mervecim evde sen bebeğinin kalp atışını mı duyuyorum dedin sende cihaz mı var
merve cihazla işin bitince asişe gönder buda çatlar meraktan.şakkıdı
ala ala ayşeciik niye kapattı acaba yaa mafoldumben
ağlıyor mu seher devamlı ağlamıyorsa uyumasın boşver.. he sahi seher dün arkadaşla konuşuyodum rezene çayı içiyormuş bebeğede etki ediyormuş sende içsene canım uyur belki
opuyorumnanaktanhelal kız doğru dedin liste yapmaya başladım hamiş kaldım şimdi gülsüm hamiş kalırsan listemizi razişe bırak olur mu sırayla gideriz :dance:
:lepi:sırnaşık şey:kedi:nedemek ben hamiş kalıyım listeyi razişe verir kaçarım:roflol::roflol:
hay allah ne oldu bu kızçeye sehercim dışarıda nazar falan mı ettiler CADIARZU bir okusaydınyav benım kız uyumuyo anam bu gun ccadı kesildi imdat diye bağırcam artıkın bırı benım kızı durdursun
razişim oynak beyımız eylulde sana devreder inşallah gerçi ozamana kadar bişi belli olmaz bi bakarsın ikinizde hamiş oyyyyyy ne guzel
ahh kuzum yaaa kız ben sana çok üzülüyorum yaa allah yardımcın olsun keşke elden bişi gelseeeyok anam bışı kesmıyo ne rezene ne bişi sürekli kucak ve agucuk gagucuk konuşmak istiyo yere yatırdımmı kalkcakmış kucuk hanım dönüp duruyo tansiyonum yukselmiş 16 ya9 a valla başım zonkluyo
öğlen eve gittim ..harika bişey yaarahat rahat yemeğimi yedim evimi topladım ve dinlendim bile....sonra yine geldim işe malesef :)))
evet kız aldım ya bu kızlar benle hatta dalga geçtiler ama hele oynak beyi hamiş kalsın o aleti nerden aldığımı sormazsaaaa nolayım bennn :roflol: süper alettt tavsiye ederim herkesee asiyecimmm :lepi: dua ediyorum herseferinde bu aleti bulan arkadaşaaa:teytey:
merve kıs gerçekten nerden aldın ne kadara aldın sadece kalp atışını mı duyuyosun merak ettim ha gülsüm gülcek ama
merve kıs gerçekten nerden aldın ne kadara aldın sadece kalp atışını mı duyuyosun merak ettim ha gülsüm gülcek ama
ben nerden aldın diye sormayacam canım bi sor bakalım ne yapacam CADIARZU
yok sadece kalp atışını duymuyomuş.bebekle konuşuluyomuş bile onla.kaydirigubbakcemile3
yok anam bışı kesmıyo ne rezene ne bişi sürekli kucak ve agucuk gagucuk konuşmak istiyo yere yatırdımmı kalkcakmış kucuk hanım dönüp duruyo tansiyonum yukselmiş 16 ya9 a valla başım zonkluyo
soruyoooom ne yapacannnnn
cidden kız googleda meleksesleri yaz angel sound diye bir alet 100 liraya aldım 10 haftadan itibaren dinleyebiliyorsun ben 10.haftaya girdim hemen aldım kaydirigubbakcemile3 şimdi hatta lukluk hareketlerini bile dinleyebiliyorumm doktorumada sordum kesinlikle zararı yok istediğin zaman dinleyebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?