İnatla bir gün ANNE olacağım !

oooooooleyyyyy oley oleyyyyy hadiii canımm inşallahhh bebiişşş geliyodurkaydirigubbakcemile5 bu haber servisiniii çok sevdim her daim bekleriz güzel haberlerikaydirigubbakcemile3

:dance::dance: kızım merakettim seni cumadan beri dua ediyorum sana inşallah dualarımız kabul olurda rahim filmi çekilmekten kurtulursun rabbim bebişini vesile gönderir.:1hug:

kızlaaaaaaar hala tık yok bende :dance: bugün sabahtan beridir sağ göğsüm acıyo, azcık umudum kırıldı ama dur bakem, beklememedeyim:sm_cool: ama cuma gecesi migrenim tuttu ve sabaha karsı 4 gibi falan migren ilacımdan almak zorunda kaldım (relpax). acaba diyorum onun da geciktirici etkisi varmıdır ki:uhm: hayırlısı oldu, mervem gülsümüm seherim çok saolun iyi dilekleriniz için, yarına görüşürüz inşallaha.s.
cetrefilli haber servisi iyi günler diler

kızlar biz yarın sabah doktora gidicez nst ye bakalım küçük hanım nasıl biraz gec gelebiliriz hala doğmaya niyetimizde yok son haftaya giriyoz bakalım

günaydın kk nın güzel topiğinin güzel hatunları nasılsınız ben iyiyim pzts. sendromu ama perş. tatil 23 nisaaaannn hepinnizi öpüyorum az kaldı kızlar adetime şafak 6

günaydınnn kızlarr ayşee inanmıyorumm sana kız niye umudun kırılsınn hamişşşsinnn işteee bugünn test yapacağını umuyorum ve bize güzel haberler vereceğini..
sehercim hadi hayırlısıı inş artmıştır sancıların gelir selencik..
sinem yaşasınn ikimizde aynı gündeyiz:))))))))
tuanna hoşgeldinn arkadaşım

kızlar biz yarın sabah doktora gidicez nst ye bakalım küçük hanım nasıl biraz gec gelebiliriz hala doğmaya niyetimizde yok son haftaya giriyoz bakalım
sehercim allah yardımcın olsun, gelsin artık şu şımarık amma naz yaptı amaaakaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla gelsin annesi, dualarımız seninle
günaydın kk nın güzel topiğinin güzel hatunları nasılsınız ben iyiyim pzts. sendromu ama perş. tatil 23 nisaaaannn hepinnizi öpüyorum az kaldı kızlar adetime şafak 6
sinemim günaydın canım. merve, raziş, asiş, emeller, gülsüm, aylin, ayşem, şebnem, beyzaaaaam hepinize hepimize günaydın. kızlar 2. gün gecikiyorum, bu günde bir belirti yok ,amaaneeeeey:sm_cool:

mervecim günaydın canım, ya test yapmak istemiyorum ben, korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye. relpax ağır bir ağrı kesici ,acaba o mu geciktirdi diye acıkcası biraz kaygılıyım, bi de ben ne zaman test yapsam daha sonucu almadan adet oldum, böle iyi yaa, demiştim ya şeyimi dikcem ben en sonunda))))))

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
Ayşecim hadi bakalım hayırlısı bencede 1-2 gün daha bekle bakalım inşallah güzel haber vereceksin bize. veremezsende üzülmek yok diğer aya olur inadt etmeye devam ederiz cnm
Sehercim cnm inşallah nst iyi geçer cnm kızın bu hafta dünyaya gelir sağlıkla cnm
Tuana cım hoşgeldin topiğimize

kız ya hamileysen o ilaç zarar vermez dimi?? keşkee dayansaydın..bilmiyorum ki ilaç gecikme yaparmı ama sanmam cnm yaa

ayşe 2. günüm yazmış sanırım mervecin
Bende bugünden itibaren gecikmeye başlamış oldum dün olmam lazımdı pazar günü yapcam testimi doğumgünümde

cumartesi olmam gerekiyodu olmadım işte, ilacı almak zorunda kaldım cok kötüydüm mervecim yaa, bir de bi arkadasımın esi hamilelikte 4 kez almıs bu ilacı, o da agır ataklar geciriyor, hem de cuma gecesi içtim ilacı, nasıl olsa cumartesi adet olcam diye ne bileyim:) şimdi gecikmede 2. günümde oluyorum deil mi?

günaydın herkese.ayşe nezaman test yaptırıyon.
günaydın canım, ben de bilmiyorum ne zaman test yapacagımı. bekleyim diyorum
Bende bugünden itibaren gecikmeye başlamış oldum dün olmam lazımdı pazar günü yapcam testimi doğumgünümde

asiiiiiiiş canım, inşallah birlikte hamile kalırız da birlikte dogururz, sonra da devam eder her ay bir hamişimiz olur, inşallah

günaydın kızlarr
herkesee iiiii tatillerrr inşallah pazartesi hem aylinden hemde ayşeden güzel haberler alırız:)
canlarım benim sonucum çarşamba çıkacakmış, inşallah perşembe veririm iyi haberleri
ee kızlar, herkese selam, bugün kimseler ugramamıs, ben hala adet olmadım bu arada haber vereyim dedim, gelişmelerden haberdar ederim.
(cetrefilli haber servisi sundu)
:dance::teytey:
hadi sağlıkla gelsinn:ecrin_bebek:
yaşasınn ya galiba geliyo bebişşhihoyyyt
ama gülüm yine de aksi de olabileceğini çıkarma aklından, sonra çok üzülüyo insan
oleyy,hadi bakalım gelsin bebişlerr

Hadi bakalım ayşecim bende belirti falanda olmadığı için hani pek umutlanmıyorum ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var bide benim adetim düzensiz oluyo bakalım bu seferde öle olacak mı genelde 2 ayı buluyo

martta oldugum adetimin üzerinden 29 gün gecti, ben 26 günde bir oluyorum... aylincim hoşgeldin canım, senin mr sonucuna ne dendi anlat bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…