İnatla bir gün ANNE olacağım !

Emelcim çok geçmiş olsun cnm bu doktorlarda valla insanı nasıl zorluyorlar ya en başta dikkat etseler ya

çok net değildi benim ya silikti. :uhm::uhm: neyse çalışmalara gün aşırı devam.olursa olur olmazsa da ne yapalım.öbür aya.

günaydın emelim geçmiş olsun canım hayallahım canımızı emanet ettiğimiz drlarakötükedihüso da bakın parmak kadar çocuğa nasıl ilaç veriyorlar allah korumuş canım farketmişsin hemen allahım şifa versin :teselli: çok öpüyorum yiğitimizi dikkat edin canım

Kızlar biraz işlerim vardı fazla katılamadım sanırım kocişle alaşehire gitcez diplomasını almaya mezun olmuş ama diplomasını getirmek nasip olmamış bugüneymiş kaydirigubbakcemile3onu bekliyorum gelemeyebilirim yarın görüşürüz artıkın hepinizi öpüyorumŞeniz

emelciiiim cok geçmiş olsun, görüyor musun nazar değdi oğluşuna, aman maşallah, büyümüş iyi dedikçe kuzucuk hasta mı olmuş, inşallah iğnelere cvp verir de hastaneye yatmanıza gerek kalmaz emelcim, bozma moralini canım dua ederim ben ballı kaymaklı oğluşuna.

kızlar çok teşekkür ederim, allah herkese acil şifalar versin. manyak ablak laproskopiyle olcam ameliyat demişti, açık yapmışlar, bugün de gözlem altında tutup yarın çıkaracaklarmış .allahım haftaya nasıl da yoğun başladık inşallah iyi haberlerle devam eder. tekrar saolun kızlar

tesekkur edrız teyzesı ınsallah ıyılesır

ayşecim geçmiş olsun ablana emelim yiğidimize iyi bak çok geçmiş olsun canım inş. düzelir iğnelerle

ayşeeee yaaa niye yapmıyorsun test :))))) Ben karışmam git yap :)))) Bu arada ablana geçmiş olsun :)))
Emel cim sizede geçmiş olsun.. Nazar değmesin yakışıklı oğluna :))) İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir resmini koyarsın Yiğit'in...
Kız Merve ben sana perşembe yap dedim ya testi :))) Şimdi niye soruyorsun yine

ayşee geçmiş olsun ablana emel yiğitede geçmiş olsun öle ilaç veren doktoru öldürmek lazım
emel tamam kız yapıcam sözz benimde işime gelir :))))))

emel ben sana demedimmi öyle uyurken resmini koyma nazar değer diye.sakalım yokkii lafım dinlensin.neyse çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…