İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar, dün öğleden beri giremiyorum geçmişe de bakmadım, ne var ne yok?

ben sabah uyanamadım, gece 3 bucuk 4ten önce yatmıyoruz, var ya bir tatile gidicem ama nasıl gidicem, öyle bişey ki gelene pijama veriyorum, emremin şortlarından, onlar yıkanacak ütülenecek tatile götürülecek, hala ağdamı yapamadım yaa neden böyle oluyo, en cok da ovulasyonuma üzülüyorum

bir de bişi diycem size, düğünümüzde ablam bana elmas zümrüt bir yüzük taktı, 1000 lira falan, ve ben cok fazla takmıyorum onu, hatta sayılıdır yani. neyse geçen ayıptır sööölemesi klozette oturuyorum, otururken çöp kutusunun dolu oldugunu gördüm, altım poşeti ağzını düğümledim, büyük çöpe atıcaktım, kalktım klozetten, insan bir çöp poşetinin altına kaç defa bakar bilmiyorum ama poşetin altına bir baktım, allhatan şeffaf ve o yüzük o poşetin içinde!!! sabahın 7si, yani emremi uyandırdım, diyorum bu nasıl gelir buraya kafayı yiycem...

yaaa nasıl yani zümrüt yüzüğünü çöpe biri mi atmış yaaaa
evet kızlar iş için gidecek ev yaptırıyoruz borcumuz var mecbur gitmeye
ne kadar kalacak orda bilmiyorum

mecburan erteleme değilde adetim bittikten sonra yaparız denk gelirse gelir gelmezse gelince devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…