evet ikiside aynı koyuluktaydı.akşam eşimle öle otururken dedim bi yapayım oda garibim heveslendi yapsana dedi yaptım dedim burda kaç çizgi görüyosun 3 dedi. :roflol: yok en alttakini sayma dedim iki dedi. :roflol: güldüm ona dio ben ne bilim ne anlayım.kaydirigubbakcemile3
bu ay ilk kez mi çıktı çift çizgi?evet ikiside aynı koyuluktaydı.akşam eşimle öle otururken dedim bi yapayım oda garibim heveslendi yapsana dedi yaptım dedim burda kaç çizgi görüyosun 3 dedi. :roflol: yok en alttakini sayma dedim iki dedi. :roflol: güldüm ona dio ben ne bilim ne anlayım.kaydirigubbakcemile3
merce gerekli gaz neyse vereyim anacım da adetin 27 si ise şimdiden cıkar mı ki? kızlar var ya hepimiz birbirimizden paniğiz, az sabredebilsek yahu, sonra hayal kırıklıgı daha cok oluyo, anaaaaam saat de bucuk olmus
iki çizgi de koyu ve net çıktıysa evet yumurtan çatlamış demek, yani 14 gün sonrası adet tarihin demek:uhm: yani 4 mayıs:uhm: bu ne şimdi kız????
merce naber ehehee)) merve diycektim yahu, anacım ne 4 saat idrar tutması, ozaman sabaha kadar bekleyim yahu, bak yaaa, uleeeem napcam ben
merce naber ehehee)) merve diycektim yahu, anacım ne 4 saat idrar tutması, ozaman sabaha kadar bekleyim yahu, bak yaaa, uleeeem napcam ben
bak benceee bugün iş çıkışı bi test al ve yarın sabah ilk işin o testi yapmak olsun ilk idrarınla.çift çizgiyi gör gel buraya yaz tamammıı.
kaydirigubbakcemile3 bende direk anladım kız senin kelimeler karıştığına göre sen hamişssinnn :CüvCüv: iki dakikada bağlarımmm bakkk bencede tatlım yarın sabah yap sağlam olsun anacım Şeniz
bencede yarın sabah yap
ok, yarın sabah yapıyoruz test, bu ne kızlar herkes bi test yapıyo, ovulasyon testinde çift çizgi görürsen 14 gün sonra mı adet geliyo??
ilkini dikkate elıcan sanırım.yes canım oyüzden benim kafam karıştı ya 15.gün gördüm 14 ekle yani perşembe regl günüm bide 19da 20de gördüm 14 ekle 27 nisan günüm oluyor
inşallah sinemcim. kızlar ayrıyetten teessüf ederim hepinize, ulem ablam ameliyat oldu apandistten diyorum da bi geçmiş olsun diyen yok, oklavayı kaparsam ayşeden haliniz duman heeee
hiii canım ya çoookkk geçmiş olsunsenağlamaGunaydın kızlar geÇmısı okuyamadım kusura bakmayın ne var ne yok benım moralım Çokkkkkkkk bozuk geÇen doktora gıttık demıstım ya o gun esım antalyaya bende anneme gıttım oglumun suruplarını ıÇırıp yatırıyordum Çocuk hepppp uyuyordu dun esım sabah geldı bızım oglan uyanmadı esımde ılaÇmı dokunuyor dıyınce ılacın ıÇını okudum ve ne goreyım 6 aydan kuÇuk bebeklerde kullanılamaz dıyor bugun tekrar hastaneye gıttık kendı dr.mız tatılden gelmıs ona gosterdık akcıger fılmı Çektırdı temız Çıktı yalnız o kullandıgımız surup ogluma balgam yapmıs Çıkaramayınca nefessız kalıyo dr.10 tane penısılın ıgne verdı nefes alımında zorlanır atesı olursa hastaneye yatırcaz dedı sınırlerım bozuk
günaydın beyzam çok geçmiş olsun canım bahar nezlesi mi bu ne canım ya dikkat et kendine dinlen bol bol benim kocişte hasta olmuş ankaralarda birde üzülmim diye söylememiş dikka et canım:teselli:a.s.
ama idrarda hemen cıkmıyo yaaaaa( kızlar bana bekle diyin noolur, cünkü test yapıp negatif görmek istemiyorum, adet olursam negatif sonucu görmekten daha az üzülücem. neyse konuyu dagıtalım zaten kötü bir hafta sonu gecirdim, dün izmirde ablam apandist ameliyatı oldu acil alıvermişler, nerdeyse izmire gidiyodum, kavga etti benle gelme diye, annemlere de haber verdirmedi öyle birşey ki okuldan arkadaslarım gelecek bu hafta, biri mardinden biri antepten, yıılık izin aldılar, diyemedim de ben ablama gidiyorum gelmeyin diye... ööle işte
Gunaydın kızlar geÇmısı okuyamadım kusura bakmayın ne var ne yok benım moralım Çokkkkkkkk bozuk geÇen doktora gıttık demıstım ya o gun esım antalyaya bende anneme gıttım oglumun suruplarını ıÇırıp yatırıyordum Çocuk hepppp uyuyordu dun esım sabah geldı bızım oglan uyanmadı esımde ılaÇmı dokunuyor dıyınce ılacın ıÇını okudum ve ne goreyım 6 aydan kuÇuk bebeklerde kullanılamaz dıyor bugun tekrar hastaneye gıttık kendı dr.mız tatılden gelmıs ona gosterdık akcıger fılmı Çektırdı temız Çıktı yalnız o kullandıgımız surup ogluma balgam yapmıs Çıkaramayınca nefessız kalıyo dr.10 tane penısılın ıgne verdı nefes alımında zorlanır atesı olursa hastaneye yatırcaz dedı sınırlerım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?