mervecim listeyi güncellersen benim önüme esrayı koy çünkü biliyosun benim gecikmelerim oluyo bide esranın 11. günü benden baya önde.
kaydirigubbakcemile3 dimi edeplii oluoo kızlar :kedi: bakalım bi soraki kontrolde yaklaşık 5 hafta sonraaahayırlısı olsun ama ben sana çevremden edindiğim bi bilgiyi veriim kız çocukları hiç göstermio kendini erkeklerde bacaklarını açıo uzanıo yani seninki kız bence
mervişim iyi olmasına sevindim bebişin
gülsüm senin adetine 6 gün kalmadı mı takvimin yanlış mı yoksa ona bakarak sordum da :kedi:
mervem maşallah subhanallah diyelim ozaman allah nazarlardan korusun süpriz olsun artık cinsiyeti
bu arada beni 13 ağustosa yazarmısın
kaydirigubbakcemile3 dimi edeplii oluoo kızlar :kedi: bakalım bi soraki kontrolde yaklaşık 5 hafta sonraaa
sağol cnm benimm seninde kocişn hayırlısıysa gitsin gelsn cnmm
teyzem iki hamileliğindede göstermedi yengemin ilk muayenede gösterdi oğlandı
ben geldiiiiiiiiiiimmmm kızlarr..
annem kayınvalidem topluca gittik bu doktor kontrolüne:))) vee ölçtü biçti heryerine baktı çok şükür normal herşey dedi enson cinsiyeti eşim sordu epey uğraştı karnıma defalarca vurdu vurdu göstersin diye ama göstermedi 5 dk falan uğraşmıştır herhalde 17,18 haftada daha net sölerim ama şuan için pipi göremedim kızda olabilir yada küçük diye göremiyorum dedi:)))))))))
kaydirigubbakcemile3 eet pipi hemen çıkıyor ortaya erkek olsaydı sanırım kız bizimki
yaaa nasıl yani zümrüt yüzüğünü çöpe biri mi atmış yaaaa
evet kızlar iş için gidecek ev yaptırıyoruz borcumuz var mecbur gitmeye
ne kadar kalacak orda bilmiyorum
mervişim iyi olmasına sevindim bebişin
gülsüm senin adetine 6 gün kalmadı mı takvimin yanlış mı yoksa ona bakarak sordum da :kedi:
ama benimde 3 gün ilişki oldu iğneden sonra bide 13 ve 14 ü oldu bakalım artık hayırlısı tutarsa bu şekildede tutar 5 gün ilişki olmadan geçti yani
evet canım ama benim birazda geçikiyo.bide çatlatma iğnesini vurulalı bugün 5. gün.sanırım 14 gün geçince test yapmak gerekiyomuş
mervecim cnm benim meleğini görmüşsünüz sağlıklı olsunda kız erkek farketmez cnm ya eşinde baya heyecanlıdır ultrasonda gördükçe . Ben eşime diyorum sende gel diye ben anlamıyorum usg den diyo
yok canım 10 günü bitirdikten sonra olabilir
neden 5 gün boş geçti canım masuru yoksa
ya çatlatma iğnesi vurulanların topiğinde öle demişlerdi ben onların yalancısıyım.sana dr mu dedi.
eet buseferlik böle oldu ikiside merak ettiğinden kırmadıkkaydirigubbakcemile5hoş geldin canım...ooo hep birlikte gittiniz ha kontrole :))aman sağlıklıya canım kız erkek ne farkeder...maşallah diyelim meleğimize....
amiiin cnm sorma eşim benden heyecanlı ilk sorduğu kalp atısı var mı olur onda artık takıntı oldu bi önceki doktor ne kalp atışı görmüo musun oynuyo demişti kaydirigubbakcemile3mervecim cnm benim meleğini görmüşsünüz sağlıklı olsunda kız erkek farketmez cnm ya eşinde baya heyecanlıdır ultrasonda gördükçe . Ben eşime diyorum sende gel diye ben anlamıyorum usg den diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?