İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim evde sen bebeğinin kalp atışını mı duyuyorum dedin sende cihaz mı var

evet kız aldım ya bu kızlar benle hatta dalga geçtiler ama hele oynak beyi hamiş kalsın o aleti nerden aldığımı sormazsaaaa nolayım bennn :roflol: süper alettt tavsiye ederim herkesee asiyecimmm :lepi: dua ediyorum herseferinde bu aleti bulan arkadaşaaa:teytey:

kız gülsüm ben sağlık ocağında baktırcam dedim merve bana gerek yok evde bakıyorum falan dedi diye hatırladım kafama takıldı. evet çatlak oldum ben eve ultrason aleti mi alsam:)))laelaelaelaelae

yok anam bışı kesmıyo ne rezene ne bişi sürekli kucak ve agucuk gagucuk konuşmak istiyo yere yatırdımmı kalkcakmış kucuk hanım dönüp duruyo tansiyonum yukselmiş 16 ya9 a valla başım zonkluyo

öğlen eve gittim ..harika bişey yaarahat rahat yemeğimi yedim evimi topladım ve dinlendim bile....sonra yine geldim işe malesef :)))

ne gerek var rezene çayına ben daha kesek bi yol biliyorum ama ne diye sormadan sölemicem :dilcikar:

helal kız doğru dedin liste yapmaya başladım hamiş kaldım şimdi gülsüm hamiş kalırsan listemizi razişe bırak olur mu sırayla gideriz :dance:
opuyorumnanaktan
nedemek ben hamiş kalıyım listeyi razişe verir kaçarım:roflol::roflol:
:lepi:sırnaşık şey:kedi:
hay allah ne oldu bu kızçeye sehercim dışarıda nazar falan mı ettiler CADIARZU bir okusaydın
dimi ama belkim ikimizde hamiş kalırız ayy ne güsel olur yaww:sm_cool:

merve kıs gerçekten nerden aldın ne kadara aldın sadece kalp atışını mı duyuyosun merak ettim ha gülsüm gülcek ama

yok anam bışı kesmıyo ne rezene ne bişi sürekli kucak ve agucuk gagucuk konuşmak istiyo yere yatırdımmı kalkcakmış kucuk hanım dönüp duruyo tansiyonum yukselmiş 16 ya9 a valla başım zonkluyo
ahh kuzum yaaa kız ben sana çok üzülüyorum yaa allah yardımcın olsun keşke elden bişi gelseee
öğlen eve gittim ..harika bişey yaarahat rahat yemeğimi yedim evimi topladım ve dinlendim bile....sonra yine geldim işe malesef :)))

valla 1 hafta tatildeydim ya banada o süper geldi şimdi çok zor geliyorumm :gitme:

ben nerden aldın diye sormayacam canım bi sor bakalım ne yapacam CADIARZU

valla sıcaktanmı huysuzluk mu bilmiyorum mıy mıy mıy kedi gibi valla zorla mama ıyoz kavga dövüş resmen ben yediriyorum o tukuruyo offf ya ben bunaldım bu gun iyice kayganada hasta aşağı bırakamıyom

merve kıs gerçekten nerden aldın ne kadara aldın sadece kalp atışını mı duyuyosun merak ettim ha gülsüm gülcek ama

cidden kız googleda meleksesleri yaz angel sound diye bir alet 100 liraya aldım 10 haftadan itibaren dinleyebiliyorsun ben 10.haftaya girdim hemen aldım kaydirigubbakcemile3 şimdi hatta lukluk hareketlerini bile dinleyebiliyorumm doktorumada sordum kesinlikle zararı yok istediğin zaman dinleyebilirsin dedi

sadece ses özelliği var demi cnm aklp atışı ve hareket sesleri yani bana sağlık ocağında öle sölediler hareketlerini ve kalp atışını dinletcez sana dedi ama 3. ayında gel dedi.

Gülsümü de görcez hamiş kalsın eve ultrason alır kesin naniknanik

sehercim ya arada duş falan aldırsan belkim sıcaklıyodur ilgiye çok alıştı tabi kucaktan inmez Allah yardımcın olsun cnm

yaw seher bunlar rezene çayımıdır ne dir ona hiç gerek yok.ver uyku ilacını uyusun bol bol oohhh.şimdi seher orda olsam keserdin herhalde beni.:tomato:

ah kuzum ilgi istiyor cadıcık bunlar böyle şimdikiler...aman dikkat et kendine yükselmiş tansiyonun sarmısak yut canım düşürür...

süper yaaa...çok güzel her gün bebişini dinlemek...hamile kalayım bende alırım....:)):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…