İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar
cuma günü dr gitmiştim herşey yolundaydı akşam saat 9 civarında karnıma bi ağrı girdi 15 dk kadar sürdü adet sancısı gibi sonra bir kanama ama öyle böyle değil daha böyle bişey görmemiştim yarım saatte nerdeyse 1 bardak kan geldi yani dr aradım hemen ağrın var mı diye sordu o zaman ağrı yoktu ağrın olursa hemen acile gel dedi ama olmazsa da yarın gel dedi neyseki ağrım olmadı cumartesi dr gittim içerdeki kanama 1 ken 4 olmuş ama bebişin kalbi atıyordu çok şükür yani hala benimle dr yapabileceğimiz bişey yok dedi ilaçlarını içip dinleneceksin bekleyip göreceğiz 20 sinde tekrar gidicem bana dua edin kızlar...

bende ateşle anlıyordummm yumuş çatlamış mı diyekaydirigubbakcemile5

sinem yarın gidiyorumm kızz doktoraa

canım benimm geçmiş olsun yaaa kıyamam sanaa:1hug: ama bak merve2ninde böle çok olmuştu hatta parça gelmştide bebek sanmıştı ama şükür ki değildi seninde bu kanamaların içindekiler boşalıyodur bebeğin seninlee olsun cnmm

beyzam geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın canım
ay merviş az kaldı o zaman cinsiyetini öğrenmeyeee

beyzaaaaaam allah sana bağışlasın bebeğini, ya yok mu kanamayı durdurmak için bir çözüm, allah yardımcın olsun canım benim, dinleneceksin aman allah korusun bitecek inşallah bu sıkıntılar canım yaaa

beyzam geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın canım
ay merviş az kaldı o zaman cinsiyetini öğrenmeyeee

bakalım gösterirse ama benim için hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunda göstermesede olur sonrada öğreniriz hihoyyyt nasılsa bişi almıcam

rabbim senden ayırmasın onu canım.

bebişe kıyafet almıcanmı yani,

yok cnm almıcam ya 6,7 aylık oluncaya kadar enaz almayı düşünmüyorum son zamanlarda alırım allah sağlık versinde ne bilimm iştee herkes almaya başlamış aralık annelerinden bakıyorumda ama ben daha erken diye düşünüyorum

dualarım seninle arkadaşım..rabbim evlat acısı yaşatmasın sana..çok zor bilirim yaşayan anlar seni...kaderin önüne geçemiyoruz bol bol yat canım sadece wc ihtiyacın için kalk...ve stres yapma ne olur..allahım meleğini sana bağışlasın....

asiş ya sen anlamışmıydın yumuşlaırın çatladığını.ve pişpirik oynadıktan sonra geri gelme olmuşmuydu.

bende akıntı falan olmadı gülsümcüm ya hatta yumurta çatlamadı diye korkmuştum doktor çatlamış dedi. Geri de geliyodu cnm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…