İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiyecim bende de belirti yok, belirti dediğiniz ne ki kızlar yaa, adet belirtisi de yok bende baska bişeyde???

kıslar bende daha yumurtlama günlerimdeyim ama kasıklarımda büyük bi agrı var gece gündüz geçmeyen,ve gecen iki gecedir bacaklarım ayak uclarıma kadar içten cok kötü sızladı durdu ama feci şekilde bu gece duramadım agrısından kalktım yürüdüm yürüdüm geçmedide.bide sürekli ekmek yiyip midemi bastırmak istiyorum geceleri ve sabahları anlamadım psıkolojıkte olabilir bu ay ilk denemem ve en son adetim 10 nisandı daha cok yeni

martta oldugum adetimin üzerinden 29 gün gecti, ben 26 günde bir oluyorum... aylincim hoşgeldin canım, senin mr sonucuna ne dendi anlat bakem

asiyecim bende de belirti yok, belirti dediğiniz ne ki kızlar yaa, adet belirtisi de yok bende baska bişeyde???
gülüm çarşamba alıcam sonucu..
ve herkeste belirti olacak diye bişey yokki, biçoğu hiç belirti yaşamıyo.

hoşgeldin canım.. istersen bi dr.a görün..

hosgeldin selinay bahsettiğin seyler hiç hamilelik belirtisi gibi deil ki, yani ben hiç hamile olmadım ama hiç hamile olandan da bööle şeyler duymadım, doktora gitsene canım başka bişey olmasın...

günaydın güzeller

ben evden yazıyorum cumartesiden beri çok hastayım işe de gidemedim sesim kısıldı boğazlarım ağrıyo öksürmekten kaburga kemiklerim ağrıyo ne oldu böyle anlayamadım ilaçta içemedim offf çok kötüyüm ıhlamur kaynatıp limonla içiyorum

ayşem asiyem inş hamişsinizdir ilk güzel haberler sizlerden gelir sonra da arkanızda biz varız

canım çok geçmiş olsun.

oy canım beniiiiim, niye hasta oldun sen( çok geçmiş olsun, tez zamanda toparlan da kalk ayağa, kendine dikkat et:1hug:
ya kızlar bende adet sancısı gibi ağrılar oluyo bee.yoksa genemi senağlama
gülsümüm daha zamanın vardı anacım senin adetine?? ne sancısı yahu...

oy canım beniiiiim, niye hasta oldun sen( çok geçmiş olsun, tez zamanda toparlan da kalk ayağa, kendine dikkat et:1hug:
gülsümüm daha zamanın vardı anacım senin adetine?? ne sancısı yahu...

bilmiyorm ayşeya akşam eltimin oğu geldi onla azcık oynadık.biraz fazlamı hareket ettim mi ne ağırmaya başladı.senağlama

geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3
ya kızlar bende adet sancısı gibi ağrılar oluyo bee.yoksa genemi senağlama
yumurtlamayla ilgili bişe miki:uhm:

gülsümcüm sana da geçmiş olsun, dikkat et yahu, hamlamışsın demek ki ne kadar uğraştıysan çocukla

ya birazda sırt üstü yattım oda geldi karnımın üstüne oturdu.sonra ne olur ne olmaz dedim indirdim.

günaydın kknın güzel hatunları hayırlı haftalar herkese
kızlar biz yarın sabah doktora gidicez nst ye bakalım küçük hanım nasıl biraz gec gelebiliriz hala doğmaya niyetimizde yok son haftaya giriyoz bakalım
hayırlısı olsun seherim inşallah gelir kızçen artık çok nazlandı ama tabi çıkmak istemiyor rahat ya içerisi :CüvCüv:

günaydın kk nın güzel topiğinin güzel hatunları nasılsınız ben iyiyim pzts. sendromu ama perş. tatil 23 nisaaaannn hepinnizi öpüyorum az kaldı kızlar adetime şafak 6
günaydın sinemim evet haftanın ilk günü hepimize hayırlı ve bol hamişli olsun inşallahhihoyyyt
Gunaydım kızlar merhaba ınsallah en kısa zamnda hamıs olursunuz
günaydın tuanna hoşgeldin aramıza inşallah canım bebiş isteyen herkese rabbim bu duyguyu tattırsın:CüvCüv:
günaydın mervema.s.
günaydın ayşem ayyy inşallah güzel haber alıcaz senden bitanem tabi herşeyin hayırlısı olmazsada inatla devam :lepi:
günaydın asiyem hadi bakalım ayşeyle beraber açılışı yapın böylelikle sen kartta düzene girer bebiş yoluna koyar belki
günaydın herkese.ayşe nezaman test yaptırıyon.
günaydın gülsümüma.s.
günaydın kızlarr

canlarım benim sonucum çarşamba çıkacakmış, inşallah perşembe veririm iyi haberleri
günaydın aylinim
sonuçların çok iyi gelecek allahımın izniyle canım sonra çalışmaya full time devam
günaydın beyzam çok geçmiş olsun canım bahar nezlesi mi bu ne canım ya dikkat et kendine dinlen bol bol benim kocişte hasta olmuş ankaralarda birde üzülmim diye söylememiş dikka et canım:teselli:a.s.

hoşbulduk gülsümüm geçmiş olsun canım acaba neden sancın oldu üşütmedin dimi canım hayırlısı olsun inşallah önemli bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…