inşallah sinemcim. kızlar ayrıyetten teessüf ederim hepinize, ulem ablam ameliyat oldu apandistten diyorum da bi geçmiş olsun diyen yok, oklavayı kaparsam ayşeden haliniz duman heeee
ilkini dikkate elıcan sanırım.
bi de ovulasyon testinde silik çizgi negatif demek, gebelik testi gibi diil. pozitif olması için çizgi kontrol çizgisi gibi koyu ve net olacakmış. işte bu çift çizgiyi gördükten sonra 14.gün adet olunması lazım
günaydın emelim geçmiş olsun canım hayallahım canımızı emanet ettiğimiz drlarakötükedihüso da bakın parmak kadar çocuğa nasıl ilaç veriyorlar allah korumuş canım farketmişsin hemen allahım şifa versin :teselli: çok öpüyorum yiğitimizi dikkat edin canımGunaydın kızlar geÇmısı okuyamadım kusura bakmayın ne var ne yok benım moralım Çokkkkkkkk bozuk geÇen doktora gıttık demıstım ya o gun esım antalyaya bende anneme gıttım oglumun suruplarını ıÇırıp yatırıyordum Çocuk hepppp uyuyordu dun esım sabah geldı bızım oglan uyanmadı esımde ılaÇmı dokunuyor dıyınce ılacın ıÇını okudum ve ne goreyım 6 aydan kuÇuk bebeklerde kullanılamaz dıyor bugun tekrar hastaneye gıttık kendı dr.mız tatılden gelmıs ona gosterdık akcıger fılmı Çektırdı temız Çıktı yalnız o kullandıgımız surup ogluma balgam yapmıs Çıkaramayınca nefessız kalıyo dr.10 tane penısılın ıgne verdı nefes alımında zorlanır atesı olursa hastaneye yatırcaz dedı sınırlerım bozuk
emelciiiim cok geçmiş olsun, görüyor musun nazar değdi oğluşuna, aman maşallah, büyümüş iyi dedikçe kuzucuk hasta mı olmuş, inşallah iğnelere cvp verir de hastaneye yatmanıza gerek kalmaz emelcim, bozma moralini canım dua ederim ben ballı kaymaklı oğluşuna.
kızlar çok teşekkür ederim, allah herkese acil şifalar versin. manyak ablak laproskopiyle olcam ameliyat demişti, açık yapmışlar, bugün de gözlem altında tutup yarın çıkaracaklarmış .allahım haftaya nasıl da yoğun başladık inşallah iyi haberlerle devam eder. tekrar saolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?