İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim listeyi güncellersen benim önüme esrayı koy çünkü biliyosun benim gecikmelerim oluyo bide esranın 11. günü benden baya önde.

ama benimde 3 gün ilişki oldu iğneden sonra bide 13 ve 14 ü oldu bakalım artık hayırlısı tutarsa bu şekildede tutar 5 gün ilişki olmadan geçti yani

sağol canım yaaa allah sabrını veriyo sanırım ev için katlanıyoruz ne yapalım kısa zamanda çok para kazanıp gelir inş. bide nabucco boru hattı imzalandı ya benimkide botu hattı kaynakçısı yani 2010 yılında yurt içinde çalışacak

hayırlısı olsun ama ben sana çevremden edindiğim bi bilgiyi veriim kız çocukları hiç göstermio kendini erkeklerde bacaklarını açıo uzanıo yani seninki kız bence
kaydirigubbakcemile3 dimi edeplii oluoo kızlar :kedi: bakalım bi soraki kontrolde yaklaşık 5 hafta sonraaa
mervişim iyi olmasına sevindim bebişin
gülsüm senin adetine 6 gün kalmadı mı takvimin yanlış mı yoksa ona bakarak sordum da :kedi:

sağol cnm benimm seninde kocişn hayırlısıysa gitsin gelsn cnmm

mervem maşallah subhanallah diyelim ozaman allah nazarlardan korusun süpriz olsun artık cinsiyeti
bu arada beni 13 ağustosa yazarmısın

mervem maşallah subhanallah diyelim ozaman allah nazarlardan korusun süpriz olsun artık cinsiyeti
bu arada beni 13 ağustosa yazarmısın

tamam cnm düzeltirimm amin cnmm insallah sağlıkla gelsinlerde..

yalnız bende sorun var ben kilo vermişim ve doktorum almam gerektiğini söledi kalsiyum ilavesi verdi tüm ilaçları veriyorum sana başka çare yok yemen lazım dedi. bakalım insallah kusmalarım geçer iştahım açılırrr:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 dimi edeplii oluoo kızlar :kedi: bakalım bi soraki kontrolde yaklaşık 5 hafta sonraaa

sağol cnm benimm seninde kocişn hayırlısıysa gitsin gelsn cnmm

teyzem iki hamileliğindede göstermedi yengemin ilk muayenede gösterdi oğlandı

hoş geldin canım...ooo hep birlikte gittiniz ha kontrole :))aman sağlıklıya canım kız erkek ne farkeder...maşallah diyelim meleğimize....

mervecim cnm benim meleğini görmüşsünüz sağlıklı olsunda kız erkek farketmez cnm ya eşinde baya heyecanlıdır ultrasonda gördükçe . Ben eşime diyorum sende gel diye ben anlamıyorum usg den diyo

mervişim iyi olmasına sevindim bebişin
gülsüm senin adetine 6 gün kalmadı mı takvimin yanlış mı yoksa ona bakarak sordum da :kedi:

evet canım ama benim birazda geçikiyo.bide çatlatma iğnesini vurulalı bugün 5. gün.sanırım 14 gün geçince test yapmak gerekiyomuş

mervecim cnm benim meleğini görmüşsünüz sağlıklı olsunda kız erkek farketmez cnm ya eşinde baya heyecanlıdır ultrasonda gördükçe . Ben eşime diyorum sende gel diye ben anlamıyorum usg den diyo

asiş deseydin anlıyosun diye gel demiyorum hani ikimizin bebeği ya nezaketende olsa gelmeni istiyorumklava:

hoş geldin canım...ooo hep birlikte gittiniz ha kontrole :))aman sağlıklıya canım kız erkek ne farkeder...maşallah diyelim meleğimize....
eet buseferlik böle oldu ikiside merak ettiğinden kırmadıkkaydirigubbakcemile5
amiiin cnm sorma eşim benden heyecanlı ilk sorduğu kalp atısı var mı olur onda artık takıntı oldu bi önceki doktor ne kalp atışı görmüo musun oynuyo demişti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…