emel hoşgeldin canım...allah yardımcın olsun..inşallah gelsin küçük kuzun ilk denemede...sen bi hamişş ol...öyle bi sevinicemki....sen bile şaşacaksın...rabbim nolur dualarımızı kabul et...
esra merhab a canım tanıştık mı biz? ben merve2..
afiyet şeker olsun gülsümcüm...bolbol yumuş olsun yarasın...
Herkese selammmm inatçı hatunlar :)))))))))) Biliyorum yine asmaya başaldım topiği ama vergi ayı olduğu için işler yoğun ...Affınıza sığınıyorum..
Geçmişi okuyamadım ama Beyzacım çokkk geçmiş olsun..sakın dinlenmeyi ihmal etme.. Merve2 ninde senin gibi kanaması olmuştu ama bak Kuzey cik nerdeyse gelecek :))
Hepiniz umarım çok iyisinizdir..
Bana gelince sabah yine doktordaydım kan verdim. Kan değerime göre iğnelere hangi dozda devam edeceğim belli olacak.. henüz yumurta toplama ve transfer günüm belli değil.. Umarım Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz...
emel hoşgeldin canım...allah yardımcın olsun..inşallah gelsin küçük kuzun ilk denemede...sen bi hamişş ol...öyle bi sevinicemki....sen bile şaşacaksın...rabbim nolur dualarımızı kabul et...
esra merhab a canım tanıştık mı biz? ben merve2..
afiyet şeker olsun gülsümcüm...bolbol yumuş olsun yarasın...
gülsüm senin çalışmalar nasıl gidiyo ben ara verdim adet olursam bittikten sonra olmazsam hamişsemde dr. gittikten sonra ancak
gülsüm senin çalışmalar nasıl gidiyo ben ara verdim adet olursam bittikten sonra olmazsam hamişsemde dr. gittikten sonra ancak
kızlar mutsuzluğumun tavan yaptığı bir gündeyim çok üzgünüm ay pardon günaydın bile diyemedim. doktordan sonucumu almaya gittim bende kan pıhtılaşma sorunu varmış ve hamile kalırsam gebelik bittikten sonraki iki ayda olmak üzere her gün iğne yapılacakmış bu damı gelecekti başıma ya inanılmaz üzgünüm
Merhaba Esra cım.. Memnun oldum..Sorma muhasebecilik zor iş..bana göre değil ama bu saaten sonrada yapacak birşey yok :)))
Sinem,Gülsüm ben iyiyim canlarım. siz nasılsınız... Belirtileriniz varmı diyeceğim.. ama gülsüm göğis dışında belirti söyle :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?