İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallah duyacaksınız asişim inşallah.

cnm görürsünüz büyük ihtimalle rabbim senden de güzel haberler alıcazzopuyorumnanaktan

inşallah teker teker güzel haberler alırız ve veririz.bu arada kızlar bizim çalışma günlerimiz bitmedi daha.

inşallah teker teker güzel haberler alırız ve veririz.bu arada kızlar bizim çalışma günlerimiz bitmedi daha.

amin canım güzel dileklerin için....bencede bitmesin....ne zaman yumurtlayacağın belli değil ve belki 2 defa yumurtluyorsun onun için gün aşırı devam adet olana kadar :)))

günaydın canlarım kuzeyimiz erken gelmiş allah analı babalı büyütsün mervişim tez zamanda yanına gelir emzirirsin canım
karnım ağrıyo kızlar yaaaa
raziş buay sen güzel haber vereceksin bize çünkü hiç düşünmedin yumoş günlarinde yapmadın bak hamiş kalacaksın ben öyle hiddediyorum
merviş gülsüm esma asiş nasılsınız seher beyza esra şebo aylinn sanem ayşeler nerdesiniz

ben burdayım iyiyim canım daaaaaaa aylin nerde yaa şimdi gelir kimse merak etmedi derrrrrklava:

raziş belki sen unutmuşsundur ben sölim 3 günün kaldı. :))))))))
delikafaduldendelikafadulden ayy unutmuştum bak hatırlatınca heyecan yaptım ben ya benim bazen ileri atıyor bazen bir iki gün önceye kayıyor bakalım nolcak kızlarşakkıdı
inşallah sinemcim ama ben öyle umutlanmıyorum canım artık kociş ameliyat olana kadarda umutlanmayacağım bakalım nasip rabbim büyüktür belli olmaz tabiki
mervem nicolüm inşallah kuzeyimiz küvez dışına tez zamanda çıkacak küçük ciğerleri hemen alışacak kollarına alacaksın bitanem:Saruboceq:

yani 17olduğunu biliyomda 3 gün kaldığının farkında değilim bugün 14 dimi ama karnım sancıyor benim off ya :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…