İnatla bir gün ANNE olacağım !

a.s.amanda aman sinem hamileymiş çok sevindim ya inşallah sağlıklı gebelik ve doğum geçirir kucağına alırsın bebeklerini sinemcim darısı diğer arkadaşlarıma iyi bir aymış bu temmuz ya hamile sayısı artıyo bi öğlen yemeğine gittim geldim sinemi duydum bi gidip geleyim de diğerlerinden de haber gelir belki alkisalkisalkis

zuzu sinemmmmm haydi gözümüz aydın darısı isteyenlerin başına.biliyosunuz ben hiç istemedim ve halada istemiyorum:umursamaz::roflol:

tamam canım sen bi git gel ben yüzünü kara çıkarmayacam söz buraya hamileyim yazacam :roflol::roflol:

slm feyzacım görüşürüz canımm opuyorumnanaktan

gülsüm liste sende kalsın kız senin dualı listen bak hamiş sayısını arttırdın maşallah dahada artsınn hadii düzelt sinemidee hamişş listesinee atıver,

bak gülsüm ultrason resmide isterim haaaa ona göre inşallah darısı başınıza arkadaşım valla Allah ım en yakın zamanda nasip etsin sizlere de

bak gülsüm ultrason resmide isterim haaaa ona göre inşallah darısı başınıza arkadaşım valla Allah ım en yakın zamanda nasip etsin sizlere de

e tabi bu durumda ultrason resmi istemen çok doğal.:roflol: amin canım amin. ama sanırım beni daha çookk bekliceksiniz.:umursamaz:

besmelenin gücü buuuuu:teytey::sm_cool: hemen düzeltiyorum.

listeye güncelle canım bak senin yapman hamiş sayısını arttırdı ama şunu sölim listeye güncelleyende kısa sürede hamiş kalıyor merve gibi
sinemden sonra bayrağı emel sonra şebbom alacak hımm cetrefilli ne yaptı acaba ayy çok heyecanlandım ben hayırlısı olsun inşallah
sinemim gitmiş acaba 3 ikizleri mi olacak ya merak ettim

helal kız doğru dedin liste yapmaya başladım hamiş kaldım şimdi gülsüm hamiş kalırsan listemizi razişe bırak olur mu sırayla gideriz :dance:

yav benım kız uyumuyo anam bu gun ccadı kesildi imdat diye bağırcam artıkın bırı benım kızı durdursun
razişim oynak beyımız eylulde sana devreder inşallah gerçi ozamana kadar bişi belli olmaz bi bakarsın ikinizde hamiş oyyyyyy ne guzel

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

26 temmuz.......cetrefilli
26 temmuz.......yasemin-66
28 temmuz.......wildcherry
31 temmuz........alabama
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47
30 ağustos......nevgül61

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
gelevera........
zuzu79.......

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

ala ala ayşeciik niye kapattı acaba yaa mafoldumben

ağlıyor mu seher devamlı ağlamıyorsa uyumasın boşver.. he sahi seher dün arkadaşla konuşuyodum rezene çayı içiyormuş bebeğede etki ediyormuş sende içsene canım uyur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…