İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok canım korunmadım ama içimdeki his bebek yok dio

esracığım okadar kesin konuşma canım....net konuşunca bende korundun sandım...allahtan ümit kesilmez..biliyosun hiç belirti vermedende gelebiyor meleklerimiz...hayırlısı olsun hakkında arkadaşım...

günaydın yasemin hoşgeldin
dur bakalım esracım hemen ümitsizlik yok kart gelene kadar hamişiz parola bu

razişim holbuldum...bencede ümitsizlik yok...canlarım maramara üniversite hastanesinde prof dr zehra neşe kavak ı tanıyan duyan var mı.....

esracığım okadar kesin konuşma canım....net konuşunca bende korundun sandım...allahtan ümit kesilmez..biliyosun hiç belirti vermedende gelebiyor meleklerimiz...hayırlısı olsun hakkında arkadaşım...

günaydın yasemin hoşgeldin
dur bakalım esracım hemen ümitsizlik yok kart gelene kadar hamişiz parola bu

nappım son 4 gün kaldı umutlansam olmazsa o daha kötü en iisi şimdiden yok diimde olursada süpriz olmuş olsun

slm hatunlar nasılsınız görüşmeyeli işlerim vardı biraz hallettim kkya uğrim geçmişe bakim dedim anca bitti yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
esra raziş tuba yasemin nasılsınız

sende haklısın esracım nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle düşün süprizin inşallah göbüşündedir:Saruboceq:
bişey diil tatlım yardımcı olamadım ki:sinifsinif:

iyiyim sinemcim hakem cezamı kaldırsın daha iyi çalışacam bu defa golü atacazkaydirigubbakcemile3

slm kızlarr uğrayamıyorum ama beni sakın unutmayınn heeee
bu aralar hiçbirşey yapasım yok çok sıkılıyorum yatmaktan bi tam anlamıyla düzelebilsemm
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr burada ümitsizlik yok herkesin bebişi gelecekk...

hoşgeldin beyzacım nasılsın bebişin iyi demi biz seni unutmadık canım ama yinede arada böyle gelip haber ver bize

selam kızlar nasılsınız.. geriyi okuyamadım hemen daldım ordaya... size sorum olacaktı
progesteron sonuçlarımı aldım şimdi 10.95 çıkmış normalmi bu dr yumurtlamışsın dedi ama size sorayım tecrübeli arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…