mervecim kontrolüm perşembe günü akşam iş çıkışı olacak bakalım bebeişin kalbini duyabilecekmiyiz babası ile gidicez o da heyecanlı
Allah ım kuzey bebeği en yakın zamanda iyileştirip anacığının yanına göndersin inşallah. Anası onu koklasın öpsün rahatlasın inşallah
mervecim kontrolüm perşembe günü akşam iş çıkışı olacak bakalım bebeişin kalbini duyabilecekmiyiz babası ile gidicez o da heyecanlı
Allah ım kuzey bebeği en yakın zamanda iyileştirip anacığının yanına göndersin inşallah. Anası onu koklasın öpsün rahatlasın inşallah
inşallah gülsümcüm:CüvCüv:
günaydın yasemin seninle tanışmadık sanırım ben raziyevereliniortak
inşallah teker teker güzel haberler alırız ve veririz.bu arada kızlar bizim çalışma günlerimiz bitmedi daha.
amin canım güzel dileklerin için....bencede bitmesin....ne zaman yumurtlayacağın belli değil ve belki 2 defa yumurtluyorsun onun için gün aşırı devam adet olana kadar :)))
günaydın canlarım kuzeyimiz erken gelmiş allah analı babalı büyütsün mervişim tez zamanda yanına gelir emzirirsin canım
karnım ağrıyo kızlar yaaaa
raziş buay sen güzel haber vereceksin bize çünkü hiç düşünmedin yumoş günlarinde yapmadın bak hamiş kalacaksın ben öyle hiddediyorum
merviş gülsüm esma asiş nasılsınız seher beyza esra şebo aylinn sanem ayşeler nerdesiniz
delikafaduldendelikafadulden ayy unutmuştum bak hatırlatınca heyecan yaptım ben ya benim bazen ileri atıyor bazen bir iki gün önceye kayıyor bakalım nolcak kızlarşakkıdıraziş belki sen unutmuşsundur ben sölim 3 günün kaldı. :))))))))
inşallah sinemcim ama ben öyle umutlanmıyorum canım artık kociş ameliyat olana kadarda umutlanmayacağım bakalım nasip rabbim büyüktür belli olmaz tabikigünaydın canlarım kuzeyimiz erken gelmiş allah analı babalı büyütsün mervişim tez zamanda yanına gelir emzirirsin canım
karnım ağrıyo kızlar yaaaa
raziş buay sen güzel haber vereceksin bize çünkü hiç düşünmedin yumoş günlarinde yapmadın bak hamiş kalacaksın ben öyle hiddediyorum
merviş gülsüm esma asiş nasılsınız seher beyza esra şebo aylinn sanem ayşeler nerdesiniz
kız gülsüm aylin veda etti ya gelmicem dedi ooooo
oyy evet ya anacım öyle nutkan oldumki nedir bu anlamadım ya.acayip unutkanım.mafoldumben
hamişlerdeee olur gülüüümm sendede başlamışş şimdidenn bizide unutma sen yakındaakaydirigubbakcemile3 cetrefill yok ama bugünn
yani 17olduğunu biliyomda 3 gün kaldığının farkında değilim bugün 14 dimi ama karnım sancıyor benim off ya :gitme:
günaydın kızlar
cancer merve benim ismim nie yok listedeelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?