Bencede bekle ayşecim 2-3 gün daha sabret cnm benim
Sehercim senin kız 26 nisanda doğacak görürsün :)))))9
Nevgülcüm geçmiş olsun cnm sen geçen hafta çalıştın ya biraz kasık ağrın ondan da olabilir bende ağrı olmuştu cnm
aminn yaa:asigim:raziyecim verdiğiniz karara çok sevindim canım.. Bak göreceksin tüp bebeğe gerek kalamdan gelecek senın miniğin...
Aylin sende takma kafana sonuçların güzel çıkacak... Sonrada bebiş gelecek...
Gülsüm geçmiş olsun sanada canım... Birde kim hastaydı unuttum sinem miydi beyza mıydı.. neyse onada geçmiş olsun :)))
Ayşe yaaa bence bekleme yap şu testi içimiz rahat etsin...Test yap :))) Test yap :)))
Gülsüm hadiii sende bastır yapsın ayşe testi :))))
Teysem sen nasılsın ?
Diğer kaçaklar nerde peki :)))
kızlar bendede var ağrıı daha şimdiden ne bilim anlamadım ya hepimiz hamilleyiz ya hamileyiz:)
ayşee kızz 23 nisanda gell beraber yapalım biri bana gaz verse yapıcam zaten eğer ateşim düşmezse tabii
sen ne zamandın merve ya unuttum ben.sen sinemle berabermiydi.27 si regl günün dimi.
ayy bende heveslendim bendemi test yapsam. :roflol:
sen ovulasyon testi yap kızz kaydirigubbakcemile3 sonrada gebelikkk :CüvCüv:
valla gülüm ne yalan diyim bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ilk ovulasyonu alırsam perşembe 23 nisan ikincisini alırsam 27nisan pazartesi kafamçokkarıştı karışığım buay ayy kızlarr bi akıl verin napayımmm? delikafadulden
yaw soma akşam yaptım valla.iki çizgi çıktı.bu nedemek tam olarak yumurtam çatlamamışmı demek.
ben derimki bekle az daha.evet merak diyoz ama bakmayın böle konuştuğuma benimde 28 inde ama mayıs birde test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam şayet.
emele söz verdim ögle arası test yapcam kızlar, bakın sizin yüzünüzden ac kalıcam heeee
yaw soma akşam yaptım valla.iki çizgi çıktı.bu nedemek tam olarak yumurtam çatlamamışmı demek.
ikiside aynı koyulukta mıydı? yumurtlamışsın ve çalışmaya tam gaz devam demekhihoyyyt
delikafaduldenemele söz verdim ögle arası test yapcam kızlar, bakın sizin yüzünüzden ac kalıcam heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?