İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
20 temmuz......esraa47
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

Son düzenleme:
gunaydin kizlar fikirlerinize yardiminiza ihtiyacim var,benim esimde sperm ileriye hareket yuzde 20rmiydi mayis ayinda tupbebek yaptirdik olmadi kismet deyilmis,gelelim esas konuya benim kirmizilarim allaha sukur herzaman zamaninda gelir yabigun once ya ikigun once tup bebege basladimiz ay 14tunde gelmisti mayizin.sonra haziranin 10nunda geldi kan testi vercegim gun .ve temuzun 14tu simdiye dek hala yok,cok endiseliyim neye baglamaliyim esimin ileriye dogru spermini yazdim off cildircam duva edin arkadaslar insallah allah mucizemizi gondermistir ben herzaman herkez icin dua ediyorum bunu yasamayan anliyamaz cunku 4sene sonucta.dualariniza ihtiyacim var canlarim.

canım hoşgeldin idrar testi yapsana.inşallah gelmiş konmuştur meleğin göbişine inşallah.bak bizi habersiz bırakma sakın.

esra benim bugün 5. günüm çatlatma iğnesini vurulalı.senin kaç gün oldu.ben pcoluyum canım ondan geçikiyo. senin problemin ne.

canım hoşgeldin idrar testi yapsana.inşallah gelmiş konmuştur meleğin göbişine inşallah.bak bizi habersiz bırakma sakın.

yapmaya korkuyorum canim insallah inssallah ,bu bizim icin gercekten buyuk bi mucize olur allahim bize ettigi .umutlanmakta istemiyorum,belki diyorum gecen sefer kulandim ilaclardan boyle karismis olabilir,belkide stres yapip uzuldum icindir,neyse hayirlisi zaten hakkimizda o olsun rabbim sen dualarimizi kabul et herkesin.

anlıyorum korkunu canım ozaman bekle bi 3 gün daha sonra yap.

laledüşünceli arkadaşım çok stresli gibisin yapma böle kafanı başka bir şeye yönlendir ve mesela yarın test yap sabahtan çıkmazsada üzülme birkaçgün sonra gene denersin benim bi arkadaşımında eşinin hareketliliği azdı ama şimdi hamile öle şeylere kapılma Allah' ıma kalmış bişey zamanını sadece o biliyo olmazsada zamanı değilmiş de üzülme ve umudunu kaybetme bak burası inatçı anne adayları topiği sende inatçı ol............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…