İnatla bir gün ANNE olacağım !

düşük? Allah korusun ya, ayşe bi test yapsan mı bugün canım ya?? ya da kanda baktırabilirsin

adet gecikmesinden önce mide bulantısı baş dönmesi başlıyo muymuş?
bakar mısınız bendeki hamişlik umuduna, güneş çarptı onu da hamişliğe yorcam... hım başlıyo muymuşşakkıdı

ben en iyisi yarın öğleden sonra bi gideyim doktoruma deil mi kızlar, yani tam adet kanaması gelmez ve bu akıntı devam ederse...
du bakalım canım ya belki de yerleşme kanaması filandır
o ne yaaa, yahu ben kafayı yiycem, kız avukat, ne cok sey biliyosun sen

düşük? Allah korusun ya, ayşe bi test yapsan mı bugün canım ya?? ya da kanda baktırabilirsin
yarını bekliyorum canım, buna karar verdim, kendi kendime:)

Ayşe senın regli başlamadan önce bu şekil lekelenmelerin oluyormuydu peki ? Ben reglimin geleceğini öyle anlıyorum çünkü :)))) Umarım aylinin dediği gibi senınki yerleşme olsun :)))

anacım sen de hiçbişe bilmiyon:mymeka: bunu da mı duymadın
ok,hayırlısı...

canlarııımmm akşam ben ovulasyon testi yapcem.eğer net çift çizgi çıkarsa bu çalışmalara devammı demek.yine silik çıkarsa yumurtam çatlamamışmı demek.bnu net açıklayabilen varmı. açıklasın bana.Şeniz

:))))))))) yerleşme kanaması duymadım ben kiii yahu var ya normalde bööle cin gibi patlak gözlerim var, millet ayşe herşeyi bilri der, bu konuda tam düdük çıktım beeee: emelcim adetten önce gelen akıntım daha koyu oluyodu bu bööle ucuk pembeye dönük sütlü kahve gibin ehehe renkleri de rotayı da şaşırdım ben bugün

canım ovulasyon testini o kadar iyi bilmiyom ben ama bence hiç onu düşünme,takma sen çalışmaya bak
tamam işte yerleşme lekesi kahve ya da pembe oluyokaydirigubbakcemile2

AyŞe kız ınŞ. YerleŞme kanamasıdır canım benım azıcık pembe gelmıŞtı gerısını sÖkmedı anladım o zaman hamıle olduĞumu ertesı gÜnÜ test yaptım ÇıkmıŞtı

AyŞe kız İnŞ. YerleŞme kanamasıdır canım benİm azıcık pembe gelmİŞtİ gerİsİnİ sÖkmedİ anladım o zaman hamİle olduĞumu ertesİ gÜnÜ test yaptım ÇıkmıŞtı
yaaaa.s hadi inşallah gerisi gelmez de yarın testinin müjdesini verirsinnnkaydirigubbakcemile2

ayşecim sen iş çıkışı testi ala git eve.kafana hiç takma.sabah kalkınca görcenki normal adet akıntın gelmemiş ve testi yapıyosun bakıyosun aaaaa çift çizgiiiii hemen geliyosun bize söylüyosun bu kadarrrr konu kapanmıştırrr.

kızlar adete en çok bi haftam kaldı, göğüslerde yine tık yok, ya yine geçen ay gibi olmasın lütfeeeensenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…