İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadi hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebiş rızkıyla gelir inş

kızlar ya semra vardı rasema oda girmiyor bayadır..
buarada şebnemin işleri yoğunmuş slmı var herkese.

Kızlar bu arada Şebo nun işleri çok yoğun olduğundan gelemiyormuş..Hepinize selamı var.:)))

canım gözünüz aydına.s. onu veren Rabbim rızkını da verir, öyle üzülmesinler..
hadi darısı başına gülsümüm:1hug:
evet canım bende öle dedim anneme.inşallah darısı hepimizin tüm isteyenlerin başına.
Gözünüz aydın Gülsüm... Allahım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahhhh
sağol canım amiiiiiinnnnnnnn
inşallahh canım darısı senin ve bizlerin başına ablan korunmuyormuydu cnm nası olmuş:) taktik alsak deneyimli abladan :)
amiiiiiiinnnnnn inşallah.valla korunuyo olması lazımdı cumartesi köye gidicem annemlere inşallah sorarım kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebiş rızkıyla gelir inş

inşallah beyzam hayırlı olur.evet rızkıyla gelir ya.

gülsüüüm gözünüz aydın, darısı hepimizin başına. beyzaaa toparlayamadın mı anacım sen, bahar geldi diye giydiniz inceleri o olur, ayşeeeeeaaaaaaa oklavayı göster şunlara

aminn

gülsüüüm gözünüz aydın, darısı hepimizin başına. beyzaaa toparlayamadın mı anacım sen, bahar geldi diye giydiniz inceleri o olur, ayşeeeeeaaaaaaa oklavayı göster şunlara

yaa toparlamak ne kelime daha kötü oluyorum ( yok ya aslında cuma günü boğazlarım ağrıyodu üstüne akıllı gibi dondurma yiyince heralde böyle oldum bide kocişte hastaydı onu iyleştirdim bana bulaştı heralde

umarım bigün hepiniz anne olurda o muhrteşem duyguyu tadarsınız okadar güzelki anlatamama allahım hepinize isteyen herkese yasatsın
tek yapacağınız kafaya takmamak taktınmı oluyor haberiniz ola neyse hepinizi öptüm kib

canım hoşgeldin topiğimizee ne mutlu sana bizlerede dua et istersen tanıt kendini daha sık gelmiş olursun hem deneyimli annesin yerimseniben

mikrobiktir cnm ondan bulaşmıştır geçmiş olsun çalışmaları eksik etme ama :1hug:

valla kızlar ne kaynatmışsınız helal size
ablan analı babalı buyutsun inşallah onu veren rıskınıda verir
emelcim sanada gecmiş olsun canım ıhlamur falan iç
ben kendimi mutsuz hissediyorum bu gün kalktım temizlik yaptım sıkıntıdan gerçi hiç bişeyde yapasım yoktu allahtan evi yıkadım

aminn. teşekkürler canım.
bebişini sağlıkla büyütün inşallaha.s.

ah be cnm kavuşcan meleğine cnm az kaldı hayırlısıyla bi pırtlatsann:roflol:

rahelim sağol gülümmmmma.s.
ayşem kız biz gün geçmeden yapardık testiii hatta haftasonları nöbetçi eczane ara ara ne içinnnnn test içinn ki hamiş çıktığımda da iki tane alıp gelmiştik pazar pazarrrrrrr sen iyi dayanmışsın maşallahhhh eh yeter ama yap artık hee hayırlısı olsun inşallah bu gecikme hamişlikten olsun canımmm:1hug:
emoşummmmm geçmiş olsunn yiğitimee nazar mı deydi yaaaasana da ne desemm 40 gün bekleyennn accuk daha bekler merak etmeee geç olsun güç olmasın demişlerr ne diyem sanada geçmiş olsun desemmm olar mııııı
gülsümüm ohh boş evin keyfini sür bakalımmmmm inşallah en kısa zamanda bebişinle kendi evine çıkarsın canımmmm:1hug:
mervem bişi kalmamış hadi hayırlısıııı:Saruboceq:
aylinimmmm amanda hamişlikten mideside bulanırmışşşş:teselli: ay inşallah yaaaa:Saruboceq:
rahelimm sende sonunda yakalayacan canımm unutma burda herkez hamişşş de kimimiz üstüne görüyo hamişlik accuk uzuyo işteeee-yazmayalı bayağı olmuş yaa böyle diyodum dimiiiiiiii-:1hug:
şebboma da kolay gelsinnnnnnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…