günaydınn cnm sen hangi ülkedesin? bide ne alemdesin haber etmedin?günaydin herkese...sizler sicaktan bizde burada soguktan uyuyamiyoruz :))
ah canımm yaa yok seni görünce aslında herkesin kaçması lazım bebek olayından ama bak selene rağmen herkes inat ediyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gunaydın hatunlar bız akşam gene nöbetteydik bu ara huysuz benım selen hafif ateşide var gıbı uykusuzluktan sapıttım
kız sen bi görünüosun bi kayboluosunn napıosun kocan ne zaman geliogünaydın kknın inatçı anneleri ve anne adayları nasılsınız bugün ben iyiyim havada nem yoktu dün gece rahat uyudum canlarım
hepinize bol hamişli günler diliyorum
canım çok geçmiş olsun insallah yerini bebişle doldursun rabbim insallahhkızlar ben geldim....çok kötü bi gündü...hsg çekildim...o kadar çok canım acıdıkı anlatamam...sonuç iyi ve hiçbişey çıkmadı yani normal herşey yolunda çok şükür...
merve'ydi demi canim{cancer} ben ausrtralia-melbourne de yasiyorum,suan kis mevsimindeyiz,türkiyenin kisi gibi olmasa da soguk yinede ve 7 saat ila 9 saat öndeyiz sizlerden suan fark;7...evet bir göründüm bir kayboldum gibi oldu ama tamamen saat farkindan sizlerle bir türlü kaynasamadim,birde 2 gün gecikmeli olarak (gene büyük bir hayal kirikligi) dün hastalandim
sanirim bir diger tarih 27 olucak tabii gene gecikme olmassa...
valla zaten hamileligime bir de onun için cok sevinicem sanirim,9 ay regl olmamak süper bir duygudur herhalde demi? sen daha iyi bilirsin yanlis hatirlamiyorsan sen hamileydin de:))
bu arada adim deniz,unutman çok normal canim,ben unutmadim zaten 3-5 arkadasla konusabilmistim topu topu
sehercim bence büyük bir sürpriz falan yapicak,valla içime dogdu...birde nedemis atalarimiz "sessiz atin tekmesi bisey olurdu"?? ne olurdu kizlar yaaa :))
sen kaç aylik hamilesin mervecim? ben çok eski yazilari hiç okuyamadim,o kadar zamanim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?