AyŞe kız İnŞ. YerleŞme kanamasıdır canım benİm azıcık pembe gelmİŞtİ gerİsİnİ sÖkmedİ anladım o zaman hamİle olduĞumu ertesİ gÜnÜ test yaptım ÇıkmıŞtı
yaaaa.s hadi inşallah gerisi gelmez de yarın testinin müjdesini verirsinnnkaydirigubbakcemile2
ayşecim sen iş çıkışı testi ala git eve.kafana hiç takma.sabah kalkınca görcenki normal adet akıntın gelmemiş ve testi yapıyosun bakıyosun aaaaa çift çizgiiiii hemen geliyosun bize söylüyosun bu kadarrrr konu kapanmıştırrr.
inşallah. yaa yerim ben sizi, kızlar teşekkür ederim desteğiniz için, ben niye olacağımı düşünüyorum biliyomusunuz, adetten önce terör estiririm, öölen lokantada sipariş geç geldi uçuyodum garsonun üstüne, lem dedim kendi kendime, adet gerginliğimi, ama ablamın yanında olamamak da geriyo beni, neyse inşallah dediğiniz gibidir de bacıma ve size güzel bir hediye vermiş olurum, tabi bir de emreme:1hug:
ya gülüm ablanın yanında olamamanın sıkıntısıdır inşallah, test al eve giderken, yarın da bize müjde ver inşallahhihoyyytinşallah. yaa yerim ben sizi, kızlar teşekkür ederim desteğiniz için, ben niye olacağımı düşünüyorum biliyomusunuz, adetten önce terör estiririm, öölen lokantada sipariş geç geldi uçuyodum garsonun üstüne, lem dedim kendi kendime, adet gerginliğimi, ama ablamın yanında olamamak da geriyo beni, neyse inşallah dediğiniz gibidir de bacıma ve size güzel bir hediye vermiş olurum, tabi bir de emreme:1hug:
ya gülüm ablanın yanında olamamanın sıkıntısıdır inşallah, test al eve giderken, yarın da bize müjde ver inşallahhihoyyyt
ya benim gözümün önünde pastalar tatlılar uçuşuyooo,tatlı krizim tuttuuuucokacimcoook
kedi midir diyosunCADIARZUkedidir kediii
bak ben de bunu bilmiyodum, tatlı mı çeker insanın canı?üff malesefki bende öle aylin çikolata dondurma hepsinii canım çekioo regl mi olcaz yaff((
kedi midir diyosunCADIARZU
bak ben de bunu bilmiyodum, tatlı mı çeker insanın canı?
Kaynanan nerde Gülsüm :)))) Konuyu değiştirdim :)))))
Kaynanan nerde Gülsüm :)))) Konuyu değiştirdim :)))))
benimde gözlerim kaşınıyo acabaa acabaaa yoksaaaa. :roflol: ay vullaha dıkandım haa yeter takmayın şu değişikliklere yaw.akışına bırakın.kedir kediii diyorum.klava: klava:
aman ne takıcamm yaaaa, ben tatlı istiyodum karıştırmayın kediyi:roflol:
ama bak kedi dilli tiramisu olur haaacokacimcoook
ya kızlar benım 40 çıkıyo ama bogazım agrıyo parmagımı kaldıracak halım yok ne yapcam ben uffffffff ben ne guzel hayal etmıstım halbukı
ne 40 çıkıyo,anlamadım:uhm:ya kızlar benım 40 çıkıyo ama bogazım agrıyo parmagımı kaldıracak halım yok ne yapcam ben uffffffff ben ne guzel hayal etmıstım halbukı
beni mi çağırdın aslıyı mı:uhm:gel aslım ben sana yapayım bende bır tarıf var ayyyyy tam yaspasta mukemmel oluyo
gel aslım ben sana yapayım bende bır tarıf var ayyyyy tam yaspasta mukemmel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?