hoşbulduk gülsümüm geçmiş olsun canım acaba neden sancın oldu üşütmedin dimi canım hayırlısı olsun inşallah önemli bişey değildir
raziş hoşgeldin, kızlar bana bişii söyleyin, havaya mı girdim, psikolojik mi ki? benim gözüm kararıyo, bir tuhafım,hava kapalı ondan mı yoksa yoksa yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa
raziş hoşgeldin, kızlar bana bişii söyleyin, havaya mı girdim, psikolojik mi ki? benim gözüm kararıyo, bir tuhafım,hava kapalı ondan mı yoksa yoksa yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk ayşem yoksa dediğin şey olma ihtimali çok yüksek belki bir test alıp bakabilirsin canım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:raziş hoşgeldin, kızlar bana bişii söyleyin, havaya mı girdim, psikolojik mi ki? benim gözüm kararıyo, bir tuhafım,hava kapalı ondan mı yoksa yoksa yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkeslere günaydın biz geldik benim minik cadıın gelmeye niyeti yok nst de herşey normal gözüktü 1 hafta daha beklicez haftaya pazartesiye kaldı umutlar offf offfffff
ayşecim 2 gün oldu dion bu gün geçsin yarın ilk idrarıla yap sabah istersen test
gülsümcüm inşallah üşütmüşündür canım
emelim umutlar hiç bitmez dimi bidahaki aya inşallah
aylinim temiz çıkacak sonuçların inşallah seninde
yaa kız sen var yaaa, ben de çatlıyorum aslında da, misafirim gelecek ya cumayı izin alayım diyorum, o yüzden şimdi test için de olsa çıkmayım.ayşe al bi test yap lütfen öldük meraktan.madem bizi heveslendirmeseydin.:dilcikar:
canııım gelecek aya inşallah olmayacaksın adet madetkızlar günaydınnn .... Herkesi iyi haftalar dilerim.. ne çok yazmışsınız o nedenle geçmişi okumadım :))) Umarım herkes iyidir..Ben maalesef regli oluyorum yani lekelenme devam yarın tamamen başlar umarım.. Ama merak etmeyin nedense bu ay hiç üzülmedim...
Ayşecim kız yapsana bir test valla meraktan çatlayacaz biz senden önce :)))
sen ne kadar pozitifsin sehercim yaa, bak aylin her seferinde sonucların güzel cıkacak diye, o bir anne, hisseder, takma kafanı yeter. sehercim yarın da olmazsam adet idrar testinde cıkar mı acaba?herkeslere günaydın biz geldik benim minik cadıın gelmeye niyeti yok nst de herşey normal gözüktü 1 hafta daha beklicez haftaya pazartesiye kaldı umutlar offf offfffff
ayşecim 2 gün oldu dion bu gün geçsin yarın ilk idrarıla yap sabah istersen test
çok sevindim canımm,gelicek az kaldı:ecrin_bebek:herkeslere günaydın biz geldik benim minik cadıın gelmeye niyeti yok nst de herşey normal gözüktü 1 hafta daha beklicez haftaya pazartesiye kaldı umutlar offf offfffff
canım bekle sen bikaç gün daha bence deama idrarda hemen cıkmıyo yaaaaa( kızlar bana bekle diyin noolur, cünkü test yapıp negatif görmek istemiyorum, adet olursam negatif sonucu görmekten daha az üzülücem. neyse konuyu dagıtalım zaten kötü bir hafta sonu gecirdim, dün izmirde ablam apandist ameliyatı oldu acil alıvermişler, nerdeyse izmire gidiyodum, kavga etti benle gelme diye, annemlere de haber verdirmedi öyle birşey ki okuldan arkadaslarım gelecek bu hafta, biri mardinden biri antepten, yıılık izin aldılar, diyemedim de ben ablama gidiyorum gelmeyin diye... ööle işte
peki patronnaniknanikyaa kız sen var yaaa, ben de çatlıyorum aslında da, misafirim gelecek ya cumayı izin alayım diyorum, o yüzden şimdi test için de olsa çıkmayım.
canııım gelecek aya inşallah olmayacaksın adet madetya ben bilmiyom
sen ne kadar pozitifsin sehercim yaa, bak aylin her seferinde sonucların güzel cıkacak diye, o bir anne, hisseder, takma kafanı yeter. sehercim yarın da olmazsam adet idrar testinde cıkar mı acaba?
seherim günaydın hoşgeldiniz selenimizin keyfi iyiymiş maşallah ama gelsin artık dimi hayırlısı olsun inşallah canım:ecrin_bebek:herkeslere günaydın biz geldik benim minik cadıın gelmeye niyeti yok nst de herşey normal gözüktü 1 hafta daha beklicez haftaya pazartesiye kaldı umutlar offf offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?