İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet aynen bi kere seçtik artık zor bırakırız

canım ya geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla gebe kalmana engel değil.inşallah atlatırsın canım.

kızlar yarın çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçmiş olcak ...son 7 günüm ama ben hiçbişi hissetmiom nie acaba adetmi olcam yoksa

kızlar yarın çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçmiş olcak ...son 7 günüm ama ben hiçbişi hissetmiom nie acaba adetmi olcam yoksa

esra sendemi çatlatma iğnesi oldun.ya ilk günlerde göğüs ağrın olmadımı.kasık ve karın ağrısı olmadımı iğneden dolayı.

esra sendemi çatlatma iğnesi oldun.ya ilk günlerde göğüs ağrın olmadımı.kasık ve karın ağrısı olmadımı iğneden dolayı.

evet oldu kasık ağrısı ateş halsizlik ama şimdi hiçbiri yok yok yok yok ve benim ilk iğnemdi bu gelecek ayda tedavi olamıcam eşim yok die off off ne olur sanki hamile olsam

Gülsümmm ellemeden ağrıması gerekiyor göğüslerinin :))) Ellersen babamınki de ağrır :)))))))) Kızma kızma :))) inşallahh hamilesindir.. ınşallahhh herkes hamiledir...

kız aşk olsun ne üzülüosun çaresi var bak onun canım benim iğneyle şükür ki bulunmuşş canımm yaaa :1hug: üzülmee
haklısın canım sağol çaresi var. ama insan yinede üzülüyor.
:1no2:
canım ya geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla gebe kalmana engel değil.inşallah atlatırsın canım.

evet canım gebe kalmaya engel değil sorun kaldıktan sonra oluşuyor eğer iğne kullanılmazsa düşüklere yol açıyor. benimde daha önce iki düşüğüm olmuştu zaten.. allah yardımcımız olsun ne bileyim

Gülsümmm ellemeden ağrıması gerekiyor göğüslerinin :))) Ellersen babamınki de ağrır :)))))))) Kızma kızma :))) inşallahh hamilesindir.. İnşallahhh herkes hamiledir...

:dilcikar:lülülülülülünaniknanik ellemek derken öle hamur yoğurur gibi değel herhal.neyse zaten ben belirtilere takmıyorum.:umursamaz:

:dilcikar:lülülülülülünaniknanik ellemek derken öle hamur yoğurur gibi değel herhal.neyse zaten ben belirtilere takmıyorum.:umursamaz:

alkisalkisalkis canım umarım bu kadarcık sıkıntı ile sonunda bebeğine kavuşursun..
Mervemmm listeyi güncellesende son durumunu bilsek :)))opuyorumnanaktan

sağolun kızlar destekleriniz için iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

şu meme olayına gelince :) kızlar benim sadece üstüne yatarsam ağrıyo normalde hiç ağrımıyo yani belirtileri takılmayın ne sık idrara çıkma ne göğüs uçu kararması hiç bişeycik yok ama çok yemek yiyemiyorum o da 2-3 haftadır yani kendinizi belirtilerle yormayın benim bebiş haber verdi sizinkilerde en kısa zamanda geleceklermiş haberiniz olsunn...

beyzacımm geçmiş olsun cnm inşallah tutunacak bebeğin merak etme cnm
Bende de belirti falan yoktu kızlar sadece göğsüm şişti biliyosunuz ne akıntı ne bişey vardı o yüzden takılmayın belirti falan diye

ayyy sağol beyzam miniğini kucağına alırsın tabi bütün hamişlere dileğim
merve kız dr. gittikten sonra düşük tehlikesi yoksa belki oda ilkinde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ya bunda daha temkinli davranacamm ay sanki hamiş kaldımda neyse
asiş senin belirtin var mı canım
esra yasemin nasılsınız ben sinem sizlerle karşılaşmadık sanırım

o kadar umutlandırdınki beni anlatamam

meleğini kocaman öpüyorum çok güzel bir haber verdi teyzelerine...opuyorumnanaktan

ok asiş benimde gögüslerim şişti ağrıyodu ama şimdi o şişliği eskisi kadar yok sadece ağrıyo koltuğumun altında başlıyo ağrısı yürürken bile ağrıyo tabi elleyincede :))

memnun oldum sinemciğim...iyi olmaya çalışıyorum çok sık gel gitler yaşıyorum ama geçecek bunu biliyorum....sen nasılsın....

iyiyim memnun oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…