İnatla bir gün ANNE olacağım !

bi kişiden alıntı yapacaksan direk alıntı yapa bas cnm eğer çok kişiden alıntı yapacaksan herkesin mesajındaki mQ yazana bas sonra alıntı yap de

ya bizim değmese bile sonuçta topik herkese açık ya gören olmuştur etraftan allah beterinden saklasın üzülmee..

şeboooooooooo nerde ya kaçaakkk

tesekkur ederım
emel ben sana demedimmi öyle uyurken resmini koyma nazar değer diye.sakalım yokkii lafım dinlensin.neyse çok geçmiş olsun.

tamam sozunu dınleyecem

çok net değildi benim ya silikti. :uhm::uhm: neyse çalışmalara gün aşırı devam.olursa olur olmazsa da ne yapalım.öbür aya.
gülüm senin testinde böyledir belki,ben bi marka testin kağıdında öyle okumuştum. devamm çalışmalarrr:jeyyar:

gülsüm 4saat öncesine kadar sıvı tüketmemen gerek bide cnm yumurtlamana yakınsa ondan silik çıkmıştır bugünde aynı saatte dene bakalım

kızlar başım fır fır dönüyoooookafamçokkarıştı
ama hemen heveslenmeyin, şimdiye kadar olmadı ama bu hidrosefali denen de baş dönmesi yaparmış:dilcikar:

slm herkese bende cok ıstıyorum bebek sahıbı olmayı ama maddı yonden tam hazır olmadıgımız ıçın ıstemeyerekde olsa hap kullanıyorum 3-4 sonra sına planlıyoruz ama bu sıler pek planlamaya gelmıyor acıkcası Allah ne zaman kısmet ederse dıyelım Allah ısteyen herkesın kucagını evlatlarla doldursunn:Saruboceq:

hoşgeldin. 3-4 ay sonrasına mı plan

Heee Mayıs doğru :))) Anladın sen onu :))) Yok gelmedi tamamen ama akşama gelir olmadı yarın sabah benimledir :))))))
gelmeyesicelerrrrr kız şebodan haberin var mı nerde bu çıtır çips

evet cnm valla kısmet işi allah ne zaman isterse ...bebeğin kısmetiyle gelirr inşallah..
bize kalsa çoktan doğurmuştum ben kaydirigubbakcemile3

bende seniii seviyom canımmm amiiin cümlemizden allah razı olsun..kız sen bebek mevlütü yapıcan mı?dua falan okut bence derim cnm
yok yapmıcam canım benım sulalem yok burda esımınkılerde anlamaz geçen kayınvalıdeye bebegın banyo suyu o kovadakı bahçeye dokecem dedım aman dok tuvalete gıtsın dedı 40 çıkana kadar bebegın banyo suyu topraga dokulurmus
kızlar başım fır fır dönüyoooookafamçokkarıştı
ama hemen heveslenmeyin, şimdiye kadar olmadı ama bu hidrosefali denen de baş dönmesi yaparmış:dilcikar:
hamılesın bende ılk hamılelıgımde basım fır fır donerdı

canım bebek kısmetıyle gelır benım ablam oğlu dogmadan önce alyansını sattı peynır zeytın alırdı yıgenım dogdu bunların durumu yavas yavas duzeldı sımdı evlerı arabaları var

Şeboooooo , Ayşeee, Cetrefilli Ayşe, Sinemler, Seher,Asiye,Aslı,Nazmiye,Badegül,Beyza, Gülşen,Esma,Başka kim kaldı bu kaçaklar yok ortalıkta :)))
Winx perisi hoşgeldin.. umarız sen bizim kadar uzun beklemeszin...

harbi mi kız ben duymamışım emel banyo suyunu aaaa şaşırdımmm cetrefil bak bende bişi daha öğrendim:))

buarada kızlarrrrrrrr son kararım 23 nisan yaa gecikirse hamileyim işte:)))))))))

hayırlısı..
ve evet, bebek eve bereket getirir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…