haklısın bitanem allahım bir daha yaşatmasın inşallah böyle acı:Saruboceq:allahımın takdir ilahisi raziyecim melegim gitti ama allahım sabrınıda veriyor yoksa nasıl katlanacagızki...
aynen öyle hayatımşebnemcim hepimizin merak edip başka topiklere girdiğimiz oluyo bu gayet normal ama burası bizim yuvamız.a.s.
niye hayatım bence bu konuyu fazla rahata almamak lazım kararı verin uygulayın neden eşin mi yavaştan alıyoyok canım almadık zaten nereye gitceğimize karar vermedik çok canım sıkılıyor buna
başın saolsun canım bende bilmiyordum topiğini de görmedim sende uzun zamandır gelmiyordun çok üzüldüm allah sabırlar versin birdaha yaşatmasın canımnapayım canım biliyorsundur belki bebegimi kaybettim ben
hayır şebnemcim sölemiştim ya önceki gittiğimiz dr pahalı yapacak dr değiştirmek istiyoruz ssk hastanesine mi gidelim yoksa özel hastaneyemi diye düşünüyoruz bende uzamasını istemiyorum eşimde iyi bir dr olsun diyor neticede korkuyor
merhaba kızlar gittim kan testi verdim benim regl gelmedi hala gelecek gibi de görünmüyor... akşam 6 da sonucu alacam bakalım hayırlısı olsun
Ay hadİ sanem İnŞ. GÜzel haberler gelİr canım
Şeboom ne zaman test tarİhİn
selam milletttopuyorumnanaktan
alperen uyuyorken kaçamak gireyim dedim nasılsınız bakalımm yeni haberler varmııı geçmişe bakamıyorum malum kimler var onuda bilmiyorum özet geçiversin biriiii bizi sorarsanız çok iyiyiz teyzeleriii hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
Sanem kardeşim Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inş.Güzel haberlerini bekliyommm...
selam canım yerim ben onu maşallah kuzucuğa allah ömürlü kılsın... geçen yazdığın şey beni çok motive etti sana üzülmekle birlikte... canım işte ben sonucu bekliyorum bakalım Şeniz :Saruboceq:
kızlar ağız kuruluuğu gebelik te görülen bir şeymi ben normalde yazın en sıcak günlerinde bile günde bir bardak su içen bir insanken şimdi sürahilerle su içiyorum ama doymuyorum... :uhm:
amiiiiiiin canım sen lohusasın duan kabul olur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:canımm inşallahh hayırlısıylaa hami$sindirr 6 da alacaksın sonucu sanırımm hemen yazarsın sonucu dimii bak bugün oğluşum tam 3 haftalık oldu doğduğunda asişin haberini almıştık-gerçi ben biraz geç aldım ama olsun- şimdi de senin haberinle seviniriz inşallahhhhh:1hug:
bu arada cumanız mübarek olsun kızlarrr dualarınız en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşsin evleriniz bebiş sesiyle şenlensin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanemcim yazını gördüm. merakla bekliyorum sonucu banada haber verirsin dimi. ayyy inşallah.
amin raziyecim haziranın 2sinde 6 aylıktı kızım erken dogum yaptım allahım melegimin yanından bir melek kardeş gönderir inşallah topik açmıştım bebegim yok diye görmedin ozaman neyse önemli degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?