İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben cıkıyorum kızlar, imiri gezicez sanırım bu aksam ankara yolcusuyuz, doktorum izinde deilse ameliyat sonrası kontrolü 3 ay gecikmeli yaptırcam inşallah öptüm hepinizi görüşürüz

çok şükür şeboo vazgeçmemiş inat ediyor helallll onaaaaa:lepi:

evet ayşe şaşmış senin takvim neyse düzelmeyimde bebek takvimi yaparım belli mi olurrrr

bende iyiyim canım işte benim bu gün son gün 10 da başlayacağım çalışmalara bakalım işte sende durumlar nasıl

bende iyiyim canım işte benim bu gün son gün 10 da başlayacağım çalışmalara bakalım işte sende durumlar nasıl

evet iyi yaparsın doktor banada 10.gün ile 20.gün arası günaşırı demişti ama sen sen ol 20.de bırakma çünkü belli olmuyor mesela ben geç yumurtladım hamiş kaldğım ay normalde 14,15te yumurtlarım o ay 19.gündü. bende durumlar iyi doktor kontrolü için gün sayıyorum 22 ağustostaa

ya kızlar bişi sorcam aranızda ovulasyon testi kullanan varsa bana nerden teminettiğini söyleyebilirmi...okadar eczaneye sordum yok dediler yaa....hatta bazıları ne oldugunu bile bilmediğini söyledi...

int ten temin edebilirsin gg de var adını tam yazamıyorum ama anla sen :)

canım sağlık olsun yılmak yok yola devam sende benim bebeto gibi inatçı ol

eeee raziş de burda beyza da kızlar niye konusmuyosunuz unuttunuz mu beni

hoşgeldin ayşecim inşallah geç dölenmedir bitanem hayırlısı neyse o olsun tatil kuşu seni dinlendin mi bari
hoşgeldin beyzacım nasılsın

ya kızlar bi geçmişe bakayım dedim de çıkamadım bi türlü ondan yazamadım bugün dra gitti çok şükür iyiyiz içerde hala kanama var ama artık o da bi şekilde çıkacak ne yapalım bizim kerata hareketli babası gibi kıpır kıpır :) aman sağlıklı olsun da ...

bu arada yarın nasipse işe başlıyorum artık evde durmaktan fenalık geçirmek üzereydim bakalım işte durumlar nasıl olacak

hepinizi öperim yeni hamiş arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun inş

sabır sabır sabır diliyorum herkese inatçı bebişler gelecek bir gün

inşallah gelir analarından inatçı çıktı bu bebişler sırnaşık şey

ayşe gelmiş haber vermiş ne guzel
şebom güçlü hatunum benımyılmaz o yılmaz aferim ona
beyzam sen nasılsın
bizde bırazdan yola çıkıcaz eve dönüş

kızlar ben kaçtım canlarım hepinize iyi akşamlar öpüldünüz
ayşe gelmiş gitmiş umarım hamiştir

kızlar ben geldim....çok kötü bi gündü...hsg çekildim...o kadar çok canım acıdıkı anlatamam...sonuç iyi ve hiçbişey çıkmadı yani normal herşey yolunda çok şükür...

canım geçmiş olsun yasemincim benimde çok canım acıdı ama kanallarım tıkalıydı açtı doktorum sonrada 3 ay sonra hamile kalmıştım zaten kanlalr tüpler kapalıysa yaptıgım işlemi anlarsın canın yanar ama açıksa rahat olur demişti..

kızlar ben geldim....çok kötü bi gündü...hsg çekildim...o kadar çok canım acıdıkı anlatamam...sonuç iyi ve hiçbişey çıkmadı yani normal herşey yolunda çok şükür...
çok geçmiş olsun canım

oh maşallah ne güzel...

ama kızlar gülsüm de çekilcek rahim filmi, gözünü korkutmayın kızın, valla ben hsgnin akabininde ameliyat oldum laparoskopiyle, ama hiç o kadar agrı olmadı, şu var ki korktugumuz için kendimizi geriyoruz o yüzden acı çekiyoruz, gülsüm sen soguk kanlı kızsın, hiiiç duyma bunları e mi kuzum

ben hala kırmızı kart görmedim yahu, bu nedir ki??? bu gece de kaldık yarın ankaraya geçiyoruz izmirden ankaraya.

geçmiş olsun canım acı çekmişsin ama ne güzelki bir problem çıkmamış o acıyı unutturur insana..... :CüvCüv: hadi bakalım artııııııık :teytey: inşallah yakında

günaydın kknın inatçı anneleri ve anne adayları nasılsınız bugün ben iyiyim havada nem yoktu dün gece rahat uyudum canlarım
hepinize bol hamişli günler diliyorum

gunaydın hatunlar bız akşam gene nöbetteydik bu ara huysuz benım selen hafif ateşide var gıbı uykusuzluktan sapıttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…