İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağol gülüm yaa.belkide dediğin gibidir.

raziyecim verdiğiniz karara çok sevindim canım.. Bak göreceksin tüp bebeğe gerek kalamdan gelecek senın miniğin...
Aylin sende takma kafana sonuçların güzel çıkacak... Sonrada bebiş gelecek...
Gülsüm geçmiş olsun sanada canım... Birde kim hastaydı unuttum sinem miydi beyza mıydı.. neyse onada geçmiş olsun :)))
Ayşe yaaa bence bekleme yap şu testi içimiz rahat etsin...Test yap :))) Test yap :)))
Gülsüm hadiii sende bastır yapsın ayşe testi :))))
Teysem sen nasılsın ?
Diğer kaçaklar nerde peki :)))

kızlar bendede var ağrıı daha şimdiden ne bilim anlamadım ya hepimiz hamilleyiz ya hamileyiz:)
ayşee kızz 23 nisanda gell beraber yapalım biri bana gaz verse yapıcam zaten eğer ateşim düşmezse tabii

aminn yaa:asigim:

kızlar bendede var ağrıı daha şimdiden ne bilim anlamadım ya hepimiz hamilleyiz ya hamileyiz:)
ayşee kızz 23 nisanda gell beraber yapalım biri bana gaz verse yapıcam zaten eğer ateşim düşmezse tabii

sen ne zamandın merve ya unuttum ben.sen sinemle berabermiydi.27 si regl günün dimi.

sen ne zamandın merve ya unuttum ben.sen sinemle berabermiydi.27 si regl günün dimi.

valla gülüm ne yalan diyim bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 ilk ovulasyonu alırsam perşembe 23 nisan ikincisini alırsam 27nisan pazartesi kafamçokkarıştı karışığım buay ayy kızlarr bi akıl verin napayımmm? delikafadulden

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... cetrefilli
19 nisan .... asiş
23 nisan ... cancer
24 nisan ... sekerkız67
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
22 mayıs... rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum ..

Son düzenleme:

ben derimki bekle az daha.evet merak diyoz ama bakmayın böle konuştuğuma benimde 28 inde ama mayıs birde test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam şayet.

emele söz verdim ögle arası test yapcam kızlar, bakın sizin yüzünüzden ac kalıcam heeee

ben derimki bekle az daha.evet merak diyoz ama bakmayın böle konuştuğuma benimde 28 inde ama mayıs birde test yapmayı düşünüyorum regl olmazsam şayet.

yani 27sini mi bekleyim yok ben galiba bekleyemicem yerimseniben ama benim çokta beklememem gerek çünkü eğer hamileysem doktor progestan tedavisine başlayabilirmiş tabi nekadar erken öğrenir ve erkenden başlarsam iyi olur

yaw soma akşam yaptım valla.iki çizgi çıktı.bu nedemek tam olarak yumurtam çatlamamışmı demek.

iki çizgi de koyu ve net çıktıysa evet yumurtan çatlamış demek, yani 14 gün sonrası adet tarihin demek:uhm: yani 4 mayıs:uhm: bu ne şimdi kız????

ikiside aynı koyulukta mıydı? yumurtlamışsın ve çalışmaya tam gaz devam demekhihoyyyt

evet ikiside aynı koyuluktaydı.akşam eşimle öle otururken dedim bi yapayım oda garibim heveslendi yapsana dedi yaptım dedim burda kaç çizgi görüyosun 3 dedi. :roflol: yok en alttakini sayma dedim iki dedi. :roflol: güldüm ona dio ben ne bilim ne anlayım.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…