esracığım korunmuşmuydun buay....
yok canım korunmadım ama içimdeki his bebek yok dio
saolasın bitanem hepimiz için allah herkese kendi evini versin inşallah huzurla ve bebişlerimizin sesleriyle şenlenir yuvalarımız canım:1hug:raziş ev konusunda hakkında hayırlııs olsun arkadaşım...huzurla oturacağın bir yuva olur inşallah...
saolasın bitanem hepimiz için allah herkese kendi evini versin inşallah huzurla ve bebişlerimizin sesleriyle şenlenir yuvalarımız canım:1hug:
esracığım okadar kesin konuşma canım....net konuşunca bende korundun sandım...allahtan ümit kesilmez..biliyosun hiç belirti vermedende gelebiyor meleklerimiz...hayırlısı olsun hakkında arkadaşım...
günaydın yasemin hoşgeldin
dur bakalım esracım hemen ümitsizlik yok kart gelene kadar hamişiz parola bu
nappım son 4 gün kaldı umutlansam olmazsa o daha kötü en iisi şimdiden yok diimde olursada süpriz olmuş olsun
slm hatunlar nasılsınız görüşmeyeli işlerim vardı biraz hallettim kkya uğrim geçmişe bakim dedim anca bitti yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
esra raziş tuba yasemin nasılsınız
kıyamam sana canımsın ya....
slm hatunlar nasılsınız görüşmeyeli işlerim vardı biraz hallettim kkya uğrim geçmişe bakim dedim anca bitti yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
esra raziş tuba yasemin nasılsınız
sende haklısın esracım nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle düşün süprizin inşallah göbüşündedir:Saruboceq:
bişey diil tatlım yardımcı olamadım ki:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?