İnatla bir gün ANNE olacağım !

Ay hadİ sanem İnŞ. GÜzel haberler gelİr canım
Şeboom ne zaman test tarİhİn
30-31 temmuz canım gelmesse inşallah en geç 31 temmuzda yapmayı planlıyorum 7 agustos benim 6 ağustos kardeşimin doğumgünü hem ona hem kendime hediyem olcak allah kısmet ederse inşallah.

evet şebnemcim eşimin işindende vakit bulamadık inşallah önümüzdeki hafta gidicez
hadi inşallah canım bu defa çözümün ilk adımı olsun inşallah.

ayy kız o zaman sen hamilesin içim bi tuhaf oldu inşallah hamilesindir akşam seviniriz.

kızlar ağız kuruluuğu gebelik te görülen bir şeymi ben normalde yazın en sıcak günlerinde bile günde bir bardak su içen bir insanken şimdi sürahilerle su içiyorum ama doymuyorum... :uhm:
:uhm:yasakkelime:1shok:CADIARZUCADIARZU acaba hamile misin ?

ayşem naber anacım oğluşunu mu büyütüyosun bakim sen amanda aman maşallah size

bilmiyorum gülsümcüm bakalım hayırlısı olsun inşallah ay korku ve heyecan birarada yaşıyorum dediğim gibi pıhtılaşma sorunum olduğu için bir an önce öğrenmek istiyorum

canımm inşallah çift çizgiyi görür ilk beni arar müjdeyi verir alperene kardeş geliyo dersinnnn-tel varmıydı ki sendeeCADIARZUneyse canım msnden yazsanda olur dermişimm- hah yazarken alperen de uyandı o da aminn diyo sanırımm inşallah hayırlısıyla sonuçlanır canımmm:Saruboceq::Saruboceq:
sorma kız bi anı bir anına uymuyo dün yarı kırkımızda çıktı büyüyoruz teyzesiii darısı tüm isteyenlerin başınaaaaaaa

inşallah ayşem inşallah dünyaya haykırcam zaten sen duyarsın hiiiiiiç merak etme. alperenin o amin diyen ağzına maşallah yerim onu poposunu ısırıyorum söylersin kendisine.
amiiiiiiiiiiiiiiiinnn

sanem canım inş. hamişsindir bence hamişsin hayırlı olsun şimdiden yoksa silikte olsa çizgi çıkmazdıııı
ayşem nasılsın gelip gitmişsin
sinem adaşım nasılsın canım kaç günün kaldı kuzularının varlığını öğrenmeye
şebom inş. güzel haber alırsın doğum günü hediyen olur
gülsüm sen nasılsın canım

canım allah razı olsun inşallah öyledir... allah isteyen herkese çok bekletmeden versin hepinize inşallah benimde inşallah doğrudur... :Saruboceq: :Saruboceq:

selam bacılar giremiorum annemler bide fırsat buldum kactım
napıyonuz ayşem bebişin ne zaman kırkı cıktı masallaaaaaaaahhhhhhhh tatlışkom sebo sinem raziyecim
başka kim var bu kadarıs galiba siz npıyonus kızlar

1 ağustos test tarihim seboyla cok yakı güzel haberler vercez inşalah

inşallah zuzum bu arada hesaplarıma göre emelim de 3 ağustosda mutlu güzel haberi vercek doğumgünümde çok güzel haberler alcam çok mutluyum. oh oh yaşasınnn. üç mü olurr beşmi olurr on mu olur bilemiyorum :ecrin_bebek:

ACıL CEVAPPPP

Kızlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktor ultrasondan görebilir mi????? ceabı kesin biliyormusunuz?? ona göre çatlatma iğnesi vurduracağım

30-31
hadi inşallah canım bu defa çözümün ilk adımı olsun inşallah.
inşallah bende çok istiyorum bakalım artık zati oda olmazsa adamı ben ameliyat etcem tam olcek :mymeka::roflol:
ayşem gelmiş hoşgelmiş alperen uyandı ayırdı bizi neyse keyifler sıhatleri iyiyse bizim için yeter
zuzu sinemim hadi bakalım az kaldı ya bende çok heyecanlıym önce sen sonra şebbom sonra emel ya hayırlısı olsun ama çok merak ediyorum kendim olsam dayanamazdım herhalde :kedi:
sanem hadi bakalım inşallah güzel haberi verip hemen tedavine başlayacaksın bebişin hep senle olacak bu defaopuyorumnanaktan
gülsümüm nerlerdesin ne var ne yok sendeyerimseniben

ACİL CEVAPPPP

Kızlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktor ultrasondan görebilir mi????? ceabı kesin biliyormusunuz?? ona göre çatlatma iğnesi vurduracağım
canım bana dr çatlama iğnesi vuracaktı ama ultrason muayenesinde ovulasyon gerçekleşmiş demişti iki gün sıkı çalışın demişti

kız sanem inşallah hamilesindirde sevindiririsin bizi
bu ara ne guzel haberler alıcaz desenıze ağustosta patlama var rahel emel zuzu sinem alaba şebo ve başta gelevera sanem gelsin bebişler dolsun göbüşler
bende kayganamları denıze götürdüm çimdirdim geldim

ancak ona göre niye anlamadım bakcak çatlamadığını görüp iğneyi yapcak çatlasın diye
onu kastettin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…