İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya kızlar bişi sorcam aranızda ovulasyon testi kullanan varsa bana nerden teminettiğini söyleyebilirmi...okadar eczaneye sordum yok dediler yaa....hatta bazıları ne oldugunu bile bilmediğini söyledi...

eczanelerde olması lazım ben kullandım ama satın almadım.allah bebeğine kendisine sağlık verisn bi arkadaş göndermişti bana.

kızlar çok mutluyum..kromozom sonuçlarımız temiz çıktı....allahıma binlerce kez şükür...hsg kaldı şimdilik yarın oda belli olur...

hoşgeldin canım.burası serin şükür ya.hele dün gece yağmur yağdı öyle güzeldiki filmi bıraktık koçişle cama çıktık yağmuru izledik.

hoşbulduk ne güzel canım ya burdada yagsa keşkezemuszemus

hoşgeldin canım naber

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın..

kızlar çok mutluyum..kromozom sonuçlarımız temiz çıktı....allahıma binlerce kez şükür...hsg kaldı şimdilik yarın oda belli olur...

gözün aydın olsun canım...:lepi:

saç boyası aldım geldim akşam komşum saçımı boyuyacak
yarın eşim görünce şokkk olucakkafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook

canım gözümüz aydın hsg dende hiç korkma oda güzel çıkacak allahın izniyle.rabbim yar ve yardımcımız olsun.dilerim bende randevumu alabilirim.hayırlısı olsun hepimiz için.

yok be gulsum azıcık uyudu o arada bende ona oyun parkı dikmeye çalışıyorum aslıda gördüm hoşuma gitti kopyiş çektim yapıyorum şimdi

Heray adet olunca buyuk bı husrana ugruyorum tÜm umutalrım tukenıyor bıtıyorum yokartık tamam ıstemıyorum olmucakkı nıye ugrasıyorum dıyorum adetım bıtıyor buyukbı gazla aska sevke gelıyorum ve yenıden baŞlıyorum
ha Şugundu ha yumurtlamaydı derken koskocabı ay bıtverıyor adetgune 2 gunvar 1 gun var derken adet guum bukezde saatlerı sayıyorum Öglen oldu olmadım ıkındı oldu gelmedıakŞam oldu derken...
1 gun gecıor 2gun egcıyorr...
Ve yne beklenen son kırmızılar gÖrunuyor ve yıne bıten umutlar yıkılan hayaller yıkılan ben...
Adetım bıtıyor buyukbı gazla aska sevke gelıyorum ve yenıden baŞlıyorum
ha Şugundu ha yumurtlamaydı derken koskocabı ay bıtverıyor adetgune 2 gunvar 1 gun var derken adet guum bukezde saatlerı sayıyorum Öglen oldu olmadım ıkındı oldu gelmedıakŞam oldu derken...
.................

kadriyecim herşey allaha kalmış rabbim ol derse olucak inşallah sabır et sabır edip birgün mufakatını alıcaksın inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…