İnatla bir gün ANNE olacağım !

geçmişi okudum sonunda ama o kadar çok tu ki aklımda kalanları yazayım
ayşecim maşallah alperenimize allah nazarlardan saklasın
sinemcim inşallah hamişsindir
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz allahım inşallah bebişlerimizi tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla verecek canlarım
emelim rahelim hadi bakalım gelsin bebişler
zuzu sinemim yeni evin yeni bebişlerini getirecek inşallah
beyzacım yat dinlen bol bol senin bebişin nazlı annesi yorma kendini sadece kanamaların geçene kadar güzelce dinlen
badegülcüm maşallah oğlun olacakmış sağsalim al kucağına
ayşem aramıza dönmene sevindim muhteşem dönüşünle babydoll :)))
aylincim bitanem bizi sakın unutma kendini iyi hissettiğinde burdayız canım üzülme
asiyem bebişin nasıl büyüyor mu şekerin yüksekmiş sanırım inşallah düzelir
gülsümüm çatlasın yumoşlar sonra döllensin ve gelsin bebişlerin
mervem bakalım senin de mi oğluş olacak yoksa kızçemi hayırlısı olsun inşallah
merve2 yorma annesi kuzeyi ne bu tempo kız sen bu gidişle suda doğurcan pırt diye :))
şebbom bende düşünüyom aşılama güzelim ben ssk da yaptırcam bakalım inşallah senin tutar ilk denemende canım arkandan biz geliriz

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

Son düzenleme:
neyseee ben dayanamıcamm sölicemmmm..
adaşımmmmmmmm doğummm yapmışşşşşşşşşşşşşş.. :lepi:ben 38 diyordum ama 35de doğuruvermiş kaydirigubbakcemile3

2750 doğmuş kuzey bebeğimiz merve2nin birden suyu gelince normal doğum yapmış şuan kuzey kuvözdeymiş..adaşımın sesi iyi geliyordu aramak isteyen olursan özelden cebini veririmm.. allah uzun ömür sağlık mutluluk versinn kuzey bebekleri ile daha nicee güzel günler geçirsin inşallahh canım adaşımmm ay gene duygusallaştım ya daha dündü test yapışııı canımmm beniiim

herkeslere günaydın mervecim nicolum kuzeyimizi dünyaya getirmiş hayırlı uğurlu olsunallahım analı babalı buyutsun

günaydın kızlar hayırlı bi haberle başlamışız çok sevindim ya
Mervecim Nicolcüm Allah ım hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin cnm benim Allah sağlık versin kuzey yeğenimize...

günaydınn asiyeciiim evet ya güne güzel bir haberlee başladıkk kaydirigubbakcemile5

sen nasılsın cnm benimm ne zaman doktor kontrolün

günaydın hepinize canlar...çok güzel bir haber nicolcüm çok geçmiş olsun güle güle büyüt yavrunu...darısı başımıza inşallah....

günaydın hepinize canlar...çok güzel bir haber nicolcüm çok geçmiş olsun güle güle büyüt yavrunu...darısı başımıza inşallah....

günaydııın cnmmm amiiinnn.. yüreğim acıyor yerine şöleee bebişii çağıran mesaj yaz cnm umutsuzluk yoook olur muuu kaydirigubbakcemile gelcekk bebişşş

günaydııın cnmmm amiiinnn.. yüreğim acıyor yerine şöleee bebişii çağıran mesaj yaz cnm umutsuzluk yoook olur muuu kaydirigubbakcemile gelcekk bebişşş

tamam canım benim...dünden kalmıştı ooo dün çok kötüydüm bunalımdaydım azcuk ama iyiyim buğün hemen değiştireyim arkadaşım :))))opuyorumnanaktan:1hug:

tamam canım benim...dünden kalmıştı ooo dün çok kötüydüm bunalımdaydım azcuk ama iyiyim buğün hemen değiştireyim arkadaşım :))))opuyorumnanaktan:1hug:

:1hug: canıım hepimiz geçtik inann bu yollardan amaa bil kii sonu çooook güzel olucakkkkk:Saruboceq:

peki nasıl şebocum çift çizgimi çıkıyo yinekafamçokkarıştı

ya sen gel bana inan sadece yumurtlama olduğunu gösterioo anacım içinde prosedüründede öle yazıo hiç çatladığını gösterir demio yumurtlamak çatlaması mıdır kafamçokkarıştı

günaydın kızlar sinemim hakkında hayırlısı olsun arkadaşım gelecek bebişin annesi zamanı değilmiş demekki
nicolüm mervem kuzeyimiz dünyaya merhaba demiş küçük danan kucağında artık rabbim sağsalim verdi kucağına şükürler olsun geçmiş olsun sanada canım sağlıklı uzun ömür versin inşallah

kızlar günaydınnnnn.aaaaa mervişin kuzeyi gelmiş ne bu acelekaydirigubbakcemile3 allahım sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah

ya sen gel bana inan sadece yumurtlama olduğunu gösterioo anacım içinde prosedüründede öle yazıo hiç çatladığını gösterir demio yumurtlamak çatlaması mıdır kafamçokkarıştı

heh bende bu sorunun cevabını arıyorum asıl.yumurtlamak çatlamakmıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…