tamam bugün bu saatten itibaren bişey içmiyorum veee akşam 6:30 gibi tekrar yaparım.gülsüm 4saat öncesine kadar sıvı tüketmemen gerek bide cnm yumurtlamana yakınsa ondan silik çıkmıştır bugünde aynı saatte dene bakalım
gülüm senin testinde böyledir belki,ben bi marka testin kağıdında öyle okumuştum. devamm çalışmalarrr:jeyyar:
tamam bugün bu saatten itibaren bişey içmiyorum veee akşam 6:30 gibi tekrar yaparım.
evet canım ne olur ne olmaz çalışmalara devam.da be başka bişey daha düşünüyorum acaba diğer yumurtalarımdan gelişen olmuşmudur.:uhm:
emelcim burdayım da yazamıyorum dakika bası ablamla telefondayım, uzakta olmak çok kötüayrıyetten bende bir akıntı basladı sanırım kırmızı kartı yiycem ((
emelcim burdayım da yazamıyorum dakika bası ablamla telefondayım, uzakta olmak çok kötüayrıyetten bende bir akıntı basladı sanırım kırmızı kartı yiycem ((
Akıntımı başladı ne güzel :)))) Hamileliğin ilk belirtilerinden biri de akıntıdır :))) Ablanın son durumu ne şimdi? İyidir umarım
olabilirrrdelikafadulden
dün pikniğe gitmiştik, güneş çarpmış da olabilir bak...
kız beni dinlemiosun ayşe ne demişdim günün geçince akıntın artıyor diyeee deliiii hamilee hamileee ayyy
bana uyaaarrr:roflol:biz en iyisi bebeğe yoralım
:roflol:dün koçişim beni yemeğe götürdü.bende yemeğin sonunda bi mide bulantısı.anam anam ateş bastı yüzüm kızardı.allahım gittiğimiz yerinde lavabosu falan yoktu sanırım dedim eyvah rezil olacam.ama bu hamilelikten değil sanırım adana çok geldi bana. :roflol:
akıntı bööle acık kahve, iki gündür günlük gelen akıntım bile yoktu, genelde adetten önce koyu kahve gelir, ona benzettim ben şu an geleni. hayırlısı olsun, ablamın son durumu da tam apandist demiş doktor, apandist olarak alınan bi çok hasta başka bişii çıkıyomus tam zamanında ablama müdahale edilmiş, allah yardımcısı olsun canım ablamın, durumu iyi, konusuyoruz habire,yarın sabaha kadar tutacaklarmıs, aslında kolay bir ameliyat oldugunu biliyorum ama uzakta olup da gözle görmeyince istersen 24 saat telde konus olmuyo işte allahın izniyle şu doğudan bir kurtarsaydık, borclarımızı toparlar toparlamaz tayin düşünüyoruz, inşallah
du bakalım canım ya belki de yerleşme kanaması filandırakıntı bööle acık kahve, iki gündür günlük gelen akıntım bile yoktu, genelde adetten önce koyu kahve gelir, ona benzettim ben şu an geleni. hayırlısı olsun, ablamın son durumu da tam apandist demiş doktor, apandist olarak alınan bi çok hasta başka bişii çıkıyomus tam zamanında ablama müdahale edilmiş, allah yardımcısı olsun canım ablamın, durumu iyi, konusuyoruz habire,yarın sabaha kadar tutacaklarmıs, aslında kolay bir ameliyat oldugunu biliyorum ama uzakta olup da gözle görmeyince istersen 24 saat telde konus olmuyo işte allahın izniyle şu doğudan bir kurtarsaydık, borclarımızı toparlar toparlamaz tayin düşünüyoruz, inşallah
kaydirigubbakcemile3 sorma bana dokunsan midem bulanır okadar kolaydır önceleri kociş bebek geliyo derdi şimdi oda alıştı gastritin herhalde ilaç al diyip duruyor:)))))))) artık oda yemiyor ...
gülsüm kız şimdi senin regl günün ne zaman düzelteyim mi 28 nisanı?
kız sen ne alemsin bee, allah neşeni hep daim etsin, az yeseydin, oburdün koçişim beni yemeğe götürdü.bende yemeğin sonunda bi mide bulantısı.anam anam ateş bastı yüzüm kızardı.allahım gittiğimiz yerinde lavabosu falan yoktu sanırım dedim eyvah rezil olacam.ama bu hamilelikten değil sanırım adana çok geldi bana. :roflol:
ayh inşallah, ama adet akıntısıdır diye de korkuyom yaa valla deliyim sanırım benkız beni dinlemiosun ayşe ne demişdim günün geçince akıntın artıyor diyeee deliiii hamilee hamileee ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?