İnatla bir gün ANNE olacağım !

lale allah hayırlısını versin herzaman hayırlı olanı iste canım olmazsada üzülme kısmet üzülerek hiçbirşeyi çözemiyosun çünkü benim kırmızılar geldi bugün ben üzülmedim hayırlısı dedim ama inş. senin göbüşünde meleğin vardır

anlıyorum korkunu canım ozaman bekle bi 3 gün daha sonra yap.

herdefa yaptigimda yikiliyorum canim anliyabiliyosun.beklicem allahim izniyle gelmesse cuma gunu doktora gidicem insallah rabbim cumanin hurmetine bukez yuzumu guldurur zamanidir ,neolur dua edin,ben herdua edisimde ilkonce isteyen tum arkadaslarima sonrada bizede nasip et yuzumuzu guldur diyorum,

herkeslere merhaba lalecim aramıza hoş geldin ben seher
ben sizleri okuyarak takip ediyom anacım misafirim var malum onla uğraşıcam bi yandanda selen bakalım benı böyle idare edin

allah yüzünü güldürsün canım benim

saol canim ins,yeri geliyo uzulmicem diyorum yeri geliyo fazlasiyla insan uzuluyo cunku elinde deyil canim uzulmicem demek,dort sene doluyo allahin izniyle bu dortseneye neler sigmadiki,insan ister istemez yoruluyo yikiliyo yeri geliyo umidini yitiriyo.hamile birini gorunce yada cocugu olmus vsr insan yikiliyo,neyapalim allahin vardir bi hikkmeti dayanma gucu sabir intiyorum vede hakkimizda hayirli olani,herkes icinde rabbim amin.

bak önce sakin ol tamammı düşünme başka şeylerle ilgilen gez toz.ve ne olursa olsun hayırlısını dile canım.rabbim seninde bizimde isteyen herkesin yüzünü güldürecek inşallah.:1hug:

allahim sen herkese banada hayirlisini nasip et rabbim amin,sizin durumunuz ne canim

canım ben 18 aylık evliyim evlendim evleneli istiyorum hiç korunmadımda ama nasip olmadı.bende polikistik over var.yani yumurtluyorum ama yumurtalarım gelişip çatlamıyo.bu yüzden tedavi görüyorum.hormon ilaçları ile önce yumurtalar geliştirilyo sonra çatlatma iğnesi ile çalatmaya çalışıyor.bugün 5. günüm çatlatma iğnesini olduğum.

gecmis olsun canim inssallah duzelir bu konuda sogan kurunu sonrada incir kurunu denesen belki faydasini gorursun faydasini goren bicok arkadas var,bi umut yani.

kızlar ben yemekten sonra çıkarım çok öpüyorum dualarınızı bekliyorumm canlarımmmm opuyorumnanaktan

aksine benimde büyümeye fırsatı kalmadan çatlıodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…