hay allah bebek versin inşallah:kedi:sorma ben olsam iki saatte kalkmam.sonra kayganada bu yemeğini çok yiyo niye kilo alamıyo diyo :dilcikar::mymeka:
maşallah maşallahvalla hızıma kimse yetişemez anacım benım hele bu kızdan sonra maşallah motor takmış gibin oldum kek bile koydum aygaza akşam üstü eski işyerinden arkadaşlar gelcekmiş onlara götürmeye
güle güle sinemim :gitme:hatunlar 4 de uyandım 12 de izin alıp gidecem canlarım haberiniz olsun
:sm_cool::CüvCüv:ben annelerin lafına hep inanmışımdır evet bebiş var kaydirigubbakcemile3 inşallah amiiinnn istemeyenin gözü çıksın seherimmmmmm sositososito
allah sağsalim kavuştursun bitanem hayırlısı olsun inşallah sizin içn:Saruboceq:ay bugün 11. gün sanırım buay kaçıracaz bebişi hayırlısı yinede adet olduğum günden beri sabahları aç karnına 3 tane incir yiyorum erken geliştirip çatladıysa olur yoksa buay şansım yok gibi kızlar kısmet ne yapalım ist. inmiştir kocişim 15:30 uçak kalkacak 9:30 da nijeryaya inmiş olacak inş.
hadi ya hayallahım napalım vatan borcu yapılacak canım inşallah seni tek bırakır geldiğin çift görür inşallah:Saruboceq:canım benim durumumda senin gibi... benimde bir deneme şansım daha var benim yumurtlama günüm önümüzdeki ayın 10una kadar eşimde kısmet olursa bi aksilik olmazsa 10 ile 15 arası askere gitcek :gitme: :gitme:
ayy bu nekız böle-tatlicadiarzu- bizim topiğin hatunları ne hamarat yawwwşakkıdımaşallah maşallah.bende akşam hiç fena değildim.6 bucuk gibi evdeydim.üzerimi değiştim abdest aldım namaz kıldım.sonra mutfağa koştum.annemden pazı istemiştim.pazıları ayıkladım.doğradım kestim haşladım.süzgece koydum.sonra tel şehriye çorbası yaptım.çorba pişerken pazının saplarını ayıkladım yıkadım kestim turşu yapmak için onlarıda haşladım.soğuk suya koydum.sonra salata yaptım.sonra haşladığım pazıyı kavurdum.o arada soğan ve domates doğramayı geçiyorum.sonra ekmek vardı onu boğuladım yumuşak olsun diye.bulaşık vardı makinede ve tabi bulaşık sepetinde onları yerleştirdim tezgahın üstünü topladım sildim.namaz kıldım.sonya yemek yedik.tabi ondan sonrada bulaşık yıka mutfağı topla gen.turşu yaptım.kayfe yaptım oturdum.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:valla bu gün benim kara günüm bakalım gelmezse inşallah iki gün sonra yaparım... çünkü benim adetlerim düzenli.... şaşırmaz gününü....
yoksa :CüvCüv: inşallah :CüvCüv:ben hiç öle bişey hissetmiyorum yalnız akşam koçişten üzüm istedim.ama zaten üzümü seviyorum kaydirigubbakcemile3
razişim :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah :CüvCüv: hayırlısıyla hepimiz bu ay :CüvCüv: :Saruboceq: ondan sonra daaa :dance: :teytey: :teytey:
selam kızlar ben geldim
hoşgeldin ciciiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
canım börek yapıcamda malzemeleri hazırladımm dı bide aç tospamı doyurdumse heeeeeeeeeerrrrr sana sesleniyorum kız nereye kayboldun. yine ne yapıyorsun ne pişiriyorsun yoksa miniginlemi uğraşıyorsun... gerçi benimde öyle tatlı bir miniğim olsa kimseye yüzvermem :umursamaz: zemuszemus opuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldim
hoşgeldin bahcem nasılsın
canım börek yapıcamda malzemeleri hazırladımm dı bide aç tospamı doyurdum
hoş geldin canım
oynak beyi ben turşu istiyom aş mı erdim nekaydirigubbakcemile3
canım börek yapıcamda malzemeleri hazırladımm dı bide aç tospamı doyurdum
hoş geldin canım
oynak beyi ben turşu istiyom aş mı erdim nekaydirigubbakcemile3
olabilirmi acaba kız:kedi::sm_cool:oynak beyi ben turşu istiyom aş mı erdim nekaydirigubbakcemile3
saol bende iyiyim güzelimhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
gönderırım anacım patateslimi kıymalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?