30-31 temmuz canım gelmesse inşallah en geç 31 temmuzda yapmayı planlıyorum 7 agustos benim 6 ağustos kardeşimin doğumgünü hem ona hem kendime hediyem olcak allah kısmet ederse inşallah.Ay hadİ sanem İnŞ. GÜzel haberler gelİr canım
Şeboom ne zaman test tarİhİn
hadi inşallah canım bu defa çözümün ilk adımı olsun inşallah.evet şebnemcim eşimin işindende vakit bulamadık inşallah önümüzdeki hafta gidicez
ayy kız o zaman sen hamilesin içim bi tuhaf oldu inşallah hamilesindir akşam seviniriz.inşallah şebnemcim... aslında sabah yaptığım testte çook hafif ikinci çizgi çıkmıştı ama ben inanmadığım için onu söylemek bile istemedim... artık kan sonucu kesin olur her halde inşallah hayırlısıyla... :Saruboceq: :Saruboceq:
:uhm:yasakkelime:1shok:CADIARZUCADIARZU acaba hamile misin ?kızlar ağız kuruluuğu gebelik te görülen bir şeymi ben normalde yazın en sıcak günlerinde bile günde bir bardak su içen bir insanken şimdi sürahilerle su içiyorum ama doymuyorum... :uhm:
canımm inşallahh hayırlısıylaa hami$sindirr 6 da alacaksın sonucu sanırımm hemen yazarsın sonucu dimii bak bugün oğluşum tam 3 haftalık oldu doğduğunda asişin haberini almıştık-gerçi ben biraz geç aldım ama olsun- şimdi de senin haberinle seviniriz inşallahhhhh:1hug:
bu arada cumanız mübarek olsun kızlarrr dualarınız en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşsin evleriniz bebiş sesiyle şenlensin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
30-31 temmuz canım gelmesse inşallah en geç 31 temmuzda yapmayı planlıyorum 7 agustos benim 6 ağustos kardeşimin doğumgünü hem ona hem kendime hediyem olcak allah kısmet ederse inşallah.
ayşem naber anacım oğluşunu mu büyütüyosun bakim sen amanda amanmaşallah size
sanem canım inş. hamişsindir bence hamişsin hayırlı olsun şimdiden yoksa silikte olsa çizgi çıkmazdıııı
ayşem nasılsın gelip gitmişsin
sinem adaşım nasılsın canım kaç günün kaldı kuzularının varlığını öğrenmeye
şebom inş. güzel haber alırsın doğum günü hediyen olur
gülsüm sen nasılsın canım
sanem canım inş. hamişsindir bence hamişsin hayırlı olsun şimdiden yoksa silikte olsa çizgi çıkmazdıııı
ayşem nasılsın gelip gitmişsin
sinem adaşım nasılsın canım kaç günün kaldı kuzularının varlığını öğrenmeye
şebom inş. güzel haber alırsın doğum günü hediyen olur
gülsüm sen nasılsın canım
inşallah bende çok istiyorum bakalım artık zati oda olmazsa adamı ben ameliyat etcem tam olcek :mymeka::roflol:30-31
hadi inşallah canım bu defa çözümün ilk adımı olsun inşallah.
canım bana dr çatlama iğnesi vuracaktı ama ultrason muayenesinde ovulasyon gerçekleşmiş demişti iki gün sıkı çalışın demiştiACİL CEVAPPPP
Kızlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktor ultrasondan görebilir mi????? ceabı kesin biliyormusunuz?? ona göre çatlatma iğnesi vurduracağım
ACİL CEVAPPPP
Kızlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktor ultrasondan görebilir mi????? ceabı kesin biliyormusunuz?? ona göre çatlatma iğnesi vurduracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?