İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar ben geldim ama hoş gelmedim hakem yine arıza çıkarttı ve gösterdi gene kartı bana yawwww ((

ben geldiiiiiiiiiiimmmm kızlarr..

annem kayınvalidem topluca gittik bu doktor kontrolüne:))) vee ölçtü biçti heryerine baktı çok şükür normal herşey dedi enson cinsiyeti eşim sordu epey uğraştı karnıma defalarca vurdu vurdu göstersin diye ama göstermedi 5 dk falan uğraşmıştır herhalde 17,18 haftada daha net sölerim ama şuan için pipi göremedim kızda olabilir yada küçük diye göremiyorum dedi:)))))))))

mervecim listeyi güncellersen benim önüme esrayı koy çünkü biliyosun benim gecikmelerim oluyo bide esranın 11. günü benden baya önde.

yerim onu yerim yerim maşalah hep böle sağlıklı olsun hiç önemlideğil cinsiyeti.

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 temmuz......esraa47
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
aşılama:)...... ..alabama
tüp bebe :).. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun ama ben sana çevremden edindiğim bi bilgiyi veriim kız çocukları hiç göstermio kendini erkeklerde bacaklarını açıo uzanıo yani seninki kız bence

mervişim iyi olmasına sevindim bebişin
gülsüm senin adetine 6 gün kalmadı mı takvimin yanlış mı yoksa ona bakarak sordum da :kedi:

yerim onu yerim yerim maşalah hep böle sağlıklı olsun hiç önemlideğil cinsiyeti.

amiiiiiiinnn canım inşallah yarabbim sonuna kadar böle götürsünnnn..

razişiim geçmiş olsun kart erkenci davranmışş.yeni tarih ne yapayım?

sinemcimm valla çok zor işin ya allah yardımcın olsnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…