slm kızlar
cuma günü dr gitmiştim herşey yolundaydı akşam saat 9 civarında karnıma bi ağrı girdi 15 dk kadar sürdü adet sancısı gibi sonra bir kanama ama öyle böyle değil daha böyle bişey görmemiştim yarım saatte nerdeyse 1 bardak kan geldi yani dr aradım hemen ağrın var mı diye sordu o zaman ağrı yoktu ağrın olursa hemen acile gel dedi ama olmazsa da yarın gel dedi neyseki ağrım olmadı cumartesi dr gittim içerdeki kanama 1 ken 4 olmuş ama bebişin kalbi atıyordu çok şükür yani hala benimle dr yapabileceğimiz bişey yok dedi ilaçlarını içip dinleneceksin bekleyip göreceğiz 20 sinde tekrar gidicem bana dua edin kızlar...
beyzam geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın canım
ay merviş az kaldı o zaman cinsiyetini öğrenmeyeee
bakalım gösterirse ama benim için hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunda göstermesede olur sonrada öğreniriz hihoyyyt nasılsa bişi almıcam
slm kızlar
cuma günü dr gitmiştim herşey yolundaydı akşam saat 9 civarında karnıma bi ağrı girdi 15 dk kadar sürdü adet sancısı gibi sonra bir kanama ama öyle böyle değil daha böyle bişey görmemiştim yarım saatte nerdeyse 1 bardak kan geldi yani dr aradım hemen ağrın var mı diye sordu o zaman ağrı yoktu ağrın olursa hemen acile gel dedi ama olmazsa da yarın gel dedi neyseki ağrım olmadı cumartesi dr gittim içerdeki kanama 1 ken 4 olmuş ama bebişin kalbi atıyordu çok şükür yani hala benimle dr yapabileceğimiz bişey yok dedi ilaçlarını içip dinleneceksin bekleyip göreceğiz 20 sinde tekrar gidicem bana dua edin kızlar...
bebişe kıyafet almıcanmı yani,
esraa hoşgeldin cnm beyzanın yazısını okuyunca üzüldümm seni atladım sanma
slm kızlar
bende akıntı falan olmadı gülsümcüm ya hatta yumurta çatlamadı diye korkmuştum doktor çatlamış dedi. Geri de geliyodu cnm bende
kızlar elleyince göğüslerim acıyo.
yemege gidiyorum afiyet olsun size de kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?