İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla hızıma kimse yetişemez anacım benım hele bu kızdan sonra maşallah motor takmış gibin oldum kek bile koydum aygaza akşam üstü eski işyerinden arkadaşlar gelcekmiş onlara götürmeye

ay bugün 11. gün sanırım buay kaçıracaz bebişi hayırlısı yinede adet olduğum günden beri sabahları aç karnına 3 tane incir yiyorum erken geliştirip çatladıysa olur yoksa buay şansım yok gibi kızlar kısmet ne yapalım ist. inmiştir kocişim 15:30 uçak kalkacak 9:30 da nijeryaya inmiş olacak inş.

sanem nasıl hissetmiştin bende öyle bişey hissetmiyorum.canım ben bu ay gebelik olmazsa rahim filmi çektirecem bu ay ara vericez doktorum zaten izinde.bir daha adet olduktan sonra gidicem
ne bileyim canım bi kere vajinal sıvım kesilmemişti hiç şu an yok o sıvı... sonra kokuya karşı hassasiyetim vardı.. bideee her istediğim anında oluyordu bu tabi manevi bir hiç bilimsel değil aklımdan yiyecek bir şey geçirsem hiç ummadığım bir yerden geliyordu evde hiç yoksa bile...
siz ikiinizde bu ay bişi hisstemiyonuz ama bebiş var içerde bebiş

canım allah söyletiyordur sizi inşallah canım inşallllaaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey:

inş. bebiş vardır gülüm sanem ya test ne zaman yapmayı düşünüyosunuz kaç gün geçikmesini bekliyeceksiniz

canım benim durumumda senin gibi... benimde bir deneme şansım daha var benim yumurtlama günüm önümüzdeki ayın 10una kadar eşimde kısmet olursa bi aksilik olmazsa 10 ile 15 arası askere gitcek :gitme: :gitme:

valla hızıma kimse yetişemez anacım benım hele bu kızdan sonra maşallah motor takmış gibin oldum kek bile koydum aygaza akşam üstü eski işyerinden arkadaşlar gelcekmiş onlara götürmeye

maşallah maşallah.bende akşam hiç fena değildim.6 bucuk gibi evdeydim.üzerimi değiştim abdest aldım namaz kıldım.sonra mutfağa koştum.annemden pazı istemiştim.pazıları ayıkladım.doğradım kestim haşladım.süzgece koydum.sonra tel şehriye çorbası yaptım.çorba pişerken pazının saplarını ayıkladım yıkadım kestim turşu yapmak için onlarıda haşladım.soğuk suya koydum.sonra salata yaptım.sonra haşladığım pazıyı kavurdum.o arada soğan ve domates doğramayı geçiyorum.sonra ekmek vardı onu boğuladım yumuşak olsun diye.bulaşık vardı makinede ve tabi bulaşık sepetinde onları yerleştirdim tezgahın üstünü topladım sildim.namaz kıldım.sonya yemek yedik.tabi ondan sonrada bulaşık yıka mutfağı topla gen.turşu yaptım.kayfe yaptım oturdum.

valla bu gün benim kara günüm bakalım gelmezse inşallah iki gün sonra yaparım... çünkü benim adetlerim düzenli.... şaşırmaz gününü....

uuuuuffff gülsümcüm pazı sapı turşusu dedinde canım çekti ben bi kere yemiştim köye gittiğimde çok güzel bir şeydi kısırın yanında indirmişlerdi harikaydı... cokacimcoook

ay hayırlısı kızlar yaaa
1 saat sonra çıkarım dinlenim kaç gündür uykusuzum canlarım 3,5 saat falan uyudum dün gözlerim ağrıyo

ben hiç öle bişey hissetmiyorum yalnız akşam koçişten üzüm istedim.ama zaten üzümü seviyorum kaydirigubbakcemile3

ben hiç öle bişey hissetmiyorum yalnız akşam koçişten üzüm istedim.ama zaten üzümü seviyorum kaydirigubbakcemile3

canım çıkmasın senin :roflol: :roflol:
sanem kız şişmeyesin avcunu kokla göğsüne sür

o ne be şişmeyesin,,,,, şişmem kız o kadar değil .. kaydirigubbakcemile3 hadi git yat sen uyu bi güzel... mirmirmirmir

se heeeeeeeeeerrrrr sana sesleniyorum kız nereye kayboldun. yine ne yapıyorsun ne pişiriyorsun yoksa miniginlemi uğraşıyorsun... gerçi benimde öyle tatlı bir miniğim olsa kimseye yüzvermem :umursamaz: zemuszemus opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…