:1hug: canıım hepimiz geçtik inann bu yollardan amaa bil kii sonu çooook güzel olucakkkkk:Saruboceq:
neyseee ben dayanamıcamm sölicemmmm..
adaşımmmmmmmm doğummm yapmışşşşşşşşşşşşşş.. :lepi:ben 38 diyordum ama 35de doğuruvermiş kaydirigubbakcemile3
2750 doğmuş kuzey bebeğimiz merve2nin birden suyu gelince normal doğum yapmış şuan kuzey kuvözdeymiş..adaşımın sesi iyi geliyordu aramak isteyen olursan özelden cebini veririmm.. allah uzun ömür sağlık mutluluk versinn kuzey bebekleri ile daha nicee güzel günler geçirsin inşallahh canım adaşımmm ay gene duygusallaştım ya daha dündü test yapışııı canımmm beniiim
heh bende bu sorunun cevabını arıyorum asıl.yumurtlamak çatlamakmıdır.
OVULASYON TESTİ sadece yumurtlama (ovulasyon)'nun 24-36 saat öncesini göstermektedir. Ancak spermler, vücudun içersinde 72 saat kadar daha yaşayabilirler. Örnek olarak : 28 günlük bir siklus olduğunu varsayarsak, yani yumurtlama 14. günde gerçekleşiyorsa, cinsel birleşme ise 11. siklus gününde yapılırsa döllenme meydana gelebilir.
yani ne zaman çatlarsa ozaman döllenir anlıyorum ben
evet canım çatlayacakki döllenecek.şimdi ben gene anlamadım ovulasyon testi çatladığını gösteriyomu göstermiyomu.kafamçokkarıştı
kızlarrrr merveyle konuştum şimdiii sesi çok iyi geliyodu hepiniz için dua ettim diyo şimdi dua etme sırası bizde kuzey bebeğimiz kuvezde dua edelimde hemen annesinin yanına gitsin hepinize çok selam söylediii
kızlar bu arada koçiş adet tarihimi yanlış 28i biliyo allahım inşallah sürpriz yaparım ona ya:asigim:
göstermiioo kızz okumadın mı kaydirigubbakcemile3 OVULASYON TESTİ sadece yumurtlama (ovulasyon)'nun 24-36 saat öncesini gösterir diyoo okişşş yumurtlamanın bile öncesini gösterio çatlamayı nası göstersin diye düşnüyorum bir uzman olarak çünkü şölede sölim ben hem ateş hem ovulasyon testi yaptım ya bu test önceden çift çizgi çıkıyordu ateşim ise 1,2 güne yükseliodu ateş yükseldiğinde çatlamış oluoo
inşallah yaparsın canım dualarım seninle....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?