bende iyiyim cnm çok şükür çoook sıcak yanıyorum.. senin moral nasıl ne alemdesin
kız yok önce sana verdim baktım olmadı bide ayşeye deneyim dedimona olduukaydirigubbakcemile3
takma takma süpersiin pozitifi düşüncee gücüüü.. bende iim çok şükür iyi gidiyor şimdilik aynen devam ediyoruz ama çalışırken zor oluooo yaa tatilde iyiydimm :dance:
ben cıkıyorum kızlar, imiri gezicez sanırım bu aksam ankara yolcusuyuz, doktorum izinde deilse ameliyat sonrası kontrolü 3 ay gecikmeli yaptırcam inşallahöptüm hepinizi görüşürüz
bende iyiyim canım işte benim bu gün son gün 10 da başlayacağım çalışmalara bakalım işte sende durumlar nasıl
ya kızlar bişi sorcam aranızda ovulasyon testi kullanan varsa bana nerden teminettiğini söyleyebilirmi...okadar eczaneye sordum yok dediler yaa....hatta bazıları ne oldugunu bile bilmediğini söyledi...
kızlaaaaaar naparsınız? ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım ama negatifhala da olmadım adet? newdir ne deildir şimdi bu yaaa? ne var ne yok, seher adaşım merveler gülsüm, raziş asiş emeller sinemler beyzacım ne alemdesiniz?
eeee raziş de burda beyza da kızlar niye konusmuyosunuz unuttunuz mu beni
hoşgeldin ayşecim inşallah geç dölenmedir bitanem hayırlısı neyse o olsun tatil kuşu seni dinlendin mi bari
hoşgeldin beyzacım nasılsın
int ten temin edebilirsin gg de var adını tam yazamıyorum ama anla sen :)
canım sağlık olsun yılmak yok yola devam sende benim bebeto gibi inatçı ol
ya kızlar bi geçmişe bakayım dedim de çıkamadım bi türlü ondan yazamadım bugün dra gitti çok şükür iyiyiz içerde hala kanama var ama artık o da bi şekilde çıkacak ne yapalım bizim kerata hareketli babası gibi kıpır kıpır :) aman sağlıklı olsun da ...
bu arada yarın nasipse işe başlıyorum artık evde durmaktan fenalık geçirmek üzereydim bakalım işte durumlar nasıl olacak
hepinizi öperim yeni hamiş arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun inş
sabır sabır sabır diliyorum herkese inatçı bebişler gelecek bir gün
çok geçmiş olsun canımkızlar ben geldim....çok kötü bi gündü...hsg çekildim...o kadar çok canım acıdıkı anlatamam...sonuç iyi ve hiçbişey çıkmadı yani normal herşey yolunda çok şükür...
oh maşallah ne güzel...canım geçmiş olsun yasemincim benimde çok canım acıdı ama kanallarım tıkalıydı açtı doktorum sonrada 3 ay sonra hamile kalmıştım zaten kanlalr tüpler kapalıysa yaptıgım işlemi anlarsın canın yanar ama açıksa rahat olur demişti..
kızlar ben geldim....çok kötü bi gündü...hsg çekildim...o kadar çok canım acıdıkı anlatamam...sonuç iyi ve hiçbişey çıkmadı yani normal herşey yolunda çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?