İnatla bir gün ANNE olacağım !

benimki mutlaka her kontrole gelir.nerdeyse bende yumurtaları görmek istiyorum dicek.:roflol::roflol:

ben çekilmedim canım
ay 2 saat sonra paydos çok yorgun hissediyorum kendimi
ya kızlar evinde parke kullanan var mı ben yeni evin heryerini parke yapmayı düşünüyorum fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

selam milletttttttopuyorumnanaktan
yani seherimde olmasa ölmüşüz heee insan bi arar haber verir nikolüm doğum yapmışşşş gelde oklava kullanma şimdi sonrada adın dayakçı ayşe olsunnnnnklava:klava:klava:
canımmm güle güle büyütt sağlıcakla hayırla inşallahhhhhhhh:1hug:
ee başka bilmediğim varsa dökülün çabukk oğluşum uyanmadannnnkaydirigubbakcemile

ben çekilmedim canım
ay 2 saat sonra paydos çok yorgun hissediyorum kendimi
ya kızlar evinde parke kullanan var mı ben yeni evin heryerini parke yapmayı düşünüyorum fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

öncelikle güle güle otur evinde mutluluk eksik olmasın inşallah yeni eve meleğinde neşenize neşe katar...benim evim laminant parke ve ben çok memnunum ...ama rengi çok koyu değil koyu tozu çok belli ediyormuş canım..temizliği çok rahat tavsiye ederim...

hoşgeldin ayşe.nasıl iyimisiniz.en son asiş hamiş başkada hamişimiz yok canım.aylin ara verdi topiğe gelmiyo artık.

kızlar öyle yorgunum ki yazılanları okuyamaıyorum kusura bakmayın da gülsümcüm msnden söyledi yasemin rahim filmini sormuş, canım ben çekildim, aman aman abartıldığı gibi zor deil, alttan muayene ettikleri koltuk yerine sedye gibi bişey yatıyosun, bacaklarını kendine çekiyosun, zaten kısa sürüyo, neyse sonra steril ameliyat seti gibi bişii geliyo, o zaman yusufluyon tabi, ama sıkıntı deil yani, metalden bir alet yerleştiriyolar rahmine, biraz derine doğru, hafif zorlama oluyo, bööle rahme yerleştiryo, içinde açıyo, o insanı bir tuhaf ediyo... sonra da metalden bir enjentöre ilacı çekip o aletin içinden rahme veriyo, o zaman vay anam diyon azcık, acıdı diyince hafifletti benim doktorum, o şekildeyken teknisyenle çekelim diyo doktor, bayagı bi görüntü alıyolar, sonrası rahatlık, ben cok yusufladıgım için dizlerim titriyodu kalktıgımda, bir de rahmin agzına işlemlere başlamadan baticon sürüyolar, bir kalktım baticonu görünce kan sandım, düşüyodum nerdeyse

sonuc olarak inşallah ihtiyac kalmaz ama kalırsa da ne var ne yok biliniyo, rahat edersin, neyin ne oldugunu bilirsin derim, geçmiş olsuuun:)

nicol dogum mu yapmış

:roflol::roflol::roflol:
kız hadi ben giremiyom topiğe girsemde okumadan çıkıyom kaçtır malum biri acıkıyooooo:ecrin_bebek:sen niye bilmiyon bakalımmmmCADIARZUbu arada rahim filmini güzel açıklamışsın aynen öyle işte hiçbi zorluğuda yok bana göree aman aman bişi değil yani boşuna korkutuyorlar insanıııııvereliniortak

kız cetrefilde giremiyo bu aralar.

hoşgeldin ayşe.nasıl iyimisiniz.en son asiş hamiş başkada hamişimiz yok canım.aylin ara verdi topiğe gelmiyo artık.
hoşbulduk canımmmmmopuyorumnanaktan
aylin niye ara verdiiCADIARZU
ayşem hoşgeldin nasıl alperenimiz büyüyor mu yaramızlık yapmıyor demi annesi öpüyorum onu
eh arada yapıyo ama olacak o kadar teyzesiii cuma topuktan kan alındı kilosu 3300 gr çıktı sağlık ocağında doğruysa 180 gr almış 1 haftadaaa:lepi:
kız cetrefilde giremiyo bu aralar.

niye giremiyooo ben iyice koptum yaa neyse biraz daha idare edin artık napalım bir düzene girene kadar böyle devam edecem mecburrrrr:sm_confused:

ya aylin regl olunca çok üzüldü.ve burda oldukça aklımdan çıkaramıyorum daha çok takıyorum biraz ayrı kalıp düşünmemek istiyorum dedi.cetrefilde yorgun misafirleri var bide yoğun sanırım ondan.

canım çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın...gerek var malesef adetimin 3. günü gideceğim çekinmey..onuda yapalım aklımızdan çıksı dedi dr um..ay rahatladım inan...

maşallah subhanallah tosuncuğumuza allah nazarlardan saklasın annesi sen ve alperen iyi olun da arada gelin biz size özet geçeriz haberlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…