martta oldugum adetimin üzerinden 29 gün gecti, ben 26 günde bir oluyorum... aylincim hoşgeldin canım, senin mr sonucuna ne dendi anlat bakem
gülüm çarşamba alıcam sonucu..asiyecim bende de belirti yok, belirti dediğiniz ne ki kızlar yaa, adet belirtisi de yok bende baska bişeyde???
kıslar bende daha yumurtlama günlerimdeyim ama kasıklarımda büyük bi agrı var gece gündüz geçmeyen,ve gecen iki gecedir bacaklarım ayak uclarıma kadar içten cok kötü sızladı durdu ama feci şekilde bu gece duramadım agrısından kalktım yürüdüm yürüdüm geçmedide.bide sürekli ekmek yiyip midemi bastırmak istiyorum geceleri ve sabahları anlamadım psıkolojıkte olabilir bu ay ilk denemem ve en son adetim 10 nisandı daha cok yeni
kıslar bende daha yumurtlama günlerimdeyim ama kasıklarımda büyük bi agrı var gece gündüz geçmeyen,ve gecen iki gecedir bacaklarım ayak uclarıma kadar içten cok kötü sızladı durdu ama feci şekilde bu gece duramadım agrısından kalktım yürüdüm yürüdüm geçmedide.bide sürekli ekmek yiyip midemi bastırmak istiyorum geceleri ve sabahları anlamadım psıkolojıkte olabilir bu ay ilk denemem ve en son adetim 10 nisandı daha cok yeni
günaydın güzeller
ben evden yazıyorum cumartesiden beri çok hastayım işe de gidemedim sesim kısıldı boğazlarım ağrıyo öksürmekten kaburga kemiklerim ağrıyo ne oldu böyle anlayamadım ilaçta içemedim offf çok kötüyüm ıhlamur kaynatıp limonla içiyorum
ayşem asiyem inş hamişsinizdir ilk güzel haberler sizlerden gelir sonra da arkanızda biz varız
oy canım beniiiiim, niye hasta oldun sengünaydın güzeller
ben evden yazıyorum cumartesiden beri çok hastayım işe de gidemedim sesim kısıldı boğazlarım ağrıyo öksürmekten kaburga kemiklerim ağrıyo ne oldu böyle anlayamadım ilaçta içemedim offf çok kötüyüm ıhlamur kaynatıp limonla içiyorum
ayşem asiyem inş hamişsinizdir ilk güzel haberler sizlerden gelir sonra da arkanızda biz varız
gülsümüm daha zamanın vardı anacım senin adetine?? ne sancısı yahu...ya kızlar bende adet sancısı gibi ağrılar oluyo bee.yoksa genemi senağlama
oy canım beniiiiim, niye hasta oldun sen( çok geçmiş olsun, tez zamanda toparlan da kalk ayağa, kendine dikkat et:1hug:
gülsümüm daha zamanın vardı anacım senin adetine?? ne sancısı yahu...
geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3günaydın güzeller
yumurtlamayla ilgili bişe miki:uhm:ya kızlar bende adet sancısı gibi ağrılar oluyo bee.yoksa genemi senağlama
geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3
yumurtlamayla ilgili bişe miki:uhm:
hayırlısı olsun seherim inşallah gelir kızçen artık çok nazlandı ama tabi çıkmak istemiyor rahat ya içerisi :CüvCüv:kızlar biz yarın sabah doktora gidicez nst ye bakalım küçük hanım nasıl biraz gec gelebiliriz hala doğmaya niyetimizde yok son haftaya giriyoz bakalım
günaydın sinemim evet haftanın ilk günü hepimize hayırlı ve bol hamişli olsun inşallahhihoyyytgünaydın kk nın güzel topiğinin güzel hatunları nasılsınız ben iyiyim pzts. sendromu ama perş. tatil 23 nisaaaannn hepinnizi öpüyorum az kaldı kızlar adetime şafak 6
günaydın tuanna hoşgeldin aramıza inşallah canım bebiş isteyen herkese rabbim bu duyguyu tattırsın:CüvCüv:Gunaydım kızlar merhaba ınsallah en kısa zamnda hamıs olursunuz
günaydın mervema.s.günaydınnn kızlarr ayşee inanmıyorumm sana kız niye umudun kırılsınn hamişşşsinnn işteee bugünn test yapacağını umuyorum ve bize güzel haberler vereceğini..
sehercim hadi hayırlısıı inş artmıştır sancıların gelir selencik..
sinem yaşasınn ikimizde aynı gündeyiz:))))))))
tuanna hoşgeldinn arkadaşım
günaydın ayşem ayyy inşallah güzel haber alıcaz senden bitanem tabi herşeyin hayırlısı olmazsada inatla devam :lepi:sehercim allah yardımcın olsun, gelsin artık şu şımarık amma naz yaptı amaaakaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla gelsin annesi, dualarımız seninle
sinemim günaydın canım. merve, raziş, asiş, emeller, gülsüm, aylin, ayşem, şebnem, beyzaaaaam hepinize hepimize günaydın. kızlar 2. gün gecikiyorum, bu günde bir belirti yok ,amaaneeeeey:sm_cool:
günaydın asiyem hadi bakalım ayşeyle beraber açılışı yapın böylelikle sen kartta düzene girer bebiş yoluna koyar belkiGünaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
Ayşecim hadi bakalım hayırlısı bencede 1-2 gün daha bekle bakalım inşallah güzel haber vereceksin bize. veremezsende üzülmek yok diğer aya olur inadt etmeye devam ederiz cnm
Sehercim cnm inşallah nst iyi geçer cnm kızın bu hafta dünyaya gelir sağlıkla cnm
Tuana cım hoşgeldin topiğimize
günaydın gülsümüma.s.günaydın herkese.ayşe nezaman test yaptırıyon.
günaydın aylinimgünaydın kızlarr
canlarım benim sonucum çarşamba çıkacakmış, inşallah perşembe veririm iyi haberleri
günaydın beyzam çok geçmiş olsun canım bahar nezlesi mi bu ne canım ya dikkat et kendine dinlen bol bol benim kocişte hasta olmuş ankaralarda birde üzülmim diye söylememiş dikka et canım:teselli:a.s.günaydın güzeller
günaydın canımm hşgeldingünaydın aylinim
sonuçların çok iyi gelecek allahımın izniyle canım sonra çalışmaya full time devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?