İnatla bir gün ANNE olacağım !

kıyamam canım ya, inşallah hiçbi sorun çıkmaz da bebişini sağlıkla kucaklarsın, Allahım yardımcınız olsun,tüm hamilelerin

selam kızlar ben geldim kahvaltımı yaptım çay içiyorum baya kaynatmışsınız oku oku bitmedi
tam isimleri bilmedigim için hasta olan arkadaşımız geçmiş olsun mervecim tatilin iyi geçmiş sevindin dinlenmene bebek isteyen arkadaşlar inşallah en kısa zamanda saglılkla gelsin inşallah
kanaması olan arkadaşımız geçmiş olsun allahım şifa versin sana inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur...

canım hamişsin tebrik ederim....sanırım akıntıların var kahverengi dr un ne diyor,,,keseyi gördünüzmü onun için mi ilaçlar anlayamadım

bir sorum olacak size biliyorsunuz ben haziranda erken dogum yaptım acaba ne zaman adet görürüm:uhm: adet tarihini bilmemek ne kadar kötü yaaaa:roflol::roflol:

afiyet olsun kızlar ben geldim yemekten beyza melek nasılsın ben sinem ağustosun ilk haftası olabilir adetin
badegül sanemin pıhtılaşma problemi var o yüzden ilaç kullanıyo düşük tehlikesi var

slm kuzulaar nasılsınızz? Memleketten ve ankaradan misafirim var ablamlar ve yakın akrabalarımdan. merak ettim yeni haberler var mı diye?? bu arada sinem sanırım yazmamış daha, ahada dayanamayıp yazıyorum ZUZU SİNEEEM HAMİLEEEEEEEEEEEEE, bebişi ( bebişleri) tutunmuş sıkıca annesiinee, kan testi pozitif çıkmış, allahım herkesin gönlüne göre versinn. beni sorcak olursanız tepik atıp duruyoruz,bel agrılarım başladı, reflüm başladı ama canım kurbaaan sıpamaa. hepinizi öper, slmlar ederimmmm, güzel haberlerinizi alırım insallaaah mucuuk mucuuuk

sagol canım iyiyim sen nasılsın sinemcim bende feyza memnun oldum teşekkür ederim kaç ay adet görmeyenler varda ama benim durumum farklı oyüzden merak ettim..

bu süper bir haber pınarcım ayyyy .ok sevindim allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin :sm_cool::sm_cool::dance::dance:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:tebrik ediyorum sinemcim
canım hamişsin tebrik ederim....sanırım akıntıların var kahverengi dr un ne diyor,,,keseyi gördünüzmü onun için mi ilaçlar anlayamadım
hoşgeldin badegülcüma.s.

ayy zuzuya o kadar sevindimki anlatamam çook mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hem ona hem sana

ayy zuzuya o kadar sevindimki anlatamam çook mutlu oldum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hem ona hem sana

canım benim saolasın hepimiz güzel hayırlı günler görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…