kız seher sen ne zaman kahvaltı yaptın geldin maşallah ne hız
siz ikiinizde bu ay bişi hisstemiyonuz ama bebiş var içerde bebiş
ne bileyim canım bi kere vajinal sıvım kesilmemişti hiç şu an yok o sıvı... sonra kokuya karşı hassasiyetim vardı.. bideee her istediğim anında oluyordu bu tabi manevi bir hiç bilimsel değil aklımdan yiyecek bir şey geçirsem hiç ummadığım bir yerden geliyordu evde hiç yoksa bile...sanem nasıl hissetmiştin bende öyle bişey hissetmiyorum.canım ben bu ay gebelik olmazsa rahim filmi çektirecem bu ay ara vericez doktorum zaten izinde.bir daha adet olduktan sonra gidicem
siz ikiinizde bu ay bişi hisstemiyonuz ama bebiş var içerde bebiş
ay bugün 11. gün sanırım buay kaçıracaz bebişi hayırlısı yinede adet olduğum günden beri sabahları aç karnına 3 tane incir yiyorum erken geliştirip çatladıysa olur yoksa buay şansım yok gibi kızlar kısmet ne yapalım ist. inmiştir kocişim 15:30 uçak kalkacak 9:30 da nijeryaya inmiş olacak inş.
valla hızıma kimse yetişemez anacım benım hele bu kızdan sonra maşallah motor takmış gibin oldum kek bile koydum aygaza akşam üstü eski işyerinden arkadaşlar gelcekmiş onlara götürmeye
ne bileyim canım bi kere vajinal sıvım kesilmemişti hiç şu an yok o sıvı... sonra kokuya karşı hassasiyetim vardı.. bideee her istediğim anında oluyordu bu tabi manevi bir hiç bilimsel değil aklımdan yiyecek bir şey geçirsem hiç ummadığım bir yerden geliyordu evde hiç yoksa bile...
canım allah söyletiyordur sizi inşallah canım inşallllaaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey:
ben hiç öle bişey hissetmiyorum yalnız akşam koçişten üzüm istedim.ama zaten üzümü seviyorum kaydirigubbakcemile3
sanem kız şişmeyesin avcunu kokla göğsüne sür
uuuuuffff gülsümcüm pazı sapı turşusu dedinde canım çekti ben bi kere yemiştim köye gittiğimde çok güzel bir şeydi kısırın yanında indirmişlerdi harikaydı... cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?