a.s.amanda aman sinem hamileymiş çok sevindim ya inşallah sağlıklı gebelik ve doğum geçirir kucağına alırsın bebeklerini sinemcim darısı diğer arkadaşlarıma iyi bir aymış bu temmuz ya hamile sayısı artıyo bi öğlen yemeğine gittim geldim sinemi duydum bi gidip geleyim de diğerlerinden de haber gelir belki alkisalkisalkis
bak gülsüm ultrason resmide isterim haaaa ona göre inşallah darısı başınıza arkadaşım valla Allah ım en yakın zamanda nasip etsin sizlere de
slm feyzacım görüşürüz canımm opuyorumnanaktan
gülsüm liste sende kalsın kız senin dualı listen bak hamiş sayısını arttırdın maşallah dahada artsınn hadii düzelt sinemidee hamişş listesinee atıver,
listeye güncelle canım bak senin yapman hamiş sayısını arttırdı ama şunu sölim listeye güncelleyende kısa sürede hamiş kalıyor merve gibi
sinemden sonra bayrağı emel sonra şebbom alacak hımm cetrefilli ne yaptı acaba ayy çok heyecanlandım ben hayırlısı olsun inşallah
sinemim gitmiş acaba 3 ikizleri mi olacak ya merak ettim
helal kız doğru dedin liste yapmaya başladım hamiş kaldım şimdi gülsüm hamiş kalırsan listemizi razişe bırak olur mu sırayla gideriz :dance:
ayşeye ulaşılmıyo canlar arayıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?