İnatla bir gün ANNE olacağım !

recep ivedik 2 yi izledinmi bilmemde.recebin ninesi gibi mervee hani o alet vardıya o alet he vardı gülsüm dicen onu bana göndersene :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: heh sendende böle bişiiiii beklenirdiiii

evet cnm sadece ses dinliyorsun kulaklıklı takıyosun kulağına ben tam 10 haftaya girdim aldım kaydirigubbakcemile5

baktım merve evet baya güzel bişeye benziyo akşam eşime bi sölim bakalım ne diycek

benimkide önce bi dedi ki ne gerek var şimdiii bende meraklı dinleyelim mi diyip duruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 söle bakalım seninki ne dicek.. güzel yaa içime kuşku düşüyor bazen işte nasıl acaba diyorum hemen takıyorum aleti rahatlıyorum yerimseniben 1 hafta sonra sende başlarsın dinlemeye

ay kız gülsüm allah sana çifter çifter versin evlat canım zuzum sinemim adaşım hamiş allah kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
hamiş olan herkese kıcağına almayı nasip etsin canlarım olmayanlarada nasip etsin

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

26 temmuz.......cetrefilli
28 temmuz.......wildcherry
31 temmuz........alabama
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47
24 ağustos.......yasemin-66
30 ağustos......nevgül61

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
gelevera........
zuzu79.......

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (14.07.2009)

kızlar acuk ciddileşeyim yeter bu kadar laşkalık.bana dua edinde randevu alabilsin bana sevgili kayınım.

ya kızlar bişi sorcam aranızda ovulasyon testi kullanan varsa bana nerden teminettiğini söyleyebilirmi...okadar eczaneye sordum yok dediler yaa....hatta bazıları ne oldugunu bile bilmediğini söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…