düşük? Allah korusun ya, ayşe bi test yapsan mı bugün canım ya?? ya da kanda baktırabilirsinay canımm benimm inşallahh hayırlısıyla kurtarsın sizide haklısın ya nekadar telde konussanda yetmez.. şimdi ben senin bu açık kahve akıntına kafamı taktım :1shok: benim düşük riski olduğunda öle olmuştu sütlükahve allah korusun sen test işini erteleme cnm hamileysen hemen ilaç kullanmaya başlayabilirsin bilmiyorum regl belirtisi midir ama ??
kız sen ne alemsin bee, allah neşeni hep daim etsin, az yeseydin, obur
ayy görüntüsü bi hoştu dayanamadım.
kız sen ne alemsin bee, allah neşeni hep daim etsin, az yeseydin, obur
ayy görüntüsü bi hoştu dayanamadım.
adana dedindi di mi,canım çekti yaaaaacokacimcoook
ben en iyisi yarın öğleden sonra bi gideyim doktoruma deil mi kızlar, yani tam adet kanaması gelmez ve bu akıntı devam ederse...ay canımm benimm inşallahh hayırlısıyla kurtarsın sizide haklısın ya nekadar telde konussanda yetmez.. şimdi ben senin bu açık kahve akıntına kafamı taktım :1shok: benim düşük riski olduğunda öle olmuştu sütlükahve allah korusun sen test işini erteleme cnm hamileysen hemen ilaç kullanmaya başlayabilirsin bilmiyorum regl belirtisi midir ama ??
o ne yaaa, yahu ben kafayı yiycem, kız avukat, ne cok sey biliyosun sendu bakalım canım ya belki de yerleşme kanaması filandır
yarını bekliyorum canım, buna karar verdim, kendi kendime:)düşük? Allah korusun ya, ayşe bi test yapsan mı bugün canım ya?? ya da kanda baktırabilirsin
kız sen ne alemsin bee, allah neşeni hep daim etsin, az yeseydin, obur)
ayh inşallah, ama adet akıntısıdır diye de korkuyom yaa valla deliyim sanırım ben
adana dedindi di mi,canım çekti yaaaaacokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anacım sen de hiçbişe bilmiyon:mymeka: bunu da mı duymadınben en iyisi yarın öğleden sonra bi gideyim doktoruma deil mi kızlar, yani tam adet kanaması gelmez ve bu akıntı devam ederse...
o ne yaaa, yahu ben kafayı yiycem, kız avukat, ne cok sey biliyosun sen
yarını bekliyorum canım, buna karar verdim, kendi kendime:)
anacım sen de hiçbişe bilmiyon:mymeka: bunu da mı duymadın
ok,hayırlısı...
ben diilim canım,espri benimki ama inşallah ayşe hamileeeeekaydirigubbakcemile2aylin ve cetrefıl ayse hamıle mı sıtemın sahıbının ne zaman adetı
sen de mi brütüslülülülülülüne vurıyon kıza bee :mymeka: bende bilmiyodum allah allah.:dilcikar:
canım ovulasyon testini o kadar iyi bilmiyom ben ama bence hiç onu düşünme,takma sen çalışmaya bakcanlarııımmm akşam ben ovulasyon testi yapcem.eğer net çift çizgi çıkarsa bu çalışmalara devammı demek.yine silik çıkarsa yumurtam çatlamamışmı demek.bnu net açıklayabilen varmı. açıklasın bana.Şeniz
tamam işte yerleşme lekesi kahve ya da pembe oluyokaydirigubbakcemile2:))))))))) yerleşme kanaması duymadım ben kiiiyahu var ya normalde bööle cin gibi patlak gözlerim var, millet ayşe herşeyi bilri der, bu konuda tam düdük çıktım beeee: emelcim adetten önce gelen akıntım daha koyu oluyodu bu bööle ucuk pembeye dönük sütlü kahve gibin ehehe renkleri de rotayı da şaşırdım ben bugün
yaaaa.s hadi inşallah gerisi gelmez de yarın testinin müjdesini verirsinnnkaydirigubbakcemile2AyŞe kız İnŞ. YerleŞme kanamasıdır canım benİm azıcık pembe gelmİŞtİ gerİsİnİ sÖkmedİ anladım o zaman hamİle olduĞumu ertesİ gÜnÜ test yaptım ÇıkmıŞtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?