İnatla bir gün ANNE olacağım !

sorma ben olsam iki saatte kalkmam.sonra kayganada bu yemeğini çok yiyo niye kilo alamıyo diyo :dilcikar::mymeka:
hay allah bebek versin inşallah:kedi:
valla hızıma kimse yetişemez anacım benım hele bu kızdan sonra maşallah motor takmış gibin oldum kek bile koydum aygaza akşam üstü eski işyerinden arkadaşlar gelcekmiş onlara götürmeye
maşallah maşallah benim sıcakta kolumu kaldırasım gelmiyor amam bebiş gelsin bizde oluruz inşallah senin gibisırnaşık şey
hatunlar 4 de uyandım 12 de izin alıp gidecem canlarım haberiniz olsun
güle güle sinemim :gitme:
ben annelerin lafına hep inanmışımdır evet bebiş var kaydirigubbakcemile3 inşallah amiiinnn istemeyenin gözü çıksın seherimmmmmm sositososito
:sm_cool::CüvCüv:
allah sağsalim kavuştursun bitanem hayırlısı olsun inşallah sizin içn:Saruboceq:
canım benim durumumda senin gibi... benimde bir deneme şansım daha var benim yumurtlama günüm önümüzdeki ayın 10una kadar eşimde kısmet olursa bi aksilik olmazsa 10 ile 15 arası askere gitcek :gitme: :gitme:
hadi ya hayallahım napalım vatan borcu yapılacak canım inşallah seni tek bırakır geldiğin çift görür inşallah:Saruboceq:
ayy bu nekız böle-tatlicadiarzu- bizim topiğin hatunları ne hamarat yawwwşakkıdı
valla bu gün benim kara günüm bakalım gelmezse inşallah iki gün sonra yaparım... çünkü benim adetlerim düzenli.... şaşırmaz gününü....
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ben hiç öle bişey hissetmiyorum yalnız akşam koçişten üzüm istedim.ama zaten üzümü seviyorum kaydirigubbakcemile3
yoksa :CüvCüv: inşallah :CüvCüv:

razişim :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah :CüvCüv: hayırlısıyla hepimiz bu ay :CüvCüv: :Saruboceq: ondan sonra daaa :dance: :teytey: :teytey:

ya gaz olmasıda hamilelik belirtisimi bende var gaz ama bundan öncede öyleydim dermişimm:roflol::roflol::roflol:

canım börek yapıcamda malzemeleri hazırladımm dı bide aç tospamı doyurdum

selam kızlar ben geldim

hoş geldin canım

oynak beyi ben turşu istiyom aş mı erdim nekaydirigubbakcemile3

yok razişim aman allah korusun şeytan kulana kursun daha 3 senemız var ondan sonra olur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…