Merhaba Esra cım.. Memnun oldum..Sorma muhasebecilik zor iş..bana göre değil ama bu saaten sonrada yapacak birşey yok :)))
Sinem,Gülsüm ben iyiyim canlarım. siz nasılsınız... Belirtileriniz varmı diyeceğim.. ama gülsüm göğis dışında belirti söyle :))))))))))))))
kızlar mutsuzluğumun tavan yaptığı bir gündeyim çok üzgünüm ay pardon günaydın bile diyemedim. doktordan sonucumu almaya gittim bende kan pıhtılaşma sorunu varmış ve hamile kalırsam gebelik bittikten sonraki iki ayda olmak üzere her gün iğne yapılacakmış bu damı gelecekti başıma ya inanılmaz üzgünüm
kızlar yarın çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçmiş olcak ...son 7 günüm ama ben hiçbişi hissetmiom nie acaba adetmi olcam yoksa
esra sendemi çatlatma iğnesi oldun.ya ilk günlerde göğüs ağrın olmadımı.kasık ve karın ağrısı olmadımı iğneden dolayı.
haklısın canım sağol çaresi var. ama insan yinede üzülüyor.kız aşk olsun ne üzülüosun çaresi var bak onun canım benim iğneyle şükür ki bulunmuşş canımm yaaa :1hug: üzülmee
canım ya geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla gebe kalmana engel değil.inşallah atlatırsın canım.
evet oldu kasık ağrısı ateş halsizlik ama şimdi hiçbiri yok yok yok yok ve benim ilk iğnemdi bu gelecek ayda tedavi olamıcam eşim yok die off off ne olur sanki hamile olsam
senin kaç yumurtan vardı canım.inşallah hamiş kalırız.
valla solda hiç gelişmemişti sağda 2-3 az gelişmiş vardı ve 1 tane 19 mmlik vardı
Gülsümmm ellemeden ağrıması gerekiyor göğüslerinin :))) Ellersen babamınki de ağrır :)))))))) Kızma kızma :))) inşallahh hamilesindir.. İnşallahhh herkes hamiledir...
:dilcikar:lülülülülülünaniknanik ellemek derken öle hamur yoğurur gibi değel herhal.neyse zaten ben belirtilere takmıyorum.:umursamaz:
sağolun kızlar destekleriniz için iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
şu meme olayına gelince :) kızlar benim sadece üstüne yatarsam ağrıyo normalde hiç ağrımıyo yani belirtileri takılmayın ne sık idrara çıkma ne göğüs uçu kararması hiç bişeycik yok ama çok yemek yiyemiyorum o da 2-3 haftadır yani kendinizi belirtilerle yormayın benim bebiş haber verdi sizinkilerde en kısa zamanda geleceklermiş haberiniz olsunn...
sağolun kızlar destekleriniz için iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
şu meme olayına gelince :) kızlar benim sadece üstüne yatarsam ağrıyo normalde hiç ağrımıyo yani belirtileri takılmayın ne sık idrara çıkma ne göğüs uçu kararması hiç bişeycik yok ama çok yemek yiyemiyorum o da 2-3 haftadır yani kendinizi belirtilerle yormayın benim bebiş haber verdi sizinkilerde en kısa zamanda geleceklermiş haberiniz olsunn...
ayyy sağol beyzam miniğini kucağına alırsın tabi bütün hamişlere dileğim
merve kız dr. gittikten sonra düşük tehlikesi yoksa belki oda ilkinde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ya bunda daha temkinli davranacamm ay sanki hamiş kaldımda neyse
asiş senin belirtin var mı canım
esra yasemin nasılsınız ben sinem sizlerle karşılaşmadık sanırım
ayyy sağol beyzam miniğini kucağına alırsın tabi bütün hamişlere dileğim
merve kız dr. gittikten sonra düşük tehlikesi yoksa belki oda ilkinde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum ya bunda daha temkinli davranacamm ay sanki hamiş kaldımda neyse
asiş senin belirtin var mı canım
esra yasemin nasılsınız ben sinem sizlerle karşılaşmadık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?