kızlar azönce annemle konuştum ve bi haber aldım.ablam hamileymiş.2 çocuğu var.annem üzülüyo bakamaz diye.diyo keşke sana verse rabbim.dedim anne böle konuşma.rabbim herşeyde bir hayır saklamıştır.
bizden selam söle sen de onakaydirigubbakcemile3kızlar ya semra vardı rasema oda girmiyor bayadır..
buarada şebnemin işleri yoğunmuş slmı var herkese.
sen de mi hastaydın canım ya, geçmişler olsunçok hastayımmmmhasta olmaktan nefret ediyorum
kızlar ya semra vardı rasema oda girmiyor bayadır..
buarada şebnemin işleri yoğunmuş slmı var herkese.
evet canım bende öle dedim anneme.inşallah darısı hepimizin tüm isteyenlerin başına.canım gözünüz aydına.s. onu veren Rabbim rızkını da verir, öyle üzülmesinler..
hadi darısı başına gülsümüm:1hug:
sağol canım amiiiiiinnnnnnnnGözünüz aydın Gülsüm... Allahım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahhhh
amiiiiiiinnnnnn inşallah.valla korunuyo olması lazımdı cumartesi köye gidicem annemlere inşallah sorarım kaydirigubbakcemile3inşallahh canım darısı senin ve bizlerin başına ablan korunmuyormuydu cnm nası olmuş:) taktik alsak deneyimli abladan :)
hadi hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebiş rızkıyla gelir inş
evet canım bende öle dedim anneme.inşallah darısı hepimizin tüm isteyenlerin başına.
sağol canım amiiiiiinnnnnnnn
amiiiiiiinnnnnn inşallah.valla korunuyo olması lazımdı cumartesi köye gidicem annemlere inşallah sorarım kaydirigubbakcemile3
inşallah beyzam hayırlı olur.evet rızkıyla gelir ya.
sen de mi hastaydın canım ya, geçmişler olsun
gülsüüüm gözünüz aydın, darısı hepimizin başına. beyzaaa toparlayamadın mı anacım sen, bahar geldi diye giydiniz inceleri o olur, ayşeeeeeaaaaaaa oklavayı göster şunlara
umarım bigün hepiniz anne olurda o muhrteşem duyguyu tadarsınız okadar güzelki anlatamama allahım hepinize isteyen herkese yasatsın
tek yapacağınız kafaya takmamak taktınmı oluyor haberiniz ola neyse hepinizi öptüm kib
yaa toparlamak ne kelime daha kötü oluyorum( yok ya aslında cuma günü boğazlarım ağrıyodu üstüne akıllı gibi dondurma yiyince heralde böyle oldum bide kocişte hastaydı onu iyleştirdim bana bulaştı heralde
aminn. teşekkürler canım.umarım bigün hepiniz anne olurda o muhrteşem duyguyu tadarsınız okadar güzelki anlatamama allahım hepinize isteyen herkese yasatsın
tek yapacağınız kafaya takmamak taktınmı oluyor haberiniz ola neyse hepinizi öptüm kib
valla kızlar ne kaynatmışsınız helal size
ablan analı babalı buyutsun inşallah onu veren rıskınıda verir
emelcim sanada gecmiş olsun canım ıhlamur falan iç
ben kendimi mutsuz hissediyorum bu gün kalktım temizlik yaptım sıkıntıdan gerçi hiç bişeyde yapasım yoktu allahtan evi yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?