testi yaptırdım doktor istemişti şeker 116 çıktı yüksekmiş sınır 106 imiş perşembe doktorum bakalım ne diycek bana başka bi yaramazlık yok şimdilik kızlar

haklısın belkide 3 ay sonra tamam diyeceğim ama şuan ki düşüncem bu...evet araştırma sürüyor canım haftaya kromozom sonuçlarımız çıkacak şimdilik önemli olan ooo...buraya kadar bişey çıkması...sonra rahim filmimiz var sırada adet olduktan sonra...hayırlısı olsun bakalım ...uğraşacağız artık bunlarla rabbim beterinden korusun...

çok geçmiş olsun...aman dikkat et arkadaşım biliyosun gebelik tetikliyor şekeri...diyetine falan dikkat et...ihmal etme ne olur çok öenmli bir olay şeker...rabbim şifa versin ...

kızlar bişey soracam.benim cumartesi gecesi bariz belirgin bi şekilde kasıklarım ve karnım ağırdı adet sancısı gibi bu ne olabilir acaba iğnenin etkisimi.

kızlar bişey soracam.benim cumartesi gecesi bariz belirgin bi şekilde kasıklarım ve karnım ağırdı adet sancısı gibi bu ne olabilir acaba iğnenin etkisimi.

evet iğnenin etkisi benceopuyorumnanaktan....ay inşallah güzel haberlerle gel bu ay canım....

slm canlarım nasılsınız merviş haftasonun hareketli geçmiş canım dikkat et kendine
asişim nasılsın canım
merviş dr. ne zaman gidecen cinsiyetini öğrenecez merak ediyorum
gülsümm yumoşların çatlıyodur canım
ayşem fena basılmışsınız inş. bu ay gelecek meleğin
beyza sen nerelerdesin hiç sesin çıkmıyoo

anacım nasıl duruyum ben dursam misafir durmuyo:roflol: hayır geç saate kadar oturuyoz ya diyolar hadi ayşe yat sen sabah işe gidecen, ben de emremin gözüne bakıyom sen de gel der gibi, nasıl gelsin garibim:roflol:
günaydın kızlar
günaydın oynak beyin)
saol canım, amin
senin de sincabın gümbür gümbür gelsin tatilde inşallah:)
sınırı çok geçmemiş şekerin asişim, inşallah düşer bu değer, ama perhiz falan yap, çok geçmiş olsun taze hamiş, iyi bak kendineopuyorumnanaktan
yaaa iğne çatlatma iğnesi deil miydi? yumurta çatlarken ağrı mı olur ki??? yaaa şimdi 40 kere söylediniz ve biz anladık gülsümle, yapışkan akıntı yumurtladıgımızın belirtisi, peki yumurtanın çatladını nerden anlıycaz ki?CADIARZU

Son düzenleme:
günaydın kızlar gelemiyoruz beni mazur görün ev bulduk güzel değil ama idare edicem bir ,iki yıl artık geçmişi okuyamıyorum işlerim yığılmış akşam evden bakarım artık hepinizi çok öpüyorum güzel haberler varmı bakalım arada bakmaya çalışacam

kızlar dehşet bir yağmur yağıyor burda gök gürültüsü şimşek...ve ben dua ediyorum allahım evlat hasreti çeken kullarını bekletme en kısa zamanda meleklerimizi gönder allahım anne olalım artık :)))) AMıııııııN...

yağan yağmur hürmetine allahım amiiiiiinnnnnn beni rahim filmi çektirmeye gerek bırakma.amiiiiiiiiiinnnnnnn.bütün burdaki arkadaşlarıma ve bana en yakın zamanda anne olmamızı nasip et.

yağan yağmur hürmetine allahım amiiiiiinnnnnn beni rahim filmi çektirmeye gerek bırakma.amiiiiiiiiiinnnnnnn.bütün burdaki arkadaşlarıma ve bana en yakın zamanda anne olmamızı nasip et.

inşallah gerek kalmaz ama ...neden bu kadar korkun...bende bu ay çektireceğim...odada çekinen bi arkadaşım var ve çok zor olmadığını anlattı...

canım ancak ultrasyonda dr. bakınca anlıyoooo
inş. adet olmam yaaa dualarınızı allah kabul etsin kızlar
razişim hayırlı olsun eviniz inş. yeni ev yeni bebiş getirir

biz de seni öptük canım, kolay gelsin, evin de hayırlı olsun, içinde eşinle sen olduktan sonra cennete döner orası:)

neyse ya çatlamışsa çatlamıştır çatlamışsa çatlamamıştır.şakkıdı
yaaa sadece us ile mi anlaşılabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…