İnatla bir gün ANNE olacağım !

AyŞe kız İnŞ. YerleŞme kanamasıdır canım benİm azıcık pembe gelmİŞtİ gerİsİnİ sÖkmedİ anladım o zaman hamİle olduĞumu ertesİ gÜnÜ test yaptım ÇıkmıŞtı

yaaaa.s hadi inşallah gerisi gelmez de yarın testinin müjdesini verirsinnnkaydirigubbakcemile2

inşallah. yaa yerim ben sizi, kızlar teşekkür ederim desteğiniz için, ben niye olacağımı düşünüyorum biliyomusunuz, adetten önce terör estiririm, öölen lokantada sipariş geç geldi uçuyodum garsonun üstüne, lem dedim kendi kendime, adet gerginliğimi, ama ablamın yanında olamamak da geriyo beni, neyse inşallah dediğiniz gibidir de bacıma ve size güzel bir hediye vermiş olurum, tabi bir de emreme:1hug:

valla ben şuan hiç bebek falan düşünmüyom tek düşündüğüm kaynanam evde yok eve gitcem tv açacam bacaklarımı uzatacammm oooohhh uzanacam.:1closedeyes::1closedeyes:

ayşecimm kedidir kediiiiii:roflol:

ya gülüm ablanın yanında olamamanın sıkıntısıdır inşallah, test al eve giderken, yarın da bize müjde ver inşallahhihoyyyt

ya benim gözümün önünde pastalar tatlılar uçuşuyooo,tatlı krizim tuttuuuucokacimcoook

kedidir kediii

üff malesefki bende öle aylin çikolata dondurma hepsinii canım çekioo regl mi olcaz yaff((

kedi midir diyosunCADIARZU

bak ben de bunu bilmiyodum, tatlı mı çeker insanın canı?

benimde gözlerim kaşınıyo acabaa acabaaa yoksaaaa. :roflol: ay vullaha dıkandım haa yeter takmayın şu değişikliklere yaw.akışına bırakın.kedir kediii diyorum.klava:klava:

benimde gözlerim kaşınıyo acabaa acabaaa yoksaaaa. :roflol: ay vullaha dıkandım haa yeter takmayın şu değişikliklere yaw.akışına bırakın.kedir kediii diyorum.klava:klava:

aman ne takıcamm yaaaa, ben tatlı istiyodum karıştırmayın kediyi:roflol:
ama bak kedi dilli tiramisu olur haaacokacimcoook

ya kızlar benım 40 çıkıyo ama bogazım agrıyo parmagımı kaldıracak halım yok ne yapcam ben uffffffff ben ne guzel hayal etmıstım halbukı

aylin benim reglden önce tutar tatlı krizim senin hiç tutmaz mıydı? neyse erkek bebeğimiz olcak diye yoralım:)))))))))))))

Aslı değil Emel cim Aylin :))) Tamam ver sen tarifi olmazsa biz yapalım :)))
Ohhh gözün aydın Gülsüm.. Çalışmaları sıkı tutarsın işte :)))
Bu arada benım regli zamanı hiç canım tatlı istemezdi taaa kii dün akşama kadar..Üstüne mi görüyorum ne :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…