kızlar bu alıntı yaparak mesajı bana detaylı anlatın yapamıyom
emel ben sana demedimmi öyle uyurken resmini koyma nazar değer diye.sakalım yokkii lafım dinlensin.neyse çok geçmiş olsun.
tesekkur ederımayşeeee yaaa niye yapmıyorsun test :))))) Ben karışmam git yap :)))) Bu arada ablana geçmiş olsun :)))
Emel cim sizede geçmiş olsun.. Nazar değmesin yakışıklı oğluna :))) İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir resmini koyarsın Yiğit'in...
Kız Merve ben sana perşembe yap dedim ya testi :))) Şimdi niye soruyorsun yine
emel ben sana demedimmi öyle uyurken resmini koyma nazar değer diye.sakalım yokkii lafım dinlensin.neyse çok geçmiş olsun.
mervem senı sevıyommmmmmmmm allah razı olsun senden
gülüm senin testinde böyledir belki,ben bi marka testin kağıdında öyle okumuştum. devamm çalışmalarrr:jeyyar:çok net değildi benim ya silikti. :uhm::uhm: neyse çalışmalara gün aşırı devam.olursa olur olmazsa da ne yapalım.öbür aya.
Merve benım tarihi 16 Nisan yap istersen :))) Hatta Eylül bile yapabilirsin:)))
mayıs mı yapayım geldi mi tamamenn seninkiler ne eylülü kızz duymamış olam
hoşgeldin. 3-4 ay sonrasına mı planslm herkese bende cok ıstıyorum bebek sahıbı olmayı ama maddı yonden tam hazır olmadıgımız ıçın ıstemeyerekde olsa hap kullanıyorum 3-4 sonra sına planlıyoruz ama bu sıler pek planlamaya gelmıyor acıkcası Allah ne zaman kısmet ederse dıyelım Allah ısteyen herkesın kucagını evlatlarla doldursunn:Saruboceq:
gelmeyesicelerrrrr kız şebodan haberin var mı nerde bu çıtır çipsHeee Mayıs doğru :))) Anladın sen onu :))) Yok gelmedi tamamen ama akşama gelir olmadı yarın sabah benimledir :))))))
slm herkese bende cok ıstıyorum bebek sahıbı olmayı ama maddı yonden tam hazır olmadıgımız ıçın ıstemeyerekde olsa hap kullanıyorum 3-4 sonra sına planlıyoruz ama bu sıler pek planlamaya gelmıyor acıkcası Allah ne zaman kısmet ederse dıyelım Allah ısteyen herkesın kucagını evlatlarla doldursunn:Saruboceq:
yok yapmıcam canım benım sulalem yok burda esımınkılerde anlamaz geçen kayınvalıdeye bebegın banyo suyu o kovadakı bahçeye dokecem dedım aman dok tuvalete gıtsın dedı 40 çıkana kadar bebegın banyo suyu topraga dokulurmusbende seniii seviyom canımmm amiiin cümlemizden allah razı olsun..kız sen bebek mevlütü yapıcan mı?dua falan okut bence derim cnm
hamılesın bende ılk hamılelıgımde basım fır fır donerdıkızlar başım fır fır dönüyoooookafamçokkarıştı
ama hemen heveslenmeyin, şimdiye kadar olmadı ama bu hidrosefali denen de baş dönmesi yaparmış:dilcikar:
slm herkese bende cok ıstıyorum bebek sahıbı olmayı ama maddı yonden tam hazır olmadıgımız ıçın ıstemeyerekde olsa hap kullanıyorum 3-4 sonra sına planlıyoruz ama bu sıler pek planlamaya gelmıyor acıkcası Allah ne zaman kısmet ederse dıyelım Allah ısteyen herkesın kucagını evlatlarla doldursunn:Saruboceq:
yok yapmıcam canım benım sulalem yok burda esımınkılerde anlamaz geçen kayınvalıdeye bebegın banyo suyu o kovadakı bahçeye dokecem dedım aman dok tuvalete gıtsın dedı 40 çıkana kadar bebegın banyo suyu topraga dokulurmus
hamılesın bende ılk hamılelıgımde basım fır fır donerdı
canım bebek kısmetıyle gelır benım ablam oğlu dogmadan önce alyansını sattı peynır zeytın alırdı yıgenım dogdu bunların durumu yavas yavas duzeldı sımdı evlerı arabaları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?