oooooooleyyyyy oley oleyyyyy hadiii canımm inşallahhh bebiişşş geliyodurkaydirigubbakcemile5 bu haber servisiniii çok sevdim her daim bekleriz güzel haberlerikaydirigubbakcemile3
:dance::dance: kızım merakettim seni cumadan beri dua ediyorum sana inşallah dualarımız kabul olurda rahim filmi çekilmekten kurtulursun rabbim bebişini vesile gönderir.:1hug:
sehercim allah yardımcın olsun, gelsin artık şu şımarık amma naz yaptı amaaakaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla gelsin annesi, dualarımız seninlekızlar biz yarın sabah doktora gidicez nst ye bakalım küçük hanım nasıl biraz gec gelebiliriz hala doğmaya niyetimizde yok son haftaya giriyoz bakalım
sinemim günaydın canım. merve, raziş, asiş, emeller, gülsüm, aylin, ayşem, şebnem, beyzaaaaam hepinize hepimize günaydın. kızlar 2. gün gecikiyorum, bu günde bir belirti yok ,amaaneeeeey:sm_cool:günaydın kk nın güzel topiğinin güzel hatunları nasılsınız ben iyiyim pzts. sendromu ama perş. tatil 23 nisaaaannn hepinnizi öpüyorum az kaldı kızlar adetime şafak 6
günaydın canım, ben de bilmiyorum ne zaman test yapacagımı. bekleyim diyorumgünaydın herkese.ayşe nezaman test yaptırıyon.
ayşe 2. günüm yazmış sanırım mervecin
Bende bugünden itibaren gecikmeye başlamış oldum dün olmam lazımdı pazar günü yapcam testimi doğumgünümde
canlarım benim sonucum çarşamba çıkacakmış, inşallah perşembe veririm iyi haberleriherkesee iiiii tatillerrr inşallah pazartesi hem aylinden hemde ayşeden güzel haberler alırız:)
:dance::teytey:ee kızlar, herkese selam, bugün kimseler ugramamıs, ben hala adet olmadım bu arada haber vereyim dedim, gelişmelerden haberdar ederim.
(cetrefilli haber servisi sundu)
hadi sağlıkla gelsinn:ecrin_bebek:kızlar biz yarın sabah doktora gidicez nst ye bakalım küçük hanım nasıl biraz gec gelebiliriz hala doğmaya niyetimizde yok son haftaya giriyoz bakalım
yaşasınn ya galiba geliyo bebişşhihoyyytsehercim allah yardımcın olsun, gelsin artık şu şımarık amma naz yaptı amaaakaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla gelsin annesi, dualarımız seninle
sinemim günaydın canım. merve, raziş, asiş, emeller, gülsüm, aylin, ayşem, şebnem, beyzaaaaam hepinize hepimize günaydın. kızlar 2. gün gecikiyorum, bu günde bir belirti yok ,amaaneeeeey:sm_cool:
oleyy,hadi bakalım gelsin bebişlerrayşe 2. günüm yazmış sanırım mervecin
Bende bugünden itibaren gecikmeye başlamış oldum dün olmam lazımdı pazar günü yapcam testimi doğumgünümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?