İnatla bir gün ANNE olacağım !

sabah beri net yok son kez deneyeyim dedim anaaa gelmişşşşş ama sayfalar da uçmuş bu arada kusura bakmayın okuyamam o kadarrr biriniz özet geçin bakalım banaaaaa
bu arada merak eden varsa biz iyiyiz canlarımmmm siz nasılsınız bakalımm öpüldünüz anacımmmmmmmmŞenizŞeniz

4 yumurta
1 kahve fıncanı sıvı yag
1 kahve fıncanı su
1 su bardagı seker
1 su bardagı un
1 su bardagı nısasta
hapsını karıstırın kare veya yuvarlak bocam tepsıye dokun pısınce (kek çok kızarmıyor pısıp pısmedıgını kurdanla anlayın) fırından çıkar çıkmaz 1 su bardagı süt dökun soguduktan sonra ustune krem santı surun bu kadar tadı super

aylin benim reglden önce tutar tatlı krizim senin hiç tutmaz mıydı? neyse erkek bebeğimiz olcak diye yoralım:)))))))))))))
evet evet ona yoralım:roflol:

üstüne görmek ne die sor cetrefil ayşee:)))))
kızlar bugün herkeste bi sıyırma belirtisi var kaydirigubbakcemile2
allah allah nası anlamadın hayret :roflol: lohusalığı yani.
lülülülülülü

kız 40 gundur adamın yanına gıtmıyom ya senağlama tam 40 gun bıtıyo ama ben hastayım bogazım agrıyo

oyyyycokacimcoook

Ayşe hoşgeldin... Nasılsınız bakalımm:)))
Gülsüm üstüne görmeyi sana Ayşem anlatsın.Malum kendisi üstüne göre göre sonunda Alperen i gördü :)))

Ayşe hoşgeldin... Nasılsınız bakalımm:)))
Gülsüm üstüne görmeyi sana Ayşem anlatsın.Malum kendisi üstüne göre göre sonunda Alperen i gördü :)))

biriniz özet geçin dedik geçe geçe bu mu geçti yani sabah beri tek olay bumudurrrklava:klava:klava:
efem malum iğneler dengeyi bozunca önden 6 7 gün kahverengi lekem oluyordu sonra kanama adet çıkmıştı 15 güne nerdeyseeee eh adet zamanı bazı kişilerde hafif bir kanama olması normalmiş üstüne görme diyolar bunaa hatta 2 ay önce de yazmıştım hani malum eltimin günündee akrabamız iki aylık hamişmiş ama geçen ayki günde adetliydi meğer üstüne görüyormuş demiştimm kadın şok olmuş doktor hamişsin deyince korunuyomuş bidee neyse nasip iştee gelelim bana bende işte üstüne göre göre bebişi yakalayacaz derdimm yakaladım da yanii bak Allah yalancı çıkarmadı beniiii demekki neymişşşş oklavada keramet gizliymişşşş-malum önce onu yeyip sonra okuyordunuzzz:roflol::roflol::roflol:-

Ben sana özet geçeyim dur kızma :))) Ama oklavada keramet varsa sen vur yine de bana :)))
Çetrefilli varya adaşın o hamiş yolunda ilerliyor 2 gün geçti günü hala test yapmadı.. sen el atı ver ona.pardonn oklava at işte :)))
Emel in yiğit hasta ama şimdi iyi maşallahhh.. Ama Emel hasta anlarsın ya 40 gün olmuş :)))
Gülsümin kaynanası yok çalışmalar rahat ilerleyecek :)))
Merve perşembe test yapacak...
Şebo ortada yok ve diğer kaçaklarda yok tabii...
Aylin in başına güneş geçmiş... Pardon bebişten midesi bulanıyor...
Ben malum senın taktiğinle devam üstüne görüyorum...
varsa unuttuğum özet geçsin kızlar...

valla ben şuan hiç bebek falan düşünmüyom tek düşündüğüm kaynanam evde yok eve gitcem tv açacam bacaklarımı uzatacammm oooohhh uzanacam.:1closedeyes::1closedeyes:
anaaaam kayınvalideymi kalıyon sen? ona rağmen iyi çalışıyon valla helal kız sana
ayşecimm kedidir kediiiiii:roflol:
umarım kedidir kedi:)
ya kızlar benım 40 çıkıyo ama bogazım agrıyo parmagımı kaldıracak halım yok ne yapcam ben uffffffff ben ne guzel hayal etmıstım halbukı
kız önce oolan iyileşsin bi bu ne acele
versene tarifi ne saklıyosun heee ne saklıyosun.klava:klava:kaydirigubbakcemile3
gülsüm sen beni gülmekten öldürüyosun
üstüne görmek ne die sor cetrefil ayşee:)))))
ne demek:roflol:
hopppaaa adaşım gelmiş, cannııım herşey yolundadır umarıma.s.

anladım ben onu..

budur bence,süpersinkaydirigubbakcemile5
evet benim bebişten bulanıyo midem:CüvCüv:

kızlar azönce annemle konuştum ve bi haber aldım.ablam hamileymiş.2 çocuğu var.annem üzülüyo bakamaz diye.diyo keşke sana verse rabbim.dedim anne böle konuşma.rabbim herşeyde bir hayır saklamıştır.

canım gözünüz aydına.s. onu veren Rabbim rızkını da verir, öyle üzülmesinler..
hadi darısı başına gülsümüm:1hug:

Gözünüz aydın Gülsüm... Allahım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahhhh

inşallahh canım darısı senin ve bizlerin başına ablan korunmuyormuydu cnm nası olmuş:) taktik alsak deneyimli abladan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…