İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar ben 2 3 gün önce 1er gün arayda adet olduğumu gördüm orkid bile koyuyorum diyorum tüh bu ayda tutturamadık diyeee
sonrada rüyamı gerçek mi bilmiyorum biri bana hamilesin sen dedi 5 gün önce falan

sanem hiç olmazsa sorunun ne olduğunu öğrendin canım hamiş kalmayı düşündüğünde iğnelere başlarsın inş.

ohhh valla herkes burda aman beım misafırım var hemde tatil bazında 15 gun bende eşimin dayısının kızı fazla uğrayamam herhalde

beyzacım bebeiş senı bırakmıcak inşallah canım hep senınle olucak
oynak beyim çalışmalaa sıkı tutuyon dimi
mervem 2 aman sıcaklarda dıkkat et canım kendine
ayşem sen nasılsın
mervecim sende benım gibi sonuna kadar beklicen eşyalar için desene
emelin inşallah tedavın tutucak canım
assişim taze anne sen nasılsın
esra sende uzme canım kendini herşeyin allah bı çaresini vermiştir

işte sadece sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak oluyo geceleriiiiiiiii :dance::roflol::roflol:

evet orası öyle zaten ama hiçbi belirti yok adet olma belirtisi dahil

badegül nasılsın canım
raziş işin mi çok

canım teşekür ederim bir merhaba deyip kaçayım dedim..iyi sayılırım kusmalarım günde ikiye indi sonunda artık bişeyler canım istiyor....cumartesi dr gittik kontrole guatr kontrolümde vardı guatr hormonlarım normale gelmiş allahtan..bebişimde erkekmiş....ben kendimi öle hazırlamışımki kız diye biraz zor kabul ettim denebilir..ama çok iyiydi maşalllah avuda bile kalktı acayip tepiiyodu allahım inşallah isteyen herkeze nasip etsin inşallah....çikolata yedim cinsiyetini görelim diye ama nafile oda lafmış sabah göstermedi saat 3te sonuç için girdiğimizde bakalım dedi dr um o zaman görebildik zor bela...sen nasılsın canım inşallah sanada kısmet olsun bunları yaşamak en kısa zamanda:Saruboceq:

aaa erkek mi badegül senin için bende kıza hazırlamıştım şaşırdımm olsun sağlıklı olsunda canımm hayırlıı olsunn

merveeee merveeeeeeeeee ovulasyon testleri sadece yumurtlayıp yumurtlamadığımızımı gösteriyo yoksa yumurtaların çatladığında gösteriyomu.şimdi ben ovulasyon testi yapsam olurmu.kafamçokkarıştı

iyi akşamlar gülsümcüm
yoğunum kusura bakmayın sadece okudum yazdıklarınızı geçmişi akşam okuyacam beni bir süre böyle idare edin artık

merveeee merveeeeeeeeee ovulasyon testleri sadece yumurtlayıp yumurtlamadığımızımı gösteriyo yoksa yumurtaların çatladığında gösteriyomu.şimdi ben ovulasyon testi yapsam olurmu.kafamçokkarıştı

yok şekerim sadece yumurtlama zamanını gösteriyor diyor ki 24-48 saat sonra yumurtlıcan çalışşş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…