İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydin herkese...sizler sicaktan bizde burada soguktan uyuyamiyoruz :))
günaydınn cnm sen hangi ülkedesin? bide ne alemdesin haber etmedin?
gunaydın hatunlar bız akşam gene nöbetteydik bu ara huysuz benım selen hafif ateşide var gıbı uykusuzluktan sapıttım
ah canımm yaa yok seni görünce aslında herkesin kaçması lazım bebek olayından ama bak selene rağmen herkes inat ediyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kknın inatçı anneleri ve anne adayları nasılsınız bugün ben iyiyim havada nem yoktu dün gece rahat uyudum canlarım
hepinize bol hamişli günler diliyorum
kız sen bi görünüosun bi kayboluosunn napıosun kocan ne zaman gelio
kızlar ben geldim....çok kötü bi gündü...hsg çekildim...o kadar çok canım acıdıkı anlatamam...sonuç iyi ve hiçbişey çıkmadı yani normal herşey yolunda çok şükür...
canım çok geçmiş olsun insallah yerini bebişle doldursun rabbim insallahh

merve'ydi demi canim{cancer} ben ausrtralia-melbourne de yasiyorum,suan kis mevsimindeyiz,türkiyenin kisi gibi olmasa da soguk yinede ve 7 saat ila 9 saat öndeyiz sizlerden suan fark;7...evet bir göründüm bir kayboldum gibi oldu ama tamamen saat farkindan sizlerle bir türlü kaynasamadim,birde 2 gün gecikmeli olarak (gene büyük bir hayal kirikligi) dün hastalandim
sanirim bir diger tarih 27 olucak tabii gene gecikme olmassa...

evet mervem hele uykuyu sevenler hemen arazi olması lazım ama maşallah bizimkilerdeki buinat maşallah maşallah yani hele razişle yada gülsümle bi yakın olsaydık işten gelsin ona bi iki gun sepetlesem vazgecerler valla kaydirigubbakcemile3
wildchery zaten allahım nasip edicek o zamanda bi şikayet edin sorarım size ben

kızlar yarın doğum günüm ama benım kociş te hiç ses soluk yok unuttumu acabaki mafoldumben :sinifsinif: eğer öyleyse mafoldumben

evet cnm hafızan süper ben unuttum adını kaydirigubbakcemile3 anladım cnm haklısın ya fark olunca zor olur tabi gelmen.. geçmiş olsun yaa üzüldüm bende :gitme: bidaha gelemesinler 9 ay insallah

seheeeeeeeerr kız belki yapıcaktır bişiler çaktırmıyodur dur bakalım:))
heleee ben uykuya bayılırım kızz benim bebede bayılsın insallahh :)

valla zaten hamileligime bir de onun için cok sevinicem sanirim,9 ay regl olmamak süper bir duygudur herhalde demi? sen daha iyi bilirsin yanlis hatirlamiyorsan sen hamileydin de:))
bu arada adim deniz,unutman çok normal canim,ben unutmadim zaten 3-5 arkadasla konusabilmistim topu topu

sehercim bence büyük bir sürpriz falan yapicak,valla içime dogdu...birde nedemis atalarimiz "sessiz atin tekmesi bisey olurdu"?? ne olurdu kizlar yaaa :))

tamam denizcim bende artık unutmam evet yaa süper hele bu sıcaklarda olmamak en güzeli inşallah sanada nasip etsinn :1hug:

evlenip mi yerleştin yoksa ailen yanında mı canım

aminnnnnnn...mervecim aminnnnn...ben esimle buraya tatile kizkardesimin yanina geldigimde tanistim tesadüfen sonra ask olayi falan uzun ve romantik bir hikaye,o geldi arkamdan be geldim buralara derken önce türkiyede nisanlandik,nisan vizesiyle geldim ilk uzun metrajli yasamaya burada nikahimiz oldu,2 sene sonra geçtigimiz yaz türkiye tatilindeykende burada bir takim nedenlerden yapamadigimiz dügünümüzü yaptik orada,3 yllik evliyiz anliyacagin simdi sirada bebek planlari var insallah olursa en kisa zamanda ikimizde çok istiyoruz,benim kisaca hikayem bu anliyacaginiz,3 aydir basladik çalismalara,bazen çok karamsar hissediyorum,ama sonra çok saçmaladigimi anliyorum insanlar yillarac ugrasiyor,çabaliyor çok sükür halimize gene

anladım cnm benim allah mesut etsin :) kız evet daha çok erken ama işte insan aklına bebek fikrini koyunca hemen olsun istiyor anlıyoruz seni merak etme..doktorlar 1 yıl beklemeden sonra olmazsa araştırılır dio ama bence çook uzun süre kaydirigubbakcemile3

sen kaç aylik hamilesin mervecim? ben çok eski yazilari hiç okuyamadim,o kadar zamanim olmadi

4 aylık cnm bende ilk bebeğime 3ay sonrasında hamile kalmıştım fakat olmadı onu kaybetim sonrasındada allah uzun ömür ve sağlık versin bu bebeğime 6ay sonra hamile kaldım :1hug:

allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah arkadasim,ne güzel çok sevindim senin adina ve digeri içinde üzüldüm tabii ama umarim bu bebeginin hayirli saglikli çok uzun bir ömrü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…