İnatla bir gün ANNE olacağım !

merce gerekli gaz neyse vereyim anacım da adetin 27 si ise şimdiden cıkar mı ki? kızlar var ya hepimiz birbirimizden paniğiz, az sabredebilsek yahu, sonra hayal kırıklıgı daha cok oluyo, anaaaaam saat de bucuk olmus

zaten senin takvimde 12 gün sonra regl olcaksın diyor?günün 28 nisan değil mi?

bu ay ilk kez mi çıktı çift çizgi?

merce gerekli gaz neyse vereyim anacım da adetin 27 si ise şimdiden cıkar mı ki? kızlar var ya hepimiz birbirimizden paniğiz, az sabredebilsek yahu, sonra hayal kırıklıgı daha cok oluyo, anaaaaam saat de bucuk olmus

neyse iki tane var test hem 23 hemde 30da yaparım olmaz mı :jeyyar:

merce naber ehehee)) merve diycektim yahu, anacım ne 4 saat idrar tutması, ozaman sabaha kadar bekleyim yahu, bak yaaa, uleeeem napcam ben

merce naber ehehee)) merve diycektim yahu, anacım ne 4 saat idrar tutması, ozaman sabaha kadar bekleyim yahu, bak yaaa, uleeeem napcam ben

bak benceee bugün iş çıkışı bi test al ve yarın sabah ilk işin o testi yapmak olsun ilk idrarınla.çift çizgiyi gör gel buraya yaz tamammıı.

kaydirigubbakcemile3 bende direk anladım kız senin kelimeler karıştığına göre sen hamişssinnn :CüvCüv: iki dakikada bağlarımmm bakkk bencede tatlım yarın sabah yap sağlam olsun anacım Şeniz

bak benceee bugün iş çıkışı bi test al ve yarın sabah ilk işin o testi yapmak olsun ilk idrarınla.çift çizgiyi gör gel buraya yaz tamammıı.

kaydirigubbakcemile3 bende direk anladım kız senin kelimeler karıştığına göre sen hamişssinnn :CüvCüv: iki dakikada bağlarımmm bakkk bencede tatlım yarın sabah yap sağlam olsun anacım Şeniz

bencede yarın sabah yap

ok, yarın sabah yapıyoruz test, bu ne kızlar herkes bi test yapıyo, ovulasyon testinde çift çizgi görürsen 14 gün sonra mı adet geliyo??

ok, yarın sabah yapıyoruz test, bu ne kızlar herkes bi test yapıyo, ovulasyon testinde çift çizgi görürsen 14 gün sonra mı adet geliyo??

yes canım oyüzden benim kafam karıştı ya 15.gün gördüm 14 ekle yani perşembe regl günüm bide 19da 20de gördüm 14 ekle 27 nisan günüm oluyor

inşallah sinemcim. kızlar ayrıyetten teessüf ederim hepinize, ulem ablam ameliyat oldu apandistten diyorum da bi geçmiş olsun diyen yok, oklavayı kaparsam ayşeden haliniz duman heeee

Gunaydın kızlar geÇmısı okuyamadım kusura bakmayın ne var ne yok benım moralım Çokkkkkkkk bozuk geÇen doktora gıttık demıstım ya o gun esım antalyaya bende anneme gıttım oglumun suruplarını ıÇırıp yatırıyordum Çocuk hepppp uyuyordu dun esım sabah geldı bızım oglan uyanmadı esımde ılaÇmı dokunuyor dıyınce ılacın ıÇını okudum ve ne goreyım 6 aydan kuÇuk bebeklerde kullanılamaz dıyor bugun tekrar hastaneye gıttık kendı dr.mız tatılden gelmıs ona gosterdık akcıger fılmı Çektırdı temız Çıktı yalnız o kullandıgımız surup ogluma balgam yapmıs Çıkaramayınca nefessız kalıyo dr.10 tane penısılın ıgne verdı nefes alımında zorlanır atesı olursa hastaneye yatırcaz dedı sınırlerım bozuk

yes canım oyüzden benim kafam karıştı ya 15.gün gördüm 14 ekle yani perşembe regl günüm bide 19da 20de gördüm 14 ekle 27 nisan günüm oluyor
ilkini dikkate elıcan sanırım.
bi de ovulasyon testinde silik çizgi negatif demek, gebelik testi gibi diil. pozitif olması için çizgi kontrol çizgisi gibi koyu ve net olacakmış. işte bu çift çizgiyi gördükten sonra 14.gün adet olunması lazım

inşallah sinemcim. kızlar ayrıyetten teessüf ederim hepinize, ulem ablam ameliyat oldu apandistten diyorum da bi geçmiş olsun diyen yok, oklavayı kaparsam ayşeden haliniz duman heeee

kızım testlerden akılmı kaldı.hakkaten ya çok çok geçmiş olsun.rabbim yardımcısı olsun.ya merve ben anlamadım ben şimdi 4 mayısımı beklemem lazım.

Kızlar bende baktım iğneden sonra adet gecikebiliyormuş 15 gün geciken bile var ben pazar günü test yapim bakalım ne çıkcak ona göre doktorumu ararım

hiii canım ya çoookkk geçmiş olsunsenağlama
şimdi nasıl?

günaydın beyzam çok geçmiş olsun canım bahar nezlesi mi bu ne canım ya dikkat et kendine dinlen bol bol benim kocişte hasta olmuş ankaralarda birde üzülmim diye söylememiş dikka et canım:teselli:a.s.

sagol razişim valla bende anlamadım birden hasta buluverdim kendimi

koçişine de iyi bak hemen iyleştir onu çalışmalar başlamadan :)

çok geçmiş olsun ablana canım Allah şifa versin.

ah kıyamam canım benim çok üzüldüm yaa ama inan düzelecek Allah şifa verecek minik yiğidimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…