İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız afiyet olsun ben mAamamı yedim geldim raziş şebooo nasılsınız canlar

çağırmayım dimi şebnem.

di hayatım çağırma kendi gelsin alçak kart gelcekse biz onu çağırıncı koşa koşa geliyo

ayşe 3 ağustosta gelcek mervede sanırım pazartesi

oh ne güzel bende 7ağustosda gidiyom bi hafta bakalım kısmet tabi belkide gidemem hamiş filan kalırım da bakarsın doktor gitme der bende seve seve gitmem di mi ama?

valla kızlar ben tüp bebek ve aşılama topiklerine de bakıyom affedin sizi aldatmıyorum ama şimdi aşılama yapıldığı için merakımı celbediyo o topikteki tecrübeler baştan söylimm yani

şebnemcim hepimizin merak edip başka topiklere girdiğimiz oluyo bu gayet normal ama burası bizim yuvamız.a.s.

iyiyim bende allaha şükür sen nasılsın hoşgeldin tekrar aramıza canım neler yaptın anlat bakalım

hayır canım bilmiyorum geçmiş olsun allah sabır versin bitanem rabbim ne eylerse hayırlısını eyler

amin raziyecim haziranın 2sinde 6 aylıktı kızım erken dogum yaptım allahım melegimin yanından bir melek kardeş gönderir inşallah topik açmıştım bebegim yok diye görmedin ozaman neyse önemli degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…