günaydın kızlar
cancer merve benim ismim nie yok listedeelmaz:
20 temmuz şekerim
oyy evet ya anacım öyle nutkan oldumki nedir bu anlamadım ya.acayip unutkanım.mafoldumben
aaaa beraberizzzzzzdelikafadulden
evet öyleymişiz ama sen yeni vurdurmadınmı iğneyi yanlış mı hatırlıom
çok güzel unutkan olman canım:CüvCüv:
beraberr hamişşş kalın inşallahhhhhh opuyorumnanaktan
aksine benim hep erken gelirevet ben zaten benim belli olmuyo geçikiyo o yüzden beklerim.
beraberr hamişşş kalın inşallahhhhhh opuyorumnanaktan
gunaydin kizlar fikirlerinize yardiminiza ihtiyacim var,benim esimde sperm ileriye hareket yuzde 20rmiydi mayis ayinda tupbebek yaptirdik olmadi kismet deyilmis,gelelim esas konuya benim kirmizilarim allaha sukur herzaman zamaninda gelir yabigun once ya ikigun once tup bebege basladimiz ay 14tunde gelmisti mayizin.sonra haziranin 10nunda geldi kan testi vercegim gun .ve temuzun 14tu simdiye dek hala yok,cok endiseliyim neye baglamaliyim esimin ileriye dogru spermini yazdim off cildircam duva edin arkadaslar insallah allah mucizemizi gondermistir ben herzaman herkez icin dua ediyorum bunu yasamayan anliyamaz cunku 4sene sonucta.dualariniza ihtiyacim var canlarim.
canım hoşgeldin idrar testi yapsana.inşallah gelmiş konmuştur meleğin göbişine inşallah.bak bizi habersiz bırakma sakın.
esra benim bugün 5. günüm çatlatma iğnesini vurulalı.senin kaç gün oldu.ben pcoluyum canım ondan geçikiyo. senin problemin ne.
yapmaya korkuyorum canim insallah inssallah ,bu bizim icin gercekten buyuk bi mucize olur allahim bize ettigi .umutlanmakta istemiyorum,belki diyorum gecen sefer kulandim ilaclardan boyle karismis olabilir,belkide stres yapip uzuldum icindir,neyse hayirlisi zaten hakkimizda o olsun rabbim sen dualarimizi kabul et herkesin.
benim bugün 11. gün benim sorunum adetimin erken gelmesiydi buda polistik overmiş bi çeşir pco ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?