İnatla bir gün ANNE olacağım !

elektrık kesildi muzur prensesi uyuttmaya çalışıyorum şimdi
denızcım uzun zamandır mı olmuyo sizin daha yenımı valla bakalım görcez yarım mervişim benım kociş ne yapacak

elektrık kesildi muzur prensesi uyuttmaya çalışıyorum şimdi
denızcım uzun zamandır mı olmuyo sizin daha yenımı valla bakalım görcez yarım mervişim benım kociş ne yapacak

yok canim yaa daha denemelere baslayali 3 ay oldu,ama insan oglu iste bir parmak siklatmasiyla hersey biran önce olsun istiyor :) sen bayaa hamaratsin yalniz ayni zamanda pek çok isi yapabiliyorsun:) :hooray:

mecburen denızcım yoksa bişi yetiştiremem kaydirigubbakcemile3 3 ay az canım benımde 2 ay olmamıştı sonra hoooop selen geldi 6 ay olmassa doktora gıt ama şimdi gidersen yersin azarı valla

mecburen denızcım yoksa bişi yetiştiremem kaydirigubbakcemile3 3 ay az canım benımde 2 ay olmamıştı sonra hoooop selen geldi 6 ay olmassa doktora gıt ama şimdi gidersen yersin azarı valla

dogru söylüyorsun valla,yok beklicem hemen pes etmeye niyetli degilim,daha yolun basindayiz dedigin gibi...

ayşem benim düşünceli arkadışım.gülüüüümm ben senin dediğine inanıyorum canım benim canım çok acımayacak inşallah.opuyorumnanaktan

hee hee bizi selen bile yıldıramaz :roflol:

günaydın kızlar hepinize.ya işe biraz geç geldim.sonra arkadaşlar vardı.akşamda geç yattım uykusuzum.

akşam veda yemeğinden sonra 10 bucuk gibi eve gidebildim.ömer boya yapıyodu.evin halini görecektiniz.faciaa.atom bombası hiroşimadan sonra bizim eve atılmış sanki.ömer boyayı bitirdiğinde 12 idi saat.sonra kaygana gülsüm bişey yiyeyimde ilaclarımı içip yatacam dedi.dedim insan bu saate kadar aç dururmu.dolaptaki yemeği ısıtıp yiyemedinizmi.ee işte ömer geldi hemen boyaya başladı dedim hadi o başladı sen diyemedinmi oğlum yemek yemeden nereye başlıyosun önce yemek yiyelim.ben böyle diyince buda kendini acındırıyo güya e bi parça ekmek yeyimde içeyim ilaçlarımı.dedim beni kızdırmaa.yemekleri ısıttım hazırladım tabağa koymaya bile tenezzül etmiyo benim koymamı bekledi.sinir oldum adeta.evi toparlayalım falan derken saat 1 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…